2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
فردا پانکچر دارم .خدا کنه وقتی چشمام رو باز کنم نگن که پوچ بودن  برام یه صلوات بفرستید .خدا به ...

ان شاالله همشون عالی میشن عزیزم. چند تا بود فولیکولا؟

منم فرداست پانکچرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من استرس فردا رو دارم معمولا با ۵ تا تخمک بالغ چند تا جنین تشکیل میشه؟

میفهممت طبیعیه. براشون ایه الکرسی بخون . نمیشه چیزی گف اخه. من پانکچر اول ۵ تا کشیده بودن ۵ تاشم جنین شد. تو دومی ۴ تا کشیدن ۲ تا جنین شد .

تو سومی ۶ تا بودن ک ۴ تا جنین شد. هر دفعه متفاوت بوده.

ان شاالله همشون جنین عالی بشن.

هر تعدادی ک تشکیل شد ان شاالله با همون اولیش مامان بشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مام میگفت گاندی زیر نظر خودمونه قبولش داشت دکترش همون دکتره مام هست میگفت چون سنت بالای سی هست باید ...

سلام. بستگي به دكترت داره كه قبول كنه يا نه. من پيش دكتر توسلي رفتم گفت قلب رو مي توني مركز مهر مادري بري يا هر دكتر قلب ديگه. اما سينه بايد دكتر خودشون مي بود

hmg کارما menopur سترولیکس

منشی هم وویس گذاشته واسه ما همین دو تا رو تو گروه در جوابم گفته بود که اگه بخواد خارجی بده هاش ام جی کارما میده گفت یکم بهتر از هاش ام جی هس منوپور هم من قبلا ایرانی زدم این حتما خارجی👍🏻🥰انشالله تخمک و جنین خوبی داشته باشی گلم😍

ان شاءالله عزیزم هرسه و همه ی مامان های منتظر پروانه ویزیت شده یا تازه نوبت گرفته؟ نوبت گرفتید اول ...

پروانه گفت نوبتش برای علیرضایی چهارم هست🙂☺️تازه می‌خواد اولین ویزیت رو بره😍

هر دکتری اعتقاد خودشو داره کوتاه نمیاد مثلا من به علیرضایی گفتم چند ماه پیش یه دوره فیزیوتراپی انجا ...

پس منم قبلش برم انجام بدم؟بگم فیزوتراپی رحم و تخمدان میخوام؟تقریبا چند جلسه برم خوبه؟دستگاه وصل میکنن به بدن مون؟

سلامت باشی ، علیرضایی شوهرمم اطرج نوبت دهی علیرضایی خیلی بد بود ، ساعت یک نوبت گرفته بودم ساعت هشت ...

قبلا اینطوری نبود اصلا ساعت ۲ به بعد دیگه ویزیت نداشتن الان مریضای علیرضایی خیلی زیاد شده 

خب نهایتا قرار شد چیکار کنین‌ برا درمان؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کلا شانس ای وی اف همینه دیگه پایینه. من بار اول همه چیم عالی بود ۳ تا جنین کیفیت آ ، رحم عااالی دکتر ...

اکی عزیزم 

ایشالله این سری حتمیه حتمی باردار میشی عزیزم، ایشالله فردا کارت به خوبی انجام میشه، ما رو بی خبر نزار عزیزم❤️❤️

بچه ها من استرس فردا رو دارم معمولا با ۵ تا تخمک بالغ چند تا جنین تشکیل میشه؟

ایشالله که هر ۵تا تشکیل شده عزیزم نگران نباش، تو استرس داشته باشی یا نداشته باشی نتیجه را تغییر نمیده پس بیخیال باش و برو یه بستنی بخور لذت ببر😂❤️❤️

از یک نوبتمو ثبت کرده ساعت سه چهار بود تازه رفتم تشکیل پرونده بعد همون موقع نمیگن باید ویزیت قلب و ...

خداروشکر زمان ما‌ هنوز دکتر سینه و قلب جز پروتکل هاشون نشده بود ما همون یه روزه کارمون انجام شد 

ماما هم الکی میگه من خیلی دیدم از شهرستانیا شهر خودشون رفتن دکتر و فقط نامشو دادن علیرضایی چیزی هم نگفته 

مگر فوتباله یار کشی کنن همشون تو مرکز مام هستند دیگه

راس میگه به دکتر علیرضایی گفتی ویزیت اطرج شدی ؟ چون اینا تیم دکتر نصرن دکتر ارولوژی فقط میگن مطلومی و‌ رضایی 

علیرضایی با اطرج کار نمیکنه 

واقعیتش بچه ها دیشب همسرم خیلی عصبانی شد گفت همش حرفه‌ای منفی می‌زنی و استرس داری ، خودشم بعد از شنیدن منفی شدن نگار استرسی شد ولی از خشمش به خودم اومدم ، دارم رو خودم کار میکنم که مثبت گرا باشم و البته پوست کلفت 

آخه واقعا دقت کنید!!تمام زندگیمون تحت الشعاع این مساله شده ، هم من هم شما همگی، 

میدونم نمیشه درگیر این مساله نبود ولی حداقل رو خودمون کار کنیم استرسمون را کنترل کنیم ایشالله که نتیجه مثبت میگیریم و سال دیگه این موقع همه ما نی نی هامون بغلمون لم دادن❤️❤️❤️