2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
اره عزیزم خدا رو هزار بار شکر گفت همه چیز خوبه یکی از قل ها رو گفت احتمالا دختره اون یکی رو هر کاری ...

خوب خداروشکر ادم وقتی می ره سونو میاد کلی خیالش راحت میشه.اره واقعا جنسیت اش مهم نیست فقط سلامت باشند

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خاصی نداره 40 روز سوره مریم رو میخونی به نیت فرزند سالم و صالح... من شبا میخوندم بعد نماز مغرب و ...

ممنونم عزیزم چشم حتما انجام میدم گلم انشالله که خدا کمکم کنه اول زندگیم درست بشه و بعدم مادر بشم. انشالله هیچ کس غمی نداشته باشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا ...

سارا جانم، خواهر عزیز و صبورم، خدا می‌دونه که چند وقته فکرم پیشته و بابت شرایطت ناراحتم، اگر خدا قبول کنه همیشه در مواقع دعا یادت کردم و میکنم، کاش از حکمت و مصلحت خدا سر در میاوردیم اونوقت دیگه اینقدر درد نمیکشیدیم. فقط یه چیز رو می‌دونم اونم این که همسرت خیلییییی دوستت داره و تمام ناسازگاریهاش همه از سر ترسه که یه وقت خدای نکرده توی این مسیر اتفاقی برات بیفته، یکمم خسته شده به نظرم یکم بهش فرصت بده مثلا دو سه ماه یا هرچقدر که نیاز داره اصلا حرفی از بچه نزن، برید با هم یکم تفریح کنید تا اوضاع احوالش دوباره روبراه بشه و ببینه که شما خودت سلامتی و میتونی دوباره شروع کنی. قدر همسرت رو بدون که وجود خودت براش خیلیییی ارزشمندتر از بچه دار شدنه، بهش حق بده و بذار یکم احوالاتش روبراه بشه.

الهی که بهترینها برات رقم بخوره مامان خانم آینده 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
زیاد بود 😂 ۸۵ کیلو شدم 🤦‍♀️😁 عزیزم طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟ برای من ۳۰ هست گفت احتمال ...

آره عزیز سرکلاژ انجام میدن برات برامن 32 بود سرکلاژ شدم 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
اره عزیزم خدا رو هزار بار شکر گفت همه چیز خوبه یکی از قل ها رو گفت احتمالا دختره اون یکی رو هر کاری ...

الهی هزار مرتبه شکرش ان شاء الله تااخر همچی عالی پیش بره عزیزم😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ممنونم عزیزم چشم حتما انجام میدم گلم انشالله که خدا کمکم کنه اول زندگیم درست بشه و بعدم مادر بشم. ان ...

انشالا عزیزم حتما دعات میکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سارا جانم، خواهر عزیز و صبورم، خدا می‌دونه که چند وقته فکرم پیشته و بابت شرایطت ناراحتم، اگر خدا قبو ...

سلام عزیز دلم فدات بشم من. خدا رو شکر هم خودت هم نی نیت خوبین الهی همیشه سلامت باشید. 

ممنونم قربونت برم شرمندم میکنید خیر ببینی. 

چی بگم اینا میدونم که افسرده شده ولی اصلا راه نمیاد من فعلا اولویتم زندگیمه و واقها به هر دومون میخوام فرصت بدم چون الان اصلا نمیشه به بچه فکر کرد. حقیقتا هر چی بهش میگم بریم مشهد بریم یه جایی که حال و هوامون عوض بشه نمیاد میگه من هیچ جا و هیج کاری نمیکنم میگه حتی باهام حرف نزن. آخه ما عاشقانه ازدواج کردیم همو خیلی دوست داشتیم و البته الانم من دوسش دارم اونو نمیدونم. 

همیشه میگم کاش بمیرم برم اون دنیا ببینم حکمت این بلاها چیه که به سر من آوردی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها  زنگ زدم مرکز و گفتن ۲ تا جنین a و bبرات تشکیل شده  خداروشکر واقعا من ۵ تا ...

ان شالله این دوتا جوجه سفت و سخت بیان وبچسبن ب دلت صاحب دوتا فرشته نازبشی دیگم سراغ دوادکترنری ب حق فاطمه زهرا 🤲😍😍😍

فدات بشم عزیزم خیلییییی خوشحالم که گذشت روزای سختت انشالله به زودی مامان میشی

عزیزم هنوزم من روزایه‌سختم نگذشته ولی بهتر شده به خدا قسم چه روزایی که گفتم تا صبح قلبم درمقابل مشکلات می آیینه ولی هیچی نشد چه روزا که میگفتم مگه میشه این زندگی دوباره جون بگیره ولی گرفت دیشب داشت برام شعر عاشقانه میخوند همون کسی که بهم حرفایه شوهرت رو میزد ولی تحمل کردم و خدا کمکم کرد بعد از گذشت زمان دوباره دارم میرم برا انتقال دوم !توهم اینومطمعن باش که اینجوری نمیمونه حالت و زودی خوب میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره گلم 

خیلی ناامید شدم منفی سدی خاهری من حتی انتقاله اولم منفی شده واس انتقال دوم خیلی میترسم بازم منفی شه😓