2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
فاطمه جون انشالله هر ۴ تخمکت برات بهترین جنین میشن ،اینبار انشالله مامان میشی ،دلم برات روشنه  ...

سلام عزیزم. قربووونت برم.

نه نمیدونم اصلا چقدر تاثیر و ربط دارن این دو به هم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم.خیلی حالم خرابه دیگه وقتی نمونده برام چند صبای دیگه میشم 50 دیگه در حق اون بچه هم ظلم ...

نگو قربونت برم ان شاالله سالیان سال سایت رو سرشون هس. چرا ب این چیزا فک کنی اخه. اولا اونام خدا دارن ، بعدم الان متاسفانه سن اردواجم رفته بالا اکثرا دیر ازدواج می کنن طبیعتا دیرم باردار میشن این چیزا الان طبیعیه با سن و... اعصاب خودتو خط خطی نکن. من هر از گاهی میگفتم خالم میگف هم سنای تو خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن‌. با اینکه سن منم بالاست. راس میگه میبینم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پارسال بیوپسی انجام دادم کلی ازمایش ایمنی دوباره نوشت گفت اینا برای پارسال هست دوباره باید بدی

ا خوبه .ان شاالله که اینسری دیگه جواب تلاشها رو ببینی و دلت شاد بشه 🥰🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگو قربونت برم ان شاالله سالیان سال سایت رو سرشون هس. چرا ب این چیزا فک کنی اخه. اولا اونام خدا دارن ...

سلام عزیزم خوبی؟🥰

به سلامتی پانکچر دومت رو انجام دادی ،انشاالله این سری همه چیز برات خوووب پیش میره و به زووودی مامان میشی عزیزم🤲❤

بچه ها ممنونم از محبت همتون. ببخشید تک تک نتونستم جواب بدم‌ حالم خیلی خوب بودولی  وسط شام حالت ...

الهی 😔مسکن بخور ان شاالله بهتر بشی

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اصلا تعدا مهم نیس یادمه سر دخترم مامام هم میگفت همینکه در روز یکی دو باری متوجه بشم کافیه  

اوکی عزیزم متوجه‌شدم 😍😍 میدونی اخه مثلا دو روز پیش خیلی حرکات واضح و زیادی داشت بعد دیروز هم حرکت داشت ولی کم و ضعیف … برا این میپرسم 

بعد امروز صبح دوباره شد مث پری روز 

انگار هر روز یه جوره بعضی روزا فک کنم بیشتر میخوابه 

منم تجربه ندارم گفتم از بقیه بپرسم ببینم چطوری باشه اوکیه  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام ببخشید میشه بگید کجا باید پیگیری و ثبت نام کنیم؟

بايد يه نامه از مركز درمان ناباروري كه تحت درمان هستين ببرين دانشگاه علوم پزشكي محل سكونتتون  و ثبت نام كنين . تو سايت سرچ كنيد وام ناباروري شرايط و مراحل را گفته .البته من هنوز نگرفتم.

اره دقیقا اصلا یادم نیس ولی اگه بیرون ریخته باشن ک خیلی بده دوباره اون همه هزینه و رفت وامد این بار ...

انشالله که نگه داشته باشن عزیزم ،بله این کارشون اصلا درست نیست چون اونا مسئولن بلاخره کارشون اینه ،حالا ممکنه ماها یادمون بره اونا وظیفه اشونه یادآوری کنن

حالا یه سر بزن شایدم نگه داشتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خدا نکنه عزیزم.خیلی حالم خرابه دیگه وقتی نمونده برام چند صبای دیگه میشم 50 دیگه در حق اون بچه هم ظلم ...

آخه عزیزم لطفا منطقی باش، سن و سال وقتی خودشو نشون میده که آدم از ۲۰سالگی بچه داشته باشه و غصه هاشون و بخوره و… ماها که تو دهه سی یا چهل با بالاتر تازه میخوایم مادر بشیم سن ۶۰ و ۷۰ خیلی ظاهر بهتری داریم نسبت به همسالامون، پس بهانه سن را نیار عزیزم، الان افسردگیت طبیعیه ولی یکی دو هفته دیگه باید دوباره پاشی و با امید به آینده به انتقال بعدی فکر کنی

سلام بچه ها کمکم کنید هر لحظه فکر می کنم بچه الان سقط میشه سرماخوردگی شدید داشتم دفین هیدارمین خوردم خوب شده عفونتم اما سرفه های وحشناکی که باهام مونده همیشه همینجوری بودم بعد سرماخوردگی سرفه باهام میموند تا امپول دگزامتازون میزدم قطع نمیشد  الان که باردارم نمیشه امپول رو زد سرفه هام اینقدر وحشناکه بالا میارم رحمم تیر می کشه چکار کنم تازه ۱۱هفته هستم

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام بچه ها کمکم کنید هر لحظه فکر می کنم بچه الان سقط میشه سرماخوردگی شدید داشتم دفین هیدارمین خوردم ...

نه نمیشه . منم مثل شما بودم تو بارداریم 

بخور روشن کن اگه نداری یه قابلمه بزار جوش بیاد زیرشو کم کن خیییلی تاثیر داره . آب جوش زود زود بخور . من اون موقع نشاسته تو آب حل کردم میکردم‌میخوردم بد نبود 

قشنگ حالتو میفهمم . اسپری ادکلن مام و ... رو یه مدت استفاده نکن 

خدای من خدای معجزه هاست .