2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
فدای دل مهربونت عزیزم😘😘خدا برا هیچ زنی نخوادمن بدتراز سقط چشیدم دوقلوهای 26 هفتمو از دست دادم الان ...

ای جااانم خدا جاشونو دوباره سبز کنه برات الهی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دست این دکترا ، ببین عزیزم همسر منم یه آزمایشگاه معمولی انجام داد تعداد اسپرمش۱۰۰ میلیون بود ، ول ...

والله ما هنوز باور نکردیم  یعنی این همه تفاوت میشه

همسرم میگه از استرس زیاد جواب بد شده  

چون دفعه اول خودمون تو خونه گرفتیم و من بردم نمونه رو دادم ایشون استرس نداشت این دفعه تو خونه قبول نمیکردن و مجبور شد خودش بره بده که فقط داشت همه رو فوش میداد که چرا تو اون بخش منشی خانم گزاشتن  که این چه کاریه اخرم  گفت پشت در چند نفر منتظر بودن نمونه بدن میگه حالم خراب شد  و پر از استرس

الانم درو داده قاره دوماه دیگه دوباره بده

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
توی ای وی اف که لوله مهم نیست چون جنین مستقیم‌داخل رحم‌ میذارن  نگران نباش خوب همه یه مشکلی دا ...

من هنوز تو سیکل ای وی اف نیستم 

ولی احتما لاپارسکوپی یا هیستروسکوپی بشم که ببینن رحم چه مدلیه و لوله چه طوره کهاونم خودم از بس تو اینترنت چرخیدم فهمیدم وگرنه دکتر هیچی نگفت فقط گفت وضعیت اقا خوب نیست  که منم گفت استرس داشت اونم معرفی به ارولوژ کرد و دارو داد  وگفت دوماه بعد دکیاره ازمایش بده بیا‌

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
من هنوز تو سیکل ای وی اف نیستم  ولی احتما لاپارسکوپی یا هیستروسکوپی بشم که ببینن رحم چه مدلیه ...

آهان ، امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام به همگی

یه سوال دوستان

من یه دوره خونریزی کردم و بعدش هم لکه بینی داشتم که سونو کرد دکترم و گفت جفت خیلی پایینه و استراحت داشته باش

الان تقریبا یه هفته میشه که دیگه لکه ندارم اصلا .یعنی جفت رفته بالا یا مشکلی پیش اومده؟

ن سنو نشدم  فقط موقع انتقال سنو رو شکمی انجام دادن  خب بنظرت الان مشکلی پیش میاد واسه جن ...

من زیاد تجربه ای ندارم فقط دکتر اون موقعه بهم گفت از علائم هایپر شکم درد و تنگی نفس و کم شدن ادرار هست اگه اینا رو داشتی زنگ بزن سریع انشالله که مشکلی پیش نمیاد حتما فردا زنگ بزن بپرس

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قند ناشتام امروز ۸۷ بود. البته خوندم بین ۶۰ تا ۹۰ طبیعیه و یکساعت بعد غذا تا ۱۴۰ طبیعیه. ولی واسه من ...

عزیزم شایدبلافاصله بعدازمصرف قرص تست گرفتی یعنی هنوز فرصت تجزیه پیدانکرده ولی نگران نباش چون قندناشتات خوبه بهرحال به تغذیه هم مربوط میشه مطمئن باش دکترت همه‌چیو کنترل می‌کنه گلم ازبارداریت لذت ببر وله چیزی فکرنکن

من زیاد تجربه ای ندارم فقط دکتر اون موقعه بهم گفت از علائم هایپر شکم درد و تنگی نفس و کم شدن ادرار ه ...

عزیزدلم مرسی بابت راهنماییت

خداروشکر شکم درد ندارم و ادرارمم زیاد هست 

@_sharareh_    

سلام عزیزم

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت سلامتی و فرج اقا امام زمان خوندم و از حضرت خواستم که فرزندانت رو برات حفظ کنه و بسلامتی و خوشی بغلشون کنی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست