2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048153 بازدید | 684646 پست
سلام بچه ها  زنگ زدم مرکز و گفتن ۲ تا جنین a و bبرات تشکیل شده  خداروشکر واقعا من ۵ تا ...

الهی بمیرم❤️❤️❤️ خدا ژوژه هاتو نگه داره هیلاجون ، الهی که با انتقال همچین هر دو بچسبد به خودت و زندگیت که وقت سرخاروندن نداشته باشی❤️❤️

به اون ژوژه a که قطعا امیدوار باش ، اون b هم بلده چیکار کنه تا بمونه😂❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که وقت میزاری و همه موارد را توضیح میدی  من یک دوره میخوام همینجا رشت برم با دکتر ...

انشالله جواب میگیری و تهرانم نمیای فکر کنم هیچکدوم مطب ندارن فقط منتظری تو کانالش میزنه و آدرس میذاره .در کل که از مطب اقدام کنیم بهتره ولی تو مرکز مام هم همون قدر برای هر نفر وقت میذارن مثلا من که تشکیل پرونده دادم کلی داخل بودم و اصلا ماما عجله ای نداشت برای شرح حال گرفتن تازه یه سری مدارک دست شوهرم بود گفتم تو سالن نشسته دو مرتبه مجبور شدم از پیش ماما برم پیش شوهرم اصلا هیچ فشاری وارد نکرد و بگه داره دیر میشه و بدخلقی کنه کلا عجله تو کارشون نبود من مطب رو واسه این میگم خوبه که وقت بذارن که تو مام هم وقت رو میذارن بخاطر همینم نوبت ها دیر میشه و شلوغ سالن 

ای بابا یبار مثبت شد و اوکی نشد مجبور شد با قرص سقط کنه تا اینجاشو میدونستم قرار بود یبار دیگه انتقا ...

اره همون منظورم بود ..بعد یبارم خاستدانتقال بده جنین ها از بین رفت   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم که وقت میزاری و همه موارد را توضیح میدی  من یک دوره میخوام همینجا رشت برم با دکتر ...

من اگه راهم پنج ساعت بود اصلا معطل نمیکردم وقت و هزینه واسه جایی دیگه نمیذاشتم مگه ما چقدر اعصاب داریم و این داروها ضرر دارن واسه بدن تازه من همین الانش هم اگه همسرم قبول می‌کرد برای اولین بار مرکز مام هم از همون تخمک اهدایی استفاده میکردم که بخوام شانسم بیشتر باشه ولی شوهرم میگه ما که هیچوقت تهران انجام ندادیم بعدا افسوسش رو میخوری میگی شاید با تخمک خودم می‌شد دیگه حالا راضی شدم اول با تخمک خودم 

بچه ها من اگه یه چیز مفیدی از این سه تا کانال که هست منتظری لاهوتی علیرضایی چیزی ببینم میگم شاید تو ...

منتظری هم تو مامه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهی بمیرم❤️❤️❤️ خدا ژوژه هاتو نگه داره هیلاجون ، الهی که با انتقال همچین هر دو بچسبد به خودت و زندگ ...

عزیز دلمی 

مرسی که اینقدر شیرین دعا کردی 

ایشالا هرچی میخوای خدا بهت بده نازنین

من از الان خودمو مامان میدونم😁

سلام عزیز دلم خوبی گل دخترت خوبه انشالله. خدا برات حفظش کنه. متاسفانه من ماه پیش ۴ تا جنینم روز انتق ...

مشکل از خودته سارا جان  خیلی ناراحتشدم 

انشالله جواب میگیری و تهرانم نمیای فکر کنم هیچکدوم مطب ندارن فقط منتظری تو کانالش میزنه و آدرس میذار ...

ایشالله عزیزم🙏🙏🙏 ممنون❤️❤️ ایشالله که شما بزودی نتیجه میگیری و به ما هم کمک میکنی تو‌هر مرحله💋💋💋

دوست عزیزی گفتند شله زرد عزیزم زعفران جزو‌موارد منع شده بارداری.شله زرد نخور عزیزم  من جوجه د ...

من میخواستم امروز کوکو سبزی بخورم پس نخورم ؟

چون جعفری و تره و شنبلیله داره 

من اگه راهم پنج ساعت بود اصلا معطل نمیکردم وقت و هزینه واسه جایی دیگه نمیذاشتم مگه ما چقدر اعصاب دار ...

ایشالله که با تخمک خودت اکی میشه عزیزم، واقعیتش منم از مسیر تهران بدم میاد چون پارسال همین موقع بچه یکماهه مون را برای عمل مدام میبردیم و میاوردیم و خاطرات خیلی بدی داریم، حالا بقول شما ایشالله همینجا نتیجه میگیریم❤️❤️