2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
من تا الان ۱۰ بار سونو شدم☹ البته همش دو بعدی بوده. هر دو هفته یه بار . نگرانم روی جنین تاثیر منفی د ...

عزیزم انشاا‌‌‌غربالگری بری همهدچیزش چک می کنند خیالت راحت میشه که خوبه

شادی صدام کنید
عزیزم انشاا‌‌‌غربالگری بری همهدچیزش چک می کنند خیالت راحت میشه که خوبه

ان شااله. من غربالگری یا همون سونو انومالی رو هفته گذشته رفتم، دکتر خودم انجام داد. راستش خودم دقیق هیچی ندیدم، دکتر چک کرد و گفت خوبه. ولی هفته دیگه میخوام برم داپلر انجام بدم وگرنه فکر و خیال راحتم نمیذاره. شادی جون بیشترین ضرر سونوگرافی گرمایی هست که تولید میکنه و امواج صوتی که توی مایع امنیون پخش میشه. معمولا سونو دوبعدی کمترین ضرر رو داره ولی کسی نمیتونه بگه صد درصد بی ضرره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. ممنووونم عزیزم❤️ ان شاالله با دعاهای شما. نمیدونم چرا از دیشب اصلا حال روحیم خوب نیس. خییلی اح ...

عزیز دلم میفهمم چی میگی به خاطر دارو هاست فکر میکنم، من هم همچین حالی رو تجربه کردم بی حوصله بی حال عصبی طلبکار ... خوب میشی عزیزم فیلم ببین خودت رو سرگرم کن عزیزم ❤

سلام. ممنووونم عزیزم❤️ ان شاالله با دعاهای شما. نمیدونم چرا از دیشب اصلا حال روحیم خوب نیس. خییلی اح ...

سلام عزیزم

نوسانات خلقی و روحی بخاطر حجم بالای هورمون هاست.

سعی کن آب فراوان بخوری+ پیاده روی کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شااله. من غربالگری یا همون سونو انومالی رو هفته گذشته رفتم، دکتر خودم انجام داد. راستش خودم دقیق ...

عزیزم بسپارش به خدا انقدر خودت اذیت نکن.البته درک ات می کنم ها من دقیقا مثل خودتم.سه هفته حدفاصل اخرین سونو تا سونوی ان تی مردم زنده شدم ولی بعدش گفتم چقدر خودم الکی اذیت کردم.می تونستم اون سه هفته از بارداری ام لذت ببرم.همه چیز بسپار به خدا واز تغییرات بارداری ات لذت ببر.تو که قطعی جنسیت می دونی براش خزید کن به امید خدا کم کم فکر اتاق اش باش ما از روند بارداری فقط استرس اش فهمیدیم

شادی صدام کنید
عزیز دلم میفهمم چی میگی به خاطر دارو هاست فکر میکنم، من هم همچین حالی رو تجربه کردم بی حوصله بی حال ...

👌👌ممنونم گلم.چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم نوسانات خلقی و روحی بخاطر حجم بالای هورمون هاست. سعی کن آب فراوان بخوری+ پیاده روی کنی

ممنوونم مهتاب جون چشم.

اره احتمالا همینه چون ی سیکل پر فشار داشتم از لحاظ دارو درمان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستانی ک ۱۵روز بعد انتقال مثبت شدن  میشه بگید علائمتون چی بود

عزییییزم❤️❤️ ایشالله که مثبتی ژیان جان، دنبال علائم نباش عزیزم ، من بدون هیچ علامتی بودم فقط درد خفیف پریود داشتم و باردار بودم ، ایشالله مثبتی❤️❤️❤️

دوستانی ک ۱۵روز بعد انتقال مثبت شدن  میشه بگید علائمتون چی بود

البته ببخشید من طبیعی بودم گرچه فکر نکنم تفاوتی باشه، دوستم هم بعد انتقالش پارسال هیچ علامتی نداشت و باردار بود 

عزییییزم❤️❤️ ایشالله که مثبتی ژیان جان، دنبال علائم نباش عزیزم ، من بدون هیچ علامتی بودم فقط درد خفی ...

مرسی عزیزدلم

ذهنم درگیره دوست دارم زودتر نتیجه رو بدونم 😬

خدا نی نیتو واست حفظ کنه گلم