2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
مرسی دوست عزیزم. همسرم مشکل اسپرم داره خودمم کیست آندومتریوز 

برا تو میگه جدا شیم کهبتونی بچه دار شی یا خودش ناراحته  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
با دستگاه و لیزر درمانی روی ناحیه رحمت کار میکنن ، باعث باز شدن عروق خونی گرفتگی ها و جریان خون میشه ...

چه جالب...... کجا باید رفت حالا،  بعد لیزر میگن بده که حتی اون لیزر برا از بین بردن موها یکی انجام داده بود اونو کیست تخمدان گرفت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ماه پیش رفتم، همون ماه رفتم سونو دادم فولی هام دوازده تا شده بود درصورتی که سال قبلش پانکچر شدم ...

یه ازمایش زخیره بده 

برا تو میگه جدا شیم کهبتونی بچه دار شی یا خودش ناراحته  

والا من نمیفهمم چشه. میگه زندگی بی بچه رو نمیخوام میگه اگه میدونستم قراره بابا نشم اصلا ازدواج نمیکردم. بهم میگه تا جوونم برم پی زندگیم میگه تو میتونی بچه دار بشی حقته بهش میگم من دوس دارم از تو بچه دار بشم نمیخوام برم تو و زندگیمو دوس دارم ولی میگه نه زندگی بی بچه فایده نمیشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اینجوری که شنیدم زیاده برای ماه‌های اول. ای جانم حق داری تنهایی سخته مخصوصا اینکه یه کوچولو هم داری

وزن اولیت چند بوده من تو این ۴ ماه ۸ کیلو اضافه کردم 😃😃😃

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

دوستانی که انومالی رفتن تو چند هفتگی بوده ؟ من دوشنبه میخا برم تقریبا ۱۸ هفته هستم خوبه ؟ چند روز دیرتر نوبتم هست ولی یه سمت شکمم خیلی درد میکنه واسه همین میگن زودتر برم که برم پیش دکتر هم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
والا من نمیفهمم چشه. میگه زندگی بی بچه رو نمیخوام میگه اگه میدونستم قراره بابا نشم اصلا ازدواج نمیکر ...

ای خدا مشکلات دیگه اگه ندارین حیفه نزار خراب بشه بفرستش مشاوره احتمالا افسرده شده همه شوهرامون افسرده شدن باز ما یه دو قطره اشک میریزیم اروم میشیم اونا تودلشون میریزن.  بهش بگو تخمک اهدایی هر راهی امتحان میکنیم نشد فرزند خونده میاریم جدایی چرا   چله حدیث کسا بگیر انشاالله که هر چی خیر همون بشه براتون 

ای خدا مشکلات دیگه اگه ندارین حیفه نزار خراب بشه بفرستش مشاوره احتمالا افسرده شده همه شوهرامون افسرد ...

چله خیلییی برداشتم خیلی اینقد از خدا خواستم دیگه نایی ندارم‌. نه فقط واسه بچه میگه اسم اهدایی و اینا میاد که اصلا دیونه میشه و میزنه به سیم آخر بهش گفتم من حاضرم هر چند بار که لازمه برم آی وی اف میگه وقتی یه بار ابن سینا انجام دادیم نشد. بعد دوباره یه جای دیگه سقط شد و اینبارم که جنینا از بین رفت یعنی مشکل خیلییی زیاده و دیگه نمیشه هیچ وقت و الکیه. میگه آخرش من سرطان میگیرم منم گفتم تو نمیخواد به فکر سرطان من باشی مهم منم که راضیم. تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه واسه درست شدن زندگیم دعا کنه😭😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه جالب...... کجا باید رفت حالا،  بعد لیزر میگن بده که حتی اون لیزر برا از بین بردن موها یکی ان ...

نه این لیزر فرق داره درمانیه

همه فیزیوتراپی ها انجام نمیدن

باید ازشون بپرسی فیزوتراپی رحم برای قبل بارداری انجام میدن یا نه

اگرم تکمیلی داری برو ارتوپد برات فیزیو لگن بنویسه که بتونی پولشو از بیمه بگیری

الا جون انشالله امروز برات همه چی عالی پیش بره و جنین های عالی برات تشکیل بشن به نیت خودتو و فسقلیا ...

ممنووووونم عزیزم. الهی هزار بار خیرش برگرده تو زندگیتون😍❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون و بقیه دوستانی که امروز منتظر جواب خوش از طرف پرسنل مرکز هستن امیدوارم خوش خبر باشین🥳

ممنونم عزیرم❤️ ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها  زنگ زدم مرکز و گفتن ۲ تا جنین a و bبرات تشکیل شده  خداروشکر واقعا من ۵ تا ...

اااای جاااان دلم. ان شاالله مقدرتون مامان شدن با همون دو تا جوجه باشه😍😍😍

@alaae     سلام عزیز دلم خوبی؟ موقع اذان صبح که داشتم به دخترم شیر میدادم برات دعا کر ...

قربوووونت برم سحر جانم. 😍😍❤️❤️❤️خییییلی لطف کردی گلم. خدا گل دخترتو مایه سربلندیت و نور چشمت کنه