2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
منم اینحوری فکر میکردم اخه خودم هم دولتی میرم ولی خیلی منظم و سریع هستن فکر میکردم خصوصی معطلی ندار ...

ممنون گلم . انشالله برای شماهم همینطور .

اره واقعا درسته به منم ثابت شده که ربط چندانی به مرکز نداره .

مهم تلاش و توکل بخداست .

خوشحال باش، چون نقشه های خدا از خواسته های تو قشنگتره 🥰

سلام بچه ها 

زنگ زدم مرکز و گفتن ۲ تا جنین a و bبرات تشکیل شده 

خداروشکر واقعا

من ۵ تا تخمک بالغ داشتم اما ۲ تا جنین تشکیل شد 

خدایا شکرت 

با توجه به بقیه دوستان که کلی تخمک داشتن میدونم ۲ تا کمه 

اما ۲ تا جوجه هامو سپردم به خدا که نگهدارشون باشه تا بیان بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین زمانی که من رفتم مام انقدر خوب و خلوت بود، خیلی تمیزتر از الان، من یادمه همیشه برای دوستام تعری ...

بله کاملا حرف تون درسته راستش من یه اعتقادی دارم میگم یه دکتری خیلی هم زبانزد میشه دقت عمل اش میاد پایین 

ناخودگاه مغرور می شند وبدتر از اون که از ایران می رن 

شادی صدام کنید
بچه ها من اگه یه چیز مفیدی از این سه تا کانال که هست منتظری لاهوتی علیرضایی چیزی ببینم میگم شاید تو ...

یعنی با توجه به حرف دکتر شما این امپولهای میکرورلین و ... اثر منفی داره برای انتقال ؟

خب در صورتیکه من با دکتر خودم و دو دکتر دیگه مشورت کردم گفتن خیلیم خوبه و التهاب کیست و رحم و ... رو از بین میبره  تاثیر منفی نداره 

الان دو به شک شدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم ،واقعا برای انتقال رحم باید سرد باشه یعنی چیزهای گرم نباید بخوریم؟؟

سلام عزیزم ، بله من از خیلی‌ها شنیدم که تا قبل تخمک کشی یا اقدام باید فقط خرما و دارچین و نبات و… خورد اما بعد انتقال برای لانه گزینی رحم نباید چیزای گرم خورد باید سردی خورد با حداقل متعادل بود 

یعنی با توجه به حرف دکتر شما این امپولهای میکرورلین و ... اثر منفی داره برای انتقال ؟ خب در صورتیکه ...

گلم بد متوجه شدین یا شاید من بد گفتم معلومه که اثر منفی ندارن کی این حرف رو زده من گفتم یکی امثال من که رحم ایراد داره و این دارو ها رو میگیرم تا رحم جور در بیاد یه مقدار شانسش به هرحال پایین تر از کسی که کلا رحمش مادر زاد اوکیه و‌ماما گفت موقع انتقال از دکتر بخواین باتوجه به کیفیت جنین و‌رحم تون میگه از این ۷۰ درصد چند درصد شما شانست کمتر میشه

@alaae    

سلام عزیز دلم خوبی؟ موقع اذان صبح که داشتم به دخترم شیر میدادم برات دعا کردم و صلوات فرستادم، ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره و امروز و تمام روزها خوش خبر بیایی و خیلییی زود خبر مامان شدنت رو بهمون بدی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم بد متوجه شدین یا شاید من بد گفتم معلومه که اثر منفی ندارن کی این حرف رو زده من گفتم یکی امثال من ...

میدونم چی میگی عزیزم . والا هر دکتری یه چی میگه . الان من ۴ ماه و نیمه با این امپول پریود نشدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
۳ کیلو اضافه کردم 🤦‍♀️ همش دراز کشیدم متاسفانه بعد از خونریزی که کردم دکتر استراحت داده پیاده روی ...

سلام عزیزم من یادم رفت شما الان در چه مرحله ای هستی ، رو اضافه وزن خیلی باید دقت کنی 

در بارداری تا سه ماه اول میگن ۳کیلو هم زیاده ، از ماه پنجم به بعد میگن هرماه دو کیلو فقط 

یعنی ایده آل در ۸ماه بارداری ۱۰ نهایتا ۱۴ کیلو هست 

سلام عزیزم ، بله من از خیلی‌ها شنیدم که تا قبل تخمک کشی یا اقدام باید فقط خرما و دارچین و نبات و… خو ...

بعد از انتقال نه عزیزم ،

منظورم قبل از انتقاله ،یعنی تایمه بین بعد از پانکچر‌ تا انتقال

بچه ها من اگه یه چیز مفیدی از این سه تا کانال که هست منتظری لاهوتی علیرضایی چیزی ببینم میگم شاید تو ...

ممنون عزیزم که وقت میزاری و همه موارد را توضیح میدی 

من یک دوره میخوام همینجا رشت برم با دکتر ظهیری، اگر خدای نکرده منفی شد بعدش شما هر جا رفتی منم میرم🤩❤️ مشکل این ۵ساعته تا تهران فقط ، همسرم تنبله و قبول نکرد بیام مام انجام بدم 

یه سوال؟ اگر مطب خود منتظری یا … بریم فرق میکنه کارشون با توی مرکز ؟ با اینکه مطب هم بری باز کارهاشون را تو مام انجام میدن؟