2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام عزیز دلم فدات بشم من. خدا رو شکر هم خودت هم نی نیت خوبین الهی همیشه سلامت باشید.  ممنونم ...

دقیقا همین حرفارو من با خدا میزدم سارا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم هنوزم من روزایه‌سختم نگذشته ولی بهتر شده به خدا قسم چه روزایی که گفتم تا صبح قلبم درمقابل مشکل ...

خدا کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چقد حرفات بهم آرامش میده خیلی تنهام خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم فدای دل شکستت بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم چشم حتما انجام میدم گلم انشالله که خدا کمکم کنه اول زندگیم درست بشه و بعدم مادر بشم. ان ...

اصلا غصه شو نخور خدا بخواد حل میشه 

همسرت به نظر میاد افسرده شده کاش براتون امکانش بود یه مسافرتی میرفتید یکم هواتون عوض میشد

منم یکم شبیه همسرت شده بودم دائم غر میزدم میگفتم هیچکس مشکلاتش اندازه ما نیست و فقط خودم رو مقصر میدونستم در حالی که هر دو مشکل داشتیم... اینا همه به خاطر افسردگیه... همه ش فکر میکردم که حتما یه گناهی کردم که خدا داره اینجوری عذابم میده و حق شوهرم نیست که تو این عذاب با من شریک بشه چند بار بهش گفتم بیا جدا شیم تو برو دنبال زندگی خودت سنت داره میگذره  فکر میکنم بیشتر زن و شوهرهایی که طولانی مدت مشکل ناباروری دارن بیشتر همو دوست دارن و تو یه قسمت هایی از این مسیر هم از این حرفا پیش میاد که اونم به خاطر دوست داشتن زیاده...نگران نباش درست میشه

یه ذره هوای شوهرت رو بیشتر داشته باش یه مدت از قضیه بچه و آی وی اف و ... فاصله بگیرید برید مسافرت و گردش یکم بهتر میشه ایشالا بعدش هم بچه میاد دیگه زندگیتون مثل قبل میشه

زیاد بود 😂 ۸۵ کیلو شدم 🤦‍♀️😁 عزیزم طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟ برای من ۳۰ هست گفت احتمال ...

من الان ۶۸ هستم . عزیزم من ۲۹ بود واژینال تو هم دوقلو هستن حتما سرکلاژ کن به سلامتی ان تی انجام دادی نی نی ها خوب بودن😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا ...

الهی عزیزم 😔 خیلی به فکرت هستم سارا جان ان شاالله همه چیز ختم بخیر بشه ولی به نظرم حتما از مشاوره کمک بگیرین همسرت رو متقاعد کن چند جلسه پیش مشاوره برین باهاش صحبت کنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هیچ برام داروهامو نوشت گفت یسری آزمایشات کم بود اونارو انجام بده و سونو سینه و ویزیت قلب هم انجام بد ...

به سلامتی عزیزم ایشالا موفق باشی زود نتیجه بگیری 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نمیدونم والا بچه ها گفتن شک کردم ، حالا بهش پیام میدم میگم ، شاید متوجه نشده گفتم اطرج مگه همشون تو ...

نه عزبزم همشون مث همن 

اما نمیدونم چطوره انگار تیمی کار میکنن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خدا کنم منم آخرش مثل مال تو بشه خواهرم ❤❤

ان شاالله شما هم مثل همین دوستمون میشی عزیزم غصه نخور .هر کمکی کاری اگه از دستم برمیاد بهم بگو عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...