2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048132 بازدید | 684645 پست
مام نسبت به اون دوره ای که ما درمان شروع کردیم شناخته تر شده وقاعدتا شلوغ تر شده‌.دیکه باید دکتر نصر ...

اره قطعا اینطوره 

ولی با این وجود خدایی ندیدم برا کسی سهل انگاری کرده باشن یا چیزیو جا گذاشته باشن تو درمان 

نمیگم هرکی بره اونجا مثبت میشه 

ولی حواسشون جمعه برا درمان علیرضایی اینطوری بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره قطعا اینطوره  ولی با این وجود خدایی ندیدم برا کسی سهل انگاری کرده باشن یا چیزیو جا گذاشته ...

منم واقعا تو این دوسال که میرم ومیام چیز بدی ندیدم بیمارها صحبت می کنیم با هم هیچ وقت ندیدم گلایه کنند.

من ان تی که دادم اومدم بالا پیش ماما داروهام ثبت کنه دکتر تمیزی داشت رد می شد من صداش زدم با اینکه مریض منتظرش بود اومد تو اتاق گفت کارم دارید گفتم نه فقط می خواستم ازتون تشکر کنم خداروشکر ان تی ام خوب بود یعنی تا تشکر من تموم نشد از اتاق بیرون نرفت.به خدا من شهرستان می رفتم دکتر پر پر می زدم منشی نمی ذاشت برم داخل اونم خیر سرم با وضعیت خون ریزی.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شآدی جون خوبی؟ استرس هات کمتر شد؟ من فردا آن تی دارم دعا کن برای منم همه چیز خوب باشه

خوبی عزیزم به سلامتی ایشالا که همه چی اوکی هست و نی نی ها هم حالشون خوبه😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره گلم خودم وهمسرم خیال مون راحت شد گلم تو مثل ما خودت اذیت نکن به این فکر کن فردا نی نی ات می بینی ...

خدا رو شکر 

من تا حالا تو سونو ندیدم فقط یه بار عکسشو دکتر بهم داد که هفته ۷ بود هیچی معلوم نبود😂

حالا دل تو دلم نیست فردا ببینمشون 

واقعیتش بچه ها دیشب همسرم خیلی عصبانی شد گفت همش حرفه‌ای منفی می‌زنی و استرس داری ، خودشم بعد از شنی ...

انرژی مثبت روبدن خیلی تاثیر خوبی میزاره درکنارش سعی کن استرسو از خودت دورکنی توکل به خدا بهترین نتیجه هارومیگیری

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم  بی بی چکات که هاله داشت من گفتم حتما مثبتی 😔  ایشالا دف‌ه بعد باشه خودتو نا ...

سلام عزیزم گفتم که بیبی دهن کجی میکنن نا معتبرن

اینبار اصلأ نگرفت حتی با بتای پایین

دیگه امیدی ندارم انشاالله بارداری سالم و جوجه ت بسلامتی بغل بگیری 

سلام عزیزم خوبی؟قربونت. نه عزیزم من نشدم هنوز انتقال دومم منفی شد. تو سیکل پانکچرم فردا عمل دارم ان ...

ای جانم الهی که فردا پانکچرت بخوبی انجام بشه و کلی جنین عالی داشته باشی که ایشالله خیلی خیلی زود مادر بشی به دلم خوب افتاد یهو برات مطمئن باش اینسری میشی همین الان در حال شیر دادن به دخترمم از ته دل برات دعا کردم ایشالله خیره برات.

خیلی توفکرتونم تمام بچه هایی که با من بودین هیچوقت از یادم نمیرین و دعاگوتونم خیلی دوست دارم خبر مادرشدن همتونو بشنوم💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای جانم الهی که فردا پانکچرت بخوبی انجام بشه و کلی جنین عالی داشته باشی که ایشالله خیلی خیلی زود ماد ...

سارا هنوز نشده  داداشم.. یبار دیگه  منفی شد ولی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم