2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم .دکتر فروتن رو انتخاب کردی؟ به سلامتی کی میری برای انتقال ؟

سلام عزیزدلم، اره دیگه چاره ندارم جنین بیمارستان بهمن هست والا فعلا مولتی ویتامین داده ماه دیگه همLDبخورم بعد برم برای انتقال انشالله 

شوهرم گفته این دفعه اخره🥺 انشالله نتیجه بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا ...

سارا جان همسرمنم یکی از علتهای مخالفتش برای ادامه دادن مصرف همین داروهاست میگه خیلی دارو‌وآمپول باید استفاده کنی بالاخره ایناهم عوارض خودشون دارن بعدم ماهرکاری که لازم بود انجام دادیم ولی حکمت خداباخواسته مایکی نبودچه میشه کردجزتوکل به خودش.انشالله خداکمکتون کنه عزیزم

سارا جون منم دلم میگه این الکی داره اینجوری میگه بخدا یک هفته ام بدون تو دووم نمیاره . نمیدونم‌ چشه ...

عزیزم انشالله که همینجور باشه خیلی دعام کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جان همسرمنم یکی از علتهای مخالفتش برای ادامه دادن مصرف همین داروهاست میگه خیلی دارو‌وآمپول باید ...

همسر منم همش میگه وقتی نشده یعنی نمیشه بعد ۵۰ سالت بشه مریضی. باز اگه حرف از جدایی نمیزد میگفتم اشکال نداره. خدا خودش کمک هممون بکنه

قربونتون برم من🥺🥺 چشم حتما توی همین روزا میخوام خودم برم مشاور چون نمیاد باهام شاید خودم برم بتون ...

ان شاالله خیلی زود اوضاع و احوالت خوب بشه ما رو از خودت بیخبر نزار عزیزم .ولی تنهایی رفتن تو فایده ای نداره همسرت رو باید متقاعد کنی باهم برین .پس بزار کمی آروم بشه بعد برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله خیلی زود اوضاع و احوالت خوب بشه ما رو از خودت بیخبر نزار عزیزم .ولی تنهایی رفتن تو فایده ا ...

گفتم خودم برم شاید دکتره زنگ بزنه بهش راضی بشه بیاد نمیدونم خیلی دعام کن. چشم عزیزم میام گاهی سایت 

فدات بشم من قربونت برم الهی آمین. اگه مشاور و روانشناس خوب سراغ دارید بهم معرفی کنید  خیلیییی ...

اگه قابل باشم حتما .باشه بزار از دوستام‌می پرسم بهت خبر میدم .کرج که نمیتونی بیای ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گفتم خودم برم شاید دکتره زنگ بزنه بهش راضی بشه بیاد نمیدونم خیلی دعام کن. چشم عزیزم میام گاهی سایت&n ...

نه اینکار رو که بعید میدونم مشاورها انجام بدن حالا بعد از یه مدت که آروم شد باهم برین مشاوره .ان شاالله ان شاالله🤲🤲🤲💐💐💐

من پرند هستم کرج و تهران میتونم 

باشه بزار برات از دوستام میپرسم بهت خبرش رو میدم حتما 

برا غلظت خون همیشه آسپرین و انوکسا میدادن. البته فعلا این مرکز ب انتقال نرسیدم نمیدونم روششون چی باش ...

آلا جون‌من نمیدونم جواب این پیامو دادم یا نه .‌برای من دکتر آزمایش غلظت خون ننوشت رو همون cbc آسپرین نوشت . شمام حس گرمای کف دست و پا رو دارین شبها ؟ من مثل آتیش میشم نصف شب رادیاتور اتاق رو میبندم اتاق یخ میزنه تا بتونم بخوابم . بنده خدا شوهرم الان سرماخورده . حالااز امشب میرم یه اتاق دیگه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزدلم، اره دیگه چاره ندارم جنین بیمارستان بهمن هست والا فعلا مولتی ویتامین داده ماه دیگه همLD ...

ان شاالله که اینسری حتما نتیجه میگیری .❤❤❤💐💐💐💐 و مامان یه دو قلوی ناز بشی ❤❤🤲🤲🤲آزمایشی چیزی نداد بهت .میگم بهش پیشنهاد بیوپسی از آندومتر رحم هم میدادی من هفته پیش به خاطر انتقالهای ناموفقی که داشتم انجام دادم توام انجام بدی بد نیست