2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
حال عمومی خودت چطوره ؟ اذیت که نشدی چون دوبار تو یکماه پانکچر شدی؟

نه خداروشکر . خودمم خیلی نگران بودم. ولی این دفعه لباسمو پوشیدنی دقت کردم خونریزی هم نداشتم بر عکس همیشه. حالا برسم خونه ببینم وضعیتم چجوریه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترم انتقال سوم بود نه پنج شنبه هفته دیگه انومالی دارم انروز رفتم چکاپ ماما صدای قلبش رو شنیدم فندق ...

به سلامتی عزیزم . انومالی رو چند هفته میری ازمایش هم داره ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلا جون تو فکرت بودم مبارک انشالله هر۴تا جنین با کیفیت بشن برات.گلم شما که همش پروژسترون داشتی دیگه ...

خییلی ممنونم. اهان راس میگید اخه از بس قبلا دوفاستون اینا نداشتم حواسم نبود بهش😅.

ممنووونم عزیزم. ‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم. ۴ تا شد. همچنان محتاج دعاهاتونم❤️ راستی هیچ دارویی امپولی چیزی نداد دکتر. گف کوآلی فو ...

بسلامتی انشالله هر ۴ تاش جنینای تپل و مپل بشه براتون به حق علی . نه عزیزم دکتر به منم پرژسترون نداد . چون اون دوتا امپولو زدی دارویی برای پریود شدن بهت نمیدن تا بدنت معمولی بره جلو . به من ویتامینe هم دکتر داد . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات شم چشم حتما عزیزم 

گلم از خدا میخوام غم رو از زندگیت دور کنه ماها که بچه نداریم همه زندگی مون میشه همسر اگه شریک زندگی هم اینطور رفتار کنه حتی اگه دست خودش هم نباشه ولی میدونم چه فشاری روت هست خدا خودش این گره رو باز کنه برات و زندگیت پایدار باشه و شوهرتم مثل قبل بشه باهات 

نمیدونم اصلا یادم رف از دکتر بپرسم😅 انقد فکرم مشغول ی موضوعی شده بود حالم مساعد نبود اونجا

شما از اول هم همون ۴تا داشتی اون دوتا که بعدش یهو اضافه شدن پوچ بودن احتمالا همون ۴تا که از اول باهات بودن اوکی شدن و چون اعدادشون به هم نزدیک بود انشالله همش هم جنین بشه🤗☺️

گلم از خدا میخوام غم رو از زندگیت دور کنه ماها که بچه نداریم همه زندگی مون میشه همسر اگه شریک زندگی ...

عزیزم دقیقا حرف دلمو زدی آرومتر شدم مرسی که درکم میکنید فدات بشم انشالله که به زودی مامان میشی. 

الهی آمین ممنونم ازتون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بسلامتی انشالله هر ۴ تاش جنینای تپل و مپل بشه براتون به حق علی . نه عزیزم دکتر به منم پرژسترون نداد ...

ممنونم عریزم. روز قبل این عمل هم امپول اوویترل داد ی دونه. منچند روز پیش ب مدت ی هفته لک بینی داشتم بعد پانکچر اول. الان نمیدونم کی قراره پریود بشم. موعد پریود اصلیمم دیروز بود ک ب خاطر داروها نشدم