2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
شآدی جون خوبی؟ استرس هات کمتر شد؟ من فردا آن تی دارم دعا کن برای منم همه چیز خوب باشه

اره گلم خودم وهمسرم خیال مون راحت شد گلم تو مثل ما خودت اذیت نکن به این فکر کن فردا نی نی ات می بینی.مثل سونوی قلب نیست همه چی اش می بینی

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا اینطوری نبود اصلا ساعت ۲ به بعد دیگه ویزیت نداشتن الان مریضای علیرضایی خیلی زیاد شده  خب ...

مام نسبت به اون دوره ای که ما درمان شروع کردیم شناخته تر شده وقاعدتا شلوغ تر شده‌.دیکه باید دکتر نصر ببینه چطور می تونه این حجم از مراجعه کننده سر وسامون بده.

شادی صدام کنید
اکی عزیزم  ایشالله این سری حتمیه حتمی باردار میشی عزیزم، ایشالله فردا کارت به خوبی انجام میشه، ...

توکل ب خدا ممنونم عزیزم❤️❤️😍 ان شاالله برا هممون. چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ایشالله که هر ۵تا تشکیل شده عزیزم نگران نباش، تو استرس داشته باشی یا نداشته باشی نتیجه را تغییر نمید ...

راست میگی والا 

با اینکه همه چیز دست خداست و ما هیچ کاریم ایم

این استرس نمیدونم دیگه چیه میوفته به جونمون😏

@alaae   سلام عزیزم شما خوب‍ی بسلامتی باردار شدی ؟ شما از داداشم و نیلوفر و مامان سوفی و بقیه ...

سلام عزیزم خوبی؟قربونت. نه عزیزم من نشدم هنوز انتقال دومم منفی شد. تو سیکل پانکچرم فردا عمل دارم ان شاالله.

نه بچه ها خیلی کم سر میزنن متاسفانه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برات دعا میکنم که بهترینها برات اتفاق بیوفته عزیزم

خییییلی ممنووونم عزیزم❤️❤️❤️خیرببینی گلم❤️ ان شاالله شمام خوش خبر باشی

میفهممت طبیعیه. براشون ایه الکرسی بخون . نمیشه چیزی گف اخه. من پانکچر اول ۵ تا کشیده بودن ۵ تاشم جنی ...

مرسی بابت دعای قشنگت

الان کلی باهاشون حرف زدم شاید بگین غیر طبیعیه اما من حسشون میکنم

الان براشون میخونم حتما

برای شما هم میخونم فردا راحت برات بگذره و کلی تخمک بالغ داشته باشی دوستم

ان شاالله همشون عالی میشن عزیزم. چند تا بود فولیکولا؟ منم فرداست پانکچرم

من دو تا سایز بیست بود یکی ده و یکی دوازده .دوتا انگار دارم .ذخیرم خیلی کمه .فقط تخمدان راستم کار میکنه.خدا کنه این دو تا خوب باشن 

سلام خواهرای گلم الان سمت خدا نگاه میکردم از پریروز باز ثبت نام وام ناباروری طرح غدیر و شروع کردن سا ...

عزیزم من شنیدم اونایی که‌ یه بار گرفتن دیگه ‌تعلق نمیگیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هر دکتری اعتقاد خودشو داره کوتاه نمیاد مثلا من به علیرضایی گفتم چند ماه پیش یه دوره فیزیوتراپی انجا ...

فیزیو تراپی چیه عزیز یهکم توضیح میدی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم