2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام سحر جان  خوبی عزیزم  ؟ نی نی مون چطوره 😍😍😍 سحر جان من هفته ۲۷ ام  میگم حرکا ...

عزیزم لطفا اصلا به حرکاتش فکر نکن، چرا میشمری🙄😳 هروقت بیدار باشه بویژه بعد خوردن شیرینی یه وول میخوره ، درسته مه میگن حواستون به حرکاتش باشه اما نه در ۲۷هفته ، در هفته های بالا بویژه ۳۴به بالا باید حواست باشه یکی دو بار تکون بخوره همین 

باشه عزیزم مرسی. ❤❤❤

سلام عزیزم دکتر بهزاد تریوه توی تهران  رو یکی از دوستام معرفی کرد که راضی بوده ازشون .حالا بازم دوستای دیگه معرفی کردن اطلاع میدم بهت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️❤️❤️❤️سلام خانمایه گل خوب هستین من بعد۱۴روز رفتم آزمایش و بتا زیر یک بود خلاصه منفی آزمایش انعقادی ...

متاسفم عزیزم 😔 ان شاالله بزودی زود جاش برات سبز بشه ..آزمایش ایمنی چطور دادین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سخته؟

ن عزیزم دوهفته اول باید استراحت باشی فرنگی استفاده کنی ب بعدش فقط رعایت کن. زیادچیزی حس نمیکنی 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه 

من سال ۹۸ پاکنچر شدم و دو بسته برام تشکیل شد یکیشو اتتقال دادم و باردار شدم سال ۹۹ من از اون سال هزینه فریز ندادم ب خاطر جنینام رو کارتشو نگا کردم تاریخ انقضاش تا سال ۹۹ بوده من فکر میکردم خودشون هر سال زنگ میزنن و میگن ک براشون واریز کنیم هزینه فریز رو ولی دو سال شده من پیگیری نکردم اوناهم زنگ نزدن حالا بهشون زنگ زدم برا هزینه گفتن بعد تاریخ انقضا اگه هزینه فریز رو واریز نکنید ما بیرون میریزیم جنین هارو مگه میتونن اونا همچین کاری کنن من اصلا اطلاع نداشتم از شرایطش فکر میکردم خودشون زنگ میزنن ک من پول واریز کنم .مرکز نوین مشهد من رفتم 

حالا میگن بیاید مرکز ما تلفنی جوابگو نیستیم 

ان شاالله که اینسری حتما نتیجه میگیری .❤❤❤💐💐💐💐 و مامان یه دو قلوی ناز بشی ❤❤🤲🤲🤲آزمایشی چیزی ن ...

من پارسال بیوپسی انجام دادم کلی ازمایش ایمنی دوباره نوشت گفت اینا برای پارسال هست دوباره باید بدی

مثلا یسری کیست داشتم دکتر ال دی داد رفع بشه من از ال دی خوشم نمیاد با طب سنتی پیش رفتم پریود شدم دو ...

اره واقعا این روش ها بی تاثیر نیست منم برای فیزیوتراپی رحم خیلی تحقیق کردم مقالات معتبر خوندم توی کشور دیگه انجام میدن حتی یوگا چقد تاثیر مثبت داره اینجا فقط یه روتین از پیش تعیین شده دارن برای همه میدن راستش من گفتم خودم امتحان کنم اگه تاثیر گذار بود اینجا بگم ولی به دکتر گفتم خیلی استقبال کرد گفت حتما انجام بده بهتر از بادکش و ماساژ با روغن که

خییییلی برات ناراحت شدم منم زندگیم خییییلی بالا پایین شد خیییییلی سخت گذشت جوری ک نزدیک یکساله بی ...

ممنونم از همدردیت انشالله به زودی مامان میشی. 

اینو به من نگو که میدونم کاش همسرمم اینو میفهمید که زندگی فقط بچه نیست. سپردم به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها ممنونم از محبت همتون. ببخشید تک تک نتونستم جواب بدم‌

حالم خیلی خوب بودولی  وسط شام حالت تهوع شدید گرفتم بعدش تنگی نفس ی چند لحظه نفسم احساس کردم در نمیاد حس از همه بدنم رفت. نمیدونم چم شد. همسرم ی مقدار اب اورد ریخت رو صورت و... یکم اروم اروم حالم ب خودم برگشت.
الانم دل درد دارم ب زور قرص و... اومدم درازیدم بلکه بخوابم.
دعا کنین فردا اینجوری نشم دیگه🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترم انتقال سوم بود نه پنج شنبه هفته دیگه انومالی دارم انروز رفتم چکاپ ماما صدای قلبش رو شنیدم فندق ...

به سلامتی باشه عزیزم. بهارک جون سونو انومالی رو میری پیش متخصص یا همون‌دکتر زنان معمولی؟ انومالی برات با سونو داپلر انجام میده؟

اینجوری فقط تو دست و پا نه ولی کلا منم خیلی گرماییم. اتاق گرم باشه کلافه میشم و نمیتونم بخوابم. اکثر ...

فاطمه جون انشالله هر ۴ تخمکت برات بهترین جنین میشن ،اینبار انشالله مامان میشی ،دلم برات روشنه 

یعنی این حس گرما داشتن به خاطر غلظت خون هستش ،منم اینجوریم شبا باید جای خنک ‌بخوابم ،گرما اصلا نمیتونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
❤️❤️❤️❤️سلام خانمایه گل خوب هستین من بعد۱۴روز رفتم آزمایش و بتا زیر یک بود خلاصه منفی آزمایش انعقادی ...

سلام عزیزم متاسفم ایشلا دفه بعد مثبت‌میشی 🙏 

یه سری آزمایش ایمنی هست من دادم اینا هم هستن‌

اینا هم اوکی بودن‌ میمونه کیفیت جنین فقط

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..