2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا ...

عزیزمم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام آلائه جون خوبی؟ انجام شد عزیزم؟ ایشالله به سلامتی و بالاترین تعداد تخمک و سالم ترینانجام بشه❤️❤ ...

سلام عزیزم نه هنوز الان داریم کاراشو انجام میدیم. عمل ساعت ۳ هس ان شاالله

خیببیلی ممنونم گلم. ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا ...

بمیرم برا دلت سارا جونم. برات منم نذر می کنم ان شاالله خیییلی زود همه چی حل میشه و ایشونم دست برمیداره ازین حرفا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم اگر تا حالا چله سوره مریم برنداشتی حتما حتما شروع کن این چله رو ...یکم طولانی هست ولی باور کن عالیه من شاید بیشتر از 100تا چله برداشته بودم و دیگه نا امید بودم

به ما هم میگفتن اصلا اسپرم و تخمک باهم سازگار نیست با هم لقاح پیدا نمیکنن 2بار رفتم تخمک کشی مجموعا ازم 35 تا تخمک کشیدن کلش شد 5 تا جنین که اونم کیفیت نداشتن

ولی دقیقا روز آخر چله سوره مریم خدا برامون معجزه کرد

عزیزم اگر تا حالا چله سوره مریم برنداشتی حتما حتما شروع کن این چله رو ...یکم طولانی هست ولی باور کن ...

سلام. نه عزیزم برنداشتم میشه برام بگی چه جوریه. 

خدا رو هزاران بار شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بمیرم برا دلت سارا جونم. برات منم نذر می کنم ان شاالله خیییلی زود همه چی حل میشه و ایشونم دست برمیدا ...

خدا نکنه دوست خوش قلب و مهربونم. الهی آمین 

مرسی 😭😭😭😭😭 فدای محبتت عزیزم ممنونم خدا خیرت بده انشالله که چند روز دیگه خوش خبر باشی و روزای انتظارت آخراشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا نکنه دوست خوش قلب و مهربونم. الهی آمین  مرسی 😭😭😭😭😭 فدای محبتت عزیزم ممنونم خدا خیرت ب ...

قربوووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ ان شاالله خیییلی زود خوش خبری هر دو مون

سلام. نه عزیزم برنداشتم میشه برام بگی چه جوریه.  خدا رو هزاران بار شکر

کار خاصی نداره 40 روز سوره مریم رو میخونی به نیت فرزند سالم و صالح... من شبا میخوندم بعد نماز مغرب و عشا ولی زمان خاصی نداره هر وقت روز میتونی بخونی

فقط مثل چله های دیگه سعی کن مراقبت کنی نمازاتو تا میتونی اول وقت بخون و گناه نکن و ...

من تو همین نی نی سایت دیدم خیلیا نتیجه دیدن ازش

ایشالا برای شما هم نتیجه میده

به خدا من اونقدر افسرده و نا امید بودم دیگه از خدا خواستم یا این انتظارو تموم کنه یا بهم یه دلی بده که تحملم زیاد بشه الانم که دارم اینا رو مینویسم چشام پراشک شده

ایشالا خدا به همه منتظرا هرچه زودتر فرزند سالم صالح بده...

من منفی شدم عزیزم 😔ممنون ک بیادم بودی ان شالله آترین خوشخبر باشه برامون😍🤲

عزیزم انتقال اول مثبت شده بودی درسته؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@لیمولیمولیمو   بیا بهمون خبر بده رفتی سونو؟

اره عزیزم خدا رو هزار بار شکر گفت همه چیز خوبه یکی از قل ها رو گفت احتمالا دختره اون یکی رو هر کاری کرد گفت نمیتونم بگم مشخص نیست اصلا

ایشالا هرچی که هستن سلامت باشن به خدا فقط همینش مهمه برام

حتما حتما دعات میکنم عزیزم به خدا منم همین شرایط رو داشتم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭