2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید نتونستم بیام جواب منم منفیه 

عزیززم🥺🥺ان شاء الله دفعه بعد خدابرامون بخوادبا نتیجه خیلی شیرین پایان بده ب این انتظار🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
والله ما هنوز باور نکردیم  یعنی این همه تفاوت میشه همسرم میگه از استرس زیاد جواب بد شده   ...

نه عزیزم ربطی به استرس نداره تعداد اسپرم ، اتفاقا اونیکه در موسسه گرفته میشه معتبره 

سلام عزیزم قربونت برم که به یادم بودی بله منفی 

سلام عزیزم، ای وای، دیشب که خیلی ناراحت شدم امروز صبح هم بیشتر، چرا آخه منفی شد 😔 ما هم ناامید میشیم 😔

غصه نخور عزیزم، الهی بحق عصمت فاطمه زهرا که بزودی زود هم شما و هم نگار خبر خوش بارداری‌تون و بزارید اینجا ❤️❤️ 

الهی بزودی همه ما که اینجاییم همدیگرو تو گروه‌های بارداری ببینیم🌺🌺

بچه ها یه سوال؟ ببخشید از دکتر پرسیدید چرا منفی شد؟ یعنی مشکل از جنین هاست یا جنین ها کیفیتشون خوبه و مشکل از عدم لانه گزینیه؟ 

منظورم اینه دکتر اصلا پاسخگو هست در مقابل اینهمه هزینه مادی و روحی؟ 

برای iui منفیه من که دکتر فقط گفت تعداد اسپرم پایین بود و نشد همین 

عزیزدلم مرسی بابت راهنماییت خداروشکر شکم درد ندارم و ادرارمم زیاد هست 

خواهش میکنم، خب خداروشکر ولی بازم مواظب باش چیز شور زیاد بخور

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم، ای وای، دیشب که خیلی ناراحت شدم امروز صبح هم بیشتر، چرا آخه منفی شد 😔 ما هم ناامید میشی ...

فدات بشم.نه نا امید نباش.نمیدونم خواهر نشد دیگه 13-14ساله به هر نخی چنگ میدازم.اخرشم هیچ 

بچه ها یه سوال؟ ببخشید از دکتر پرسیدید چرا منفی شد؟ یعنی مشکل از جنین هاست یا جنین ها کیفیتشون خوبه ...

دکتر من میگه موندم توش.

هم رحم با کیفیت هم جنینا

خودم میگم ی مشکل پنهان که خدا نمیخواد درست شه

دکتر من میگه موندم توش. هم رحم با کیفیت هم جنینا خودم میگم ی مشکل پنهان که خدا نمیخواد درست شه

ولی بلاخره درست میشه دختر ، نگو خدا نمیخواد ، میشه امید داشته باش، خب ببخشید عزیزم بهتر نیست دکترت و موسسه ات را عوض کنی کلا؟ بهش فکر کن