2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
ممنووونم عزیز دلم خییلی لطف کردی😘😘 این دفعه هم ۴ تا تخمک کشیدن. خدا کنه حداقل همشون جنین بشن🥺توک ...

خداروشکر عزیزم

توکلت بخدا باشه 

مثل من خودتو از الان مامان بدون عزیزم

کدوم مرکز انجام دادی؟

شما از اول هم همون ۴تا داشتی اون دوتا که بعدش یهو اضافه شدن پوچ بودن احتمالا همون ۴تا که از اول باها ...

چ جالب. نمیدونم احتمالا. ظهر ی لحظه بلند شدنی ی درد شدید گرفتم همش میگفتن نکنه ازاد شده اون بزرگا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم ۴ تا بودن 😄

اای جاانم. ان شاالله هر ۴ تا نی نی بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
البنه فک کنم بعدا معلوم میشه که داخلشون تخمک هست یا نه .مینویسه ابووسیت 

نه اونایی ک کشیدن تخمکن خودشون. اونایی ک تو سونو بودن قبل عمل اونا فولیکولن ک یا تخمک دارن یا پوچن

خداروشکر عزیزم توکلت بخدا باشه  مثل من خودتو از الان مامان بدون عزیزم کدوم مرکز انجام دادی؟

ای جااانم😍😍 ان شاالله❤️

من تبریزم. مرکز نهال

دکتر میترا فروتن

از دکترهایی که روش های درمانی مختلف رو برای بیمارشون میپذیرن خوشم میاد.

اما بعضی دکترا میدونن مثلا فیزیو اصلاح سبک طب سنتی اینا تاثیر داره اما ردش میکنن ، اگرم نمیدونن بازم رد میکنن نمیذارن بیمار تلاششو بکنه امیدشو از دست نده

دکتر میترا فروتن

مثلا یسری کیست داشتم دکتر ال دی داد رفع بشه

من از ال دی خوشم نمیاد با طب سنتی پیش رفتم پریود شدم دوباره رفتم پیشش گفت کیستت دفع شد براش که گفتم

خیلی هم استقبال کرد خوشحال شد، اصلا ناراحت نشد بدش بیاد که چرا ال دی رو که داد نخوردم یا انکار کنه علت دفع کیستم چی بوده

سلام عزیز دلم فدات بشم من. خدا رو شکر هم خودت هم نی نیت خوبین الهی همیشه سلامت باشید.  ممنونم ...

بهت قول میدم عشق همسرت از تو بیشتره چون اولا نمی‌خواد تو آسیب ببینی دوما دلش نمیخواد تو از آرزوهات دست بکشی ،آدم باید خیلیییی باید عاشق و بامعرفت باشه تا مثل همسر شما باشه. به عشقش شک نکن اصلا، میخوای یه مشاوره برو خودت البته به همسرت نگو چون قطعا مخالفت میکنه، حالا تلفنی یا حضوری هر کدوم شرایطش رو داری، به نظرم الان شرایط روحی همسرت خیلی بدتر از شماست چون یجورایی انگار خودش رو سد راه خوشبختیت می‌دونه. ان شاالله دوباره آرامش و همدلی مثل عشقتون که عیانه به زندگیتون برگرده 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی عزیزم ولی زود نیست؟؟ چون دکترم به من گفت هر چی به هفته بیست نزدیکتر باشه بهتر و‌دقیق تره

اگه بتونم سعی میکنم دیرتر برم . عزیزم شما نی نی تکون میخوره حس میکنی؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیز دلم خوبی گل دخترت خوبه انشالله. خدا برات حفظش کنه. متاسفانه من ماه پیش ۴ تا جنینم روز انتق ...

خییییلی برات ناراحت شدم

منم زندگیم خییییلی بالا پایین شد

خیییییلی سخت گذشت

جوری ک نزدیک یکساله بیخیال بچه دار شدن شدم

دو س بار رویان رفتم ولی اصلا دلی نبوده

الان یکم ارومترم احتمالا بعد از عید شروع کنم

ب خودتون مهلت بده 

یکم صبوری کنین، بخدا زندگی قشنگیای خودشو داره، بچم بوقتش... 😍 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمیدونم اصلا یادم رف از دکتر بپرسم😅 انقد فکرم مشغول ی موضوعی شده بود حالم مساعد نبود اونجا

اشکال نداره ان شاالله همینا جنین خوب و با کیفیت میشن برات 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...