2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ای وای ببخشید یادم رفته بود، بمیرم الهی ببخش یادت انداختم، اشکال نداره گلم، من که دوماه دیدمش و داشت ...

بازم توکل به خدا از درگاهش ناامید نمیشم امیدوارم برام جبران میکنه😍

خدا یارو یاورت باشه پانکچر پرجنینی داشته باشی واولین انتقال مثبت بشی ب حق محسن حضرت فاطمه 🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر منم به خاطر استرادیول هست،الان چند ماه پشت سر هم داری استفاده میکنی ببین عزیزم دکتر برا من آزم ...

حتما ۴شنبه از دکترم میپرسم  در این مورد

ممنونم عزیزم

برام دعا کنید لطفا

من امروز روز۱۲ انتقالمه هم روز ده هم دوازده بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناامیدم🥲چهارشنبه هم وقت آزمای ...

ان شالله ازمایشت مثبته عزیزم بد ب دلت راه نده😍🤲خیلی وقتا بی بی ها خطا دارن مخصوصا برا ماها 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
باران جان به نظرم قند بعد ناهار و شامتم اندازه بگیر چون نمیشه فقط به قند صبح که متفورمین میخوری اکتف ...

نکته خوبی اشاره کردی  مرسی. از فردا همین کار رو میکنم. من نگرانم اگه واقعا سه تا متفورمین که متخصص زنان بهم گفت رو نیاز داشته باشم، الان که یکی میخورم فایده نداره. ولی دکترم که اصلا قند خونم رو اندازه نگرفت تا حالا، همش هم میگه مهم نیست. شاید واقعا هفته های پایین مهم نباشه ولی هفته های بالا مهمه دیگه. اوایل هم قندم بین ۹۶ تا ۱۰۰ بود دکتر زنانم میگفت خوبه☹

ان شالله ازمایشت مثبته عزیزم بد ب دلت راه نده😍🤲خیلی وقتا بی بی ها خطا دارن مخصوصا برا ماها 

دکترم گفت خیلی زود بی بی گذاشتی اگه بی بی بخواد نشون بده روز ۱۸الی۲۰انتقال نشون میده نه قبل ۱۴

خدا برات بهترین ها رو میخواد ؛سقط چنان درد روحی داره که الهی کسی تجربه نکنه

فدای دل مهربونت عزیزم😘😘خدا برا هیچ زنی نخوادمن بدتراز سقط چشیدم دوقلوهای 26 هفتمو از دست دادم الان من موندمو ی برش سزارین وبغل خالی😔

معده درد شدید دارم تا دو روز پیش علائم زیاد داشتم الان فقط معده درد و درد نوک سینه موقع لمس با درد پهلو 

منم تا حالا قندم اندازه نکرفتم ولی نمک وشیرینی رعایت می کنم برای فشار ودیابت تو ماه های بالاتر.

من مجبورم و تقریبا هر روز اندازه میگیرم. چون با مسئولیت خودم قرصم رو کم کردم. البته بعدش با دکترم مشورت کردم اون هم گفت موردی نداره 

روز چندم بی بی گذاشتی؟علائمت چیا بودن

اولین بار روز 13 زدم باتاخیر مثبت شد ولی اینبار از روز 10 هرروز زدم اما منفی

بار اول درد پریودی خیلی داشتم حساس شدن سینه ها 

با دوم فقط دردای پریودی