2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی من هم به خاطر ضخامت کم این ماه انتقال ندادم ،شما چی کار کردین برای بالا رفتن ضخامت؟ ...

ان شاالله همه چی این دفعه عالی پیش میره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اطرجو علی رضایی زنو شوهرن واکثرا با همن😁😁😁

عه جدی زن و شوهرن؟😍وای دوتاشون چقدر خوش اخلاقن هر موقع اطرج ما باهاش نوبت تلفنی داریم انقدر احوال پرسی گرم میکنه انگار رفت و آمد داریم باهاش😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بار اول و دوم ک استرادیول داشتم هم خارجی هم ایرانی ولی بالا نرفت و دو بار انتقالم کنسل شد ...

مرسی که توضیح دادی عزیزم🌹

دکتر به من فقط دوفاستون داد گفت رحمت خوب ریزش نکرده ،دومین پریود بعد از پانکچرم بود که اصلا خونریزی نداشتم اولش ببخشید با ترشح قهوای تیره و کم شروع شد قطع میشد دوباره میومد شاید چون اینسری اصلا خونریزی نداشتم ضخامتم کم شده 

من که حتما میرم ، برو ارتوپد بگو فیزیوتراپی لگن بنویسه بعد برو فیزیوتراپی بگو برای قبل ivf میخوام ف ...

اها تازه قراره بری؟اینطور که متوجه شدم قبلا هم رفتی که به دکتر علیرضایی گفتی تغییر کردم یعنی اثرش مونده بود چه خوب😍

سلام عزیزم خوبی من هم به خاطر ضخامت کم این ماه انتقال ندادم ،شما چی کار کردین برای بالا رفتن ضخامت؟ ...

سلام عزیزم من برای ضخامتم فیزیوتراپی رحم میرم خونرسانی به رحم زیاد میکنه خیلی خوبه من با دکترم مشورتم کردم گفت تا انتقال ادامه بده

سلام عزیزم من برای ضخامتم فیزیوتراپی رحم میرم خونرسانی به رحم زیاد میکنه خیلی خوبه من با دکترم مشورت ...

عزیزم شما همیشه ضخامتت پایین بوده؟

من فکر میکنم فقط این سری اینجوری شدم

عزیزم شما همیشه ضخامتت پایین بوده؟ من فکر میکنم فقط این سری اینجوری شدم

ضخامت من بالا میره ولی دیر بالا میره توی سیکل نچرال مشکل ندارم ولی توی سیکل مصنوعی با استرادیول و استرومارین دیر بالا میره

مرسی که توضیح دادی عزیزم🌹 دکتر به من فقط دوفاستون داد گفت رحمت خوب ریزش نکرده ،دومین پریود بعد از ...

دوفاستون برا قبل شروع سیکلتونه نه؟ بعد شروع احتمالا داروهای دیگه ای رو امتحان می کنن. فقط سعی کنین استرس نداشته باشین. پیاده روی و اب زیاد خوردن و... هم ک عالیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم انشاالله🤲❤ انشاالله برای شما هم چیز خوووب پیش بره😘😘🥰🥰

😘😘😘❤️❤️❤️

دوفاستون برا قبل شروع سیکلتونه نه؟ بعد شروع احتمالا داروهای دیگه ای رو امتحان می کنن. فقط سعی کنین ا ...

بله عزیزم از روز ۱۵ پریود باید دوفاستون بخورم .

بعدش انشاالله همه چیز خوبه و میرم برای انتقال.

باشه عزیزم مرسی که گفتی

بچه ها من اگه یه چیز مفیدی از این سه تا کانال که هست منتظری لاهوتی علیرضایی چیزی ببینم میگم شاید تو تصمیم گیری کسی تاثیر بذاره چون خودمم قبلا دنبال مرکز بودم و انتخابم هم کردم.یه نکته ای که هس دکتر منتظری هر کلیپ خانم های باردار که میذاره با شناسنامه جنین و آزمایش عدد بتاشون و فیلم سونو که نشون میده تک قلو شده حاملگیش یا دوقلو بعد همه ی شناسنامه های جنین مال مام هست درصورتیکه کانالش کلا مال کلینیک و مطب خودشه و از مطبش بنام مادران شاد هم چیزی میفرسته گاهی حتی تو ابن سینا هم کار میکنه خواستم بگم نمی‌دونم تو مام دستگاه شون یا پروتکل شون چقدر متفاوته با مراکز دیگه ای که منتظری کار میکنه باهاشون ولی درصد های مثبت شون خیلی تفاوت داره حتی ماما ها هم تو ویس هاشون میگن دکتر موقع انتقال بهت میگه چند درصد شانس داری ولی میگه در صورت اینکه رحم سالم باشه و جنین بلاست آ باشه ۷۰ درصد اون خانم قطعا باردار میشه گفت جنین رو که کیفیتش تو شناسنامه میزنه رحم هم اونایی که سه خطی هستن و داروی دیفرلین یا واریوپپتیل اینا که معمولا برای مشکلات رحمی داده میشه نداشته باشن یعنی رحم شون خوب بوده اما اگر مشکل داشته باشه و با دارو هم سرکوب شده باشه باز از این درصد کم میشه و دکتر موقع انتقال بهش میگه اینا رو