2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
نه خداروشکر . خودمم خیلی نگران بودم. ولی این دفعه لباسمو پوشیدنی دقت کردم خونریزی هم نداشتم بر عکس ه ...

خوب خداروشکر که اذیت نشدی .ان شاالله با اولین انتقالم مامان بشی و راحت بشی از هرچی پانکچر و انتقال و دارو و درمان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنووونم عزیز دلم خییلی لطف کردی😘😘 این دفعه هم ۴ تا تخمک کشیدن. خدا کنه حداقل همشون جنین بشن🥺توک ...

الهییییی❤️❤️❤️بسلامتی عزیزم ، چرا ناراحتی ۴تا که خوبه ، ایشالله که همشون ژوژه میشن❤️❤️

بچه ها من اگه یه چیز مفیدی از این سه تا کانال که هست منتظری لاهوتی علیرضایی چیزی ببینم میگم شاید تو ...

عزیزم اسم کانال منتظری چیه ؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اگه بتونم سعی میکنم دیرتر برم . عزیزم شما نی نی تکون میخوره حس میکنی؟؟

اره الان کاملا میفهمم دیگه تا ی هفته قبل حرکات ریزی متوجه میشدم مثل ترکیدن حباب یا لیز خوردن ماهی ولی از هفته قبل کامل لگد زدنش رو هم میفهمم

چ جالب. نمیدونم احتمالا. ظهر ی لحظه بلند شدنی ی درد شدید گرفتم همش میگفتن نکنه ازاد شده اون بزرگا.

فاطمه جان تبریک میگم جونم انشاالله که همه شون جنین تپل مپلی بشن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

❤️❤️❤️❤️سلام خانمایه گل خوب هستین من بعد۱۴روز رفتم آزمایش و بتا زیر یک بود خلاصه منفی آزمایش انعقادی خون هم دادم بخاطرش آسپرین با آمپول انوکسپارین هر روز از ناف میزدم و آزمایش آنتی تپو هم دادم نرمال بود مشکلی نداشت رحم و دیواره رحم هم خوب بود بنظرتون چه آزمایشی مونده ندادم باعث شده جواب منفی بشه؟؟؟؟❤️❤️❤️❤️لطفا کمکم کنین

سلام خواهرای گلم الان سمت خدا نگاه میکردم از پریروز باز ثبت نام وام ناباروری طرح غدیر و شروع کردن سا ...

خانمي وزارت بهداشت هم با تائيد دانشگاه علوم پزشكي وام ٤ درصد براي ناباروري ميده تو سايت شرايط را ببينيد.

بهت قول میدم عشق همسرت از تو بیشتره چون اولا نمی‌خواد تو آسیب ببینی دوما دلش نمیخواد تو از آرزوهات د ...

سلام سحر جان  خوبی عزیزم  ؟ نی نی مون چطوره 😍😍😍

سحر جان من هفته ۲۷ ام 

میگم حرکات جنین باید چطوری باشه ؟ چن تا در روز اوکیه و طبیعی ؟ درسته ۵ تا در روز باشه اوکیه ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خانمي وزارت بهداشت هم با تائيد دانشگاه علوم پزشكي وام ٤ درصد براي ناباروري ميده تو سايت شرايط را ببي ...

سلام ببخشید میشه بگید کجا باید پیگیری و ثبت نام کنیم؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره الان کاملا میفهمم دیگه تا ی هفته قبل حرکات ریزی متوجه میشدم مثل ترکیدن حباب یا لیز خوردن ماهی ول ...

خدای مننننننن❤️❤️❤️❤️ خیلی شیرینی اون حبابه ، ایشالله تو ماههای بالاتر تمام حرکات دست و پاش را رو پوست شکمت هم میبینی❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️سلام خانمایه گل خوب هستین من بعد۱۴روز رفتم آزمایش و بتا زیر یک بود خلاصه منفی آزمایش انعقادی ...

الهی عزیزم، توکلت به خدا باشه، ایشالله دفعه بعد حتما مثبتی عزیزدلم❤️❤️❤️پناه بر خدا