2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048143 بازدید | 684646 پست
سلام عزیزم خیییبلی ناراحت شدم هم شما هم نگار🥺 واقعا سخته . امیدوار خییییلی زود خدا بهترین خیرشو نصی ...

فدات عزیزم ان شاء الله خدا خیلی زود حاجت دلتو بده انتقال بعدی بی بی چک مثبتت رو بزاری 😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم.دیگه میترسم برم براشون بزار دلم خوش باشه تو فریز هستن 

امیدت ب خداباشه عزیزم ان شاء الله انتقال بعدی معجزه هاشو بهمون نشون میده 😍😍🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
چرا من فکر میکردم مام چون خصوصیه معطلیش کم هستش😔

همه همین فکرو میکنن میرن خصوصی . فکر میکنن بهتره . 

من این سری رفتم بیمارستان طالقانی .

قبلا دوبار تو ابن سینا و امید ای وی اف کردم و منفی شد .

بنظرم طالقانی خیلی از نظر علمی بالاتره و همه پرسنل خوش برخوردن و خلوته . 

تا الان خیلی راضی بودم . ماه بعد هم  انتقال دارم 

خوشحال باش، چون نقشه های خدا از خواسته های تو قشنگتره 🥰
سارا هنوز نشده  داداشم.. یبار دیگه  منفی شد ولی

ای بابا یبار مثبت شد و اوکی نشد مجبور شد با قرص سقط کنه تا اینجاشو میدونستم قرار بود یبار دیگه انتقال بده پس نشد؟ چقد ناراحت شدم ایشالله بار بعدی براش بشه💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@داداشمممم     سلام گلم خوبی چند روزه بفکرتم خیلی وقته سایت نیمدم خواستم بپرسم بسلامتی ب ...

سلام عزیز دلم خوبی گل دخترت خوبه انشالله. خدا برات حفظش کنه. متاسفانه من ماه پیش ۴ تا جنینم روز انتقال از بین رفتن و کنسل شد دیگه جنین ندارم. همسرمم میگه جدا بشیم و اینم سرنوشت زندگی من. بچه های قدیم کسی مامان نشده فعلا انشالله که به زودی میشن. مرسی قربونت برم که به فکرم بودی برای آرامشم دعا کن❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره گلم خودم وهمسرم خیال مون راحت شد گلم تو مثل ما خودت اذیت نکن به این فکر کن فردا نی نی ات می بینی ...

ببین زمانی که من رفتم مام انقدر خوب و خلوت بود، خیلی تمیزتر از الان، من یادمه همیشه برای دوستام تعریف میکردم که برای اماده شدن برای عمل  پانکچرم حتی خود اون خدمه اومدن بند سوتینم رو هم باز کردن و کمک کردن لباس عوض کنم😀😀😀 ولی الان اصلا اینجوری نیست

مرسی بابت دعای قشنگت الان کلی باهاشون حرف زدم شاید بگین غیر طبیعیه اما من حسشون میکنم الان براشون ...

چقد عالی.

قربووووونت برم ❤️❤️😍😍 چقد شرمندم کردی. بغض کردم ی لحظه🥺💋💋💋. خیر ببینی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دو تا سایز بیست بود یکی ده و یکی دوازده .دوتا انگار دارم .ذخیرم خیلی کمه .فقط تخمدان راستم کار می ...

ان شاالله هر دو جنین عالی بشن و با انتقال شون مامان بشی😍❤️

منم بیشتر راست کار میکنه مث اینکه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم آلا جان الهی به زودی خدا معجزه شو نصیبت کنه عزیرم.دیگه بریدم ته خطم 

ممنوونم عزیزم. همچنین ان شاالله❤️

بمیرم برا دلت. میفهمم واقعا سخته . بزار یکم بگذره مطمئنم باز سرپا میشی. ما مامانای قوی ای میشیم😍

ای جانم الهی که فردا پانکچرت بخوبی انجام بشه و کلی جنین عالی داشته باشی که ایشالله خیلی خیلی زود ماد ...

الهیییی عزیزم. قربوووونت برم . قربون فرشته کوچولوتم برم😍❤️❤️

چشام پر اشک شد عزیزم. خییییلی لطف کردی. ان شاالله برا همه دوستای گلمون و من هم مستجاب بشه🌺💋❤️❤️❤️

عزیزم برای غلظت خون و اپکا چی بهت دادن ؟ آسپرین داشتی ؟

برا غلظت خون همیشه آسپرین و انوکسا میدادن. البته فعلا این مرکز ب انتقال نرسیدم نمیدونم روششون چی باشه. پردنیزولون هم معمولا با انتقال داشتم.  برا آپکا هم ۳ بار لنفوسیت تراپی کردم آذر پارسال بود ولی متاسفانه نشد انتقال بدم. اینجا هم احساس کردم دکتر چندان اعتقادی بهش نداشته باشه اخه وقتی بهش گفتم سرشو ب حالت تاسف  تکون داد.