2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی؟🥰 به سلامتی پانکچر دومت رو انجام دادی ،انشاالله این سری همه چیز برات خوووب پیش میر ...

سلام. ممنووونم عزیزم❤️ ان شاالله با دعاهای شما. نمیدونم چرا از دیشب اصلا حال روحیم خوب نیس. خییلی احساس سنگینی دارم هم جسمی هم روحی. 😭 احساس نیاز دارم انگار بشینم و کلی گریه کنم. نمیفهمم چرا🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی 😔مسکن بخور ان شاالله بهتر بشی

ممنونم عزیزم . اره دیشب خوردم خوابیدم. همش تخمدان و طرف لوله راستم تیر می کشه یهو. ی دردای خاصی دارم ک دفعه پیش نداشتم. البته شکر خدا میگیره ول می کنه . اگه مداوم بود خیلی اذیت میشدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهتری الان؟

اره شکر خدا. ممنووونم از احوال پرسیت عزیزم😘😘. فقط هر از گاهی سمت راستم تیر می کشه و احساس سنگینی دارم تو شکمم

سلام بچه ها کمکم کنید هر لحظه فکر می کنم بچه الان سقط میشه سرماخوردگی شدید داشتم دفین هیدارمین خوردم ...

تیتو‌جان سرفه شدید با تخم ریحان و ابجوش خوب میشه ، با با آب ولرم و آبلیمو تازه و کمی عسل ، 

نه نمیشه . منم مثل شما بودم تو بارداریم   بخور روشن کن اگه نداری یه قابلمه بزار جوش بیاد ...

یک سره شلغم رو گازه رطوبت هست اصلا خودم مهم نیست فقط نگرانیم بچیه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
تیتو‌جان سرفه شدید با تخم ریحان و ابجوش خوب میشه ، با با آب ولرم و آبلیمو تازه و کمی عسل ، 

همش ابلیمو عسل می خورم حتی اسن شربت هم فایده نداشت 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اره سونوها همه تو بیمارستان و با دکتر متخصصه  سر دخترم داپلر بود احتمالا اینم داپلر باشه هنوز ...

چقدر خوب. من سونو انومالی رو دکترم انجام داد توی مطب و با دستگاه سونو دو بعدی معمولی، گفت همه چی خوبه. خدایی دکترم خوبه ولی خودم دلم از اون روز آروم نگرفته چون نتونستم خوب ببینم و یه عکس هم بهم داده که واضح نیست. دیگه دیروز بیمارستان زنان زنگ زدم که برم سونو داپلر. البته هزینه اش رو باید پرداخت کنم ولی ان شااله بعد سونو داپلر دلم آروم میشه. سه شنبه بهم نوبت دادند که میشم ۲۲ هفته

من هنوزم متوجه نمیشم، یه حرکاتی رو حس میکنم توی دلم ولی خیلی ارومه

تو بارداری اول تا هفته های ۲۲ هم طبیعیه کامل متوجه نشی 

تو بارداری دوم چون رحم بزرگتره واضح تر متوجه میشیم

خدانکنه عزیزدلم به خدا خیلی دوس دارم باهات حرف بزنم به خدا قسم من چه شبایی‌ که تنها تنها زجه میزدم ت ...

دقیقا اینگار حرفای منو زدی خدا خیرت بده. انشالله که منم مشکلم حل بشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چقدر خوب. من سونو انومالی رو دکترم انجام داد توی مطب و با دستگاه سونو دو بعدی معمولی، گفت همه چی خوب ...

نه بابا ما اینجا دکتر خودمون هیچ کاری نمیکنه کلا فقط سه چهاربار میریم اونم فقط وزن و فشار و واکسن و ازمایش و اینا رو انجام میده حتی من تمام اون سونوهایی که اول بارداریم رفتم همش تو بیمارستان بود اینجا کلا چون همه چی رایگانه پولی نیس همه کارمون تو خود بیمارستانه حتی مثلا ازمایش دیابت ی بخش تو بیمارستان داره ازمایش خون همینجور سونوها همینجور 

ما اصلا مراکز و دکتر خصوصی نداریم

چقدر خوب. من سونو انومالی رو دکترم انجام داد توی مطب و با دستگاه سونو دو بعدی معمولی، گفت همه چی خوب ...

البته ی بدی هم داره دیگه مثلا الان جنسیت از هفته ۱۴مشخصه ولی چون سونو خصوصی نداریم باید تا انومالی صبر کنیم چون اینجا برا تعیین جنسیت نمیفرستنت سونو فقط کاری رو که پزشک تشخیص بده انجام میدن 

نه بابا ما اینجا دکتر خودمون هیچ کاری نمیکنه کلا فقط سه چهاربار میریم اونم فقط وزن و فشار و واکسن و ...

اینجا هم سه تا سونو با دکتر زنانه و رایگانه، آزمایشهایی که به تشخیص دکتر زنان باشه هم رایگانه که معمولا هیچ آزمایشی نمیگیره، همش میگه مهم نیست. مثلا همون اول سونو ان تی انجام نداد، گفت انجام نمیده. من هم گفتم سل فری میخوام. به خاطر سنم بیمه پولش رو داد ولی تعیین جنسیت رو چون خودم درخواست کردم حدود ۱۰۰ یورو پرداخت کردم.

کلا هر چی که ما درخواست کنیم آزاد باید پول بدیم که بشدت هم گرونه. ولی پول برام مهم نیست آرامش خودم و سلامت فندق خانم مهمه. دستگاه سونو دکترم هم یه سونو معمولی قدیمی هست.

دکترم دکتر خوبیه ولی خیلی بیخیاله، همش میگه نیاز نیست. واقعا از این بابت اعصابم خورد میشه.

البته ی بدی هم داره دیگه مثلا الان جنسیت از هفته ۱۴مشخصه ولی چون سونو خصوصی نداریم باید تا انومالی ص ...

اینجا هم همینطوره. به تشخیص دکتر هر کاری ریگاانه، به درخواست ما هزینه آزاده 

اینجا هم سه تا سونو با دکتر زنانه و رایگانه، آزمایشهایی که به تشخیص دکتر زنان باشه هم رایگانه که معم ...

باز خوبه خودتون درخواست بدین میتونین ولی ما نه دیگه فقط دکتر باید درخواست بده الان من سلفری دادم ولی تعیین جنسیت برام نکردن 🤪🤪میتونیم درخواست بدیم ولی دکترت باید تاییدش کنه مثلا من گفتن واکسن کزاز و سیاه سرفه میخوام معمولا نمیزنن اینجا ولی من چون دکترم تاییدش کرد گفتن هفته ۲۸بیا بزن