2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من میخواستم امروز کوکو سبزی بخورم پس نخورم ؟ چون جعفری و تره و شنبلیله داره  

تو غذا مشکلی ایجاد نمی کنه 

ولی رعایت کنه دیگه سرچ هم کنی همه جا در مورد جعفری نوشته.

شادی صدام کنید
دفین هیدارمین و سرماخوردگی که من تزسیدم بخورم با چندتا دکتر دیگه زنگ زدم گفت گفت بخور مشکلی نداره من ...

سرفه های شدید بدتره که

اگه شدید بود بخور

پیش دکتر زنان رفتی دیگه؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا اینطوری نبود اصلا ساعت ۲ به بعد دیگه ویزیت نداشتن الان مریضای علیرضایی خیلی زیاد شده  خب ...

هیچ برام داروهامو نوشت گفت یسری آزمایشات کم بود اونارو انجام بده و سونو سینه و ویزیت قلب هم انجام بده ت واتساپ برام بفرست

مکمل برای یک ماه اوبوست و فولیک و دی داد 

گفت قبل شروع سیکل که خواستی داروهاتو شروع کنی اطلاع بده

من میخواستم امروز کوکو سبزی بخورم پس نخورم ؟ چون جعفری و تره و شنبلیله داره 

من نمی دونم باردارید یا تو ۱۴ روز انتقال هستید ولی عزیزم از انتقال تا ان تی مراقبت کن هم از جهت کار خونه هم از جهت تغذیه.البته به سلامتی باردار باشید ویار اصلا نمی ذاره چیزی بخوری خود به خود‌.البته خیلی ها میگن ما خوردیم چیزی نشد ولی برای ما که با درمان باردار شدیم حساسیت بیشتره .

شادی صدام کنید
خداروشکر زمان ما‌ هنوز دکتر سینه و قلب جز پروتکل هاشون نشده بود ما همون یه روزه کارمون انجام شد  ...

آره منم گفتمش باشه با مسئولیت خودم

آخه دیدم سونو سینه کار خاصی نکرد دختر جوونه ای هم بود

گفتم بابا دیگه شهر خودمون اینقد داغون نیست که نتونه یه ویزیت قلب انجام بده که

راس میگه به دکتر علیرضایی گفتی ویزیت اطرج شدی ؟ چون اینا تیم دکتر نصرن دکتر ارولوژی فقط میگن مطلومی ...

نمیدونم والا بچه ها گفتن شک کردم ، حالا بهش پیام میدم میگم ، شاید متوجه نشده گفتم اطرج

مگه همشون تو مام کار نمیکنن چجوریا ست

یعنی مطلومی و رضایی بهتر از اطرج هستن؟

فدات بشم عزیزدلم🙏، مامان هستی دیگه گلمممم❤️❤️❤️❤️ایشالله انتقالت کی هست؟

امروز پریود شدم 

فکر کنم بخاطر آمپول پروژسترون هایی بود که زدم

ماه بعد که پریود بشم باید برم برای انتقال

بچه ها الان دیگه نباید برم پیش دکتر تا ماه بعد؟

ویتامینی چیزی نمیدن؟

فیزیو تراپی چیه عزیز یهکم توضیح میدی

با دستگاه و لیزر درمانی روی ناحیه رحمت کار میکنن ، باعث باز شدن عروق خونی گرفتگی ها و جریان خون میشه

برای رحم باعث نرمال شدن ضخامت رحم،رفع مشکلات کوچیک شدن تخمدان وبازشدن لوله های فالوپ میشه

اها تازه قراره بری؟اینطور که متوجه شدم قبلا هم رفتی که به دکتر علیرضایی گفتی تغییر کردم یعنی اثرش مو ...

سه ماه پیش رفتم، همون ماه رفتم سونو دادم فولی هام دوازده تا شده بود

درصورتی که سال قبلش پانکچر شدم شش تا فولی داشتم

الان که رفتم دکتر سونوم کرد گفت هفتا فولی داری

گفتمش سه ماه پیش که فیزیو رفتم سونو دادم دوازده تا بود تاثیر داشته ، گفت نه حتما سونوگراف اشتباه کرده 

ذخیره بالا نمیره

اگر سونوگراف اشتباه کرده ذخیره بالا نمیره پس چطور من سال قبل شش تا فولی داشتم الان که خودش سونو کرد هفتا!!!