2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
عزیزم مگه نمیگی طبیعی ۱۴۰ هست مال شما کمتره به نظر من نشون میده با متفورمین کنترل شده قند ناشتا هم م ...

آتی جون، من فقط قند ناشتا و بعد صبحانه رو اندازه میگیرم دیگه طول روز بعد غذا اندازه نمیگیرم.  میخواستم بدونم دوستان دیگه با متفورمین قندشون پایین تر از میاد یا نه. ماهای گذشته قند ناشتا بین ۹۶ تا ۱۰۰ بوده با اینکه شیرینی و شکلات و نون و برنجم خیلی کمه. به دکترم گفتم که گفت نرماله. ولی راستش دکترم بیخیاله و مطمئن نیستم واقعا این قند نرمال باشه 

بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️ فولیکولا ...

ان شااله که به سلامتی انجام بشه و بعدش کلی جنین های سالم برات تشکیل بشه و بعدش هم 🤰بشی و اینطوری 🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتی جون، من فقط قند ناشتا و بعد صبحانه رو اندازه میگیرم دیگه طول روز بعد غذا اندازه نمیگیرم.  م ...

باران جان به نظرم قند بعد ناهار و شامتم اندازه بگیر چون نمیشه فقط به قند صبح که متفورمین میخوری اکتفا کرد 

آتی جون، من فقط قند ناشتا و بعد صبحانه رو اندازه میگیرم دیگه طول روز بعد غذا اندازه نمیگیرم.  م ...

منم اینسری هم ۹۸ بود گفت خیلی رعایت کن . الان سعی میکنم رعایت کنم ماه های اخر دیابت بارداری نگیرم نگران هم نباش اکه هم بالا باشه با انسولین کنترل میکنن باز رفتی به دکترت از نگرانی هات در این مورد بگو شاید درک کرد پیگیریش بیشتر شد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سه سال هست اقدام میکنم قبل اقدام برایه  چکاپ که دکتر زنان میرفتم میگفتن مشکلی نداری درست از مو ...

از دست این دکترا ، ببین عزیزم همسر منم یه آزمایشگاه معمولی انجام داد تعداد اسپرمش۱۰۰ میلیون بود ، ولی وقتی رفتیم موسسه که بطور تخصصی بررسی بشه دو بار و هر دوبار بود ۵میلیون 😳😳فکر کننن ۹۵میلیون تفاوت 🤣 و اگر موسسه ناباروری آز نمیداد ما همچنان دنبال دلیل بودیم😂 

یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده الان یعنی اگه خودمون حاملگی اول مون دوقلو باردار بشیم چون بچه دوم هم همون با قل اول به دنیا میاد میتونین از طرح مادران استفاده کنیم مثل ثبت نام ماشین و اینا؟یا باید دوتا بارداری جدا باشه؟

گفتم دیگه با اون روش باید فولیکولم رشد میکرد که نکرد این سری روش رو تغییر دادن البته با لتروزل روز ب ...

مرکزت کجاست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سه سال هست اقدام میکنم قبل اقدام برایه  چکاپ که دکتر زنان میرفتم میگفتن مشکلی نداری درست از مو ...

توی ای وی اف که لوله مهم نیست چون جنین مستقیم‌داخل رحم‌ میذارن 

نگران نباش خوب همه یه مشکلی دارن که ای وی اف میکنن دیگه توام انشالله زود نتیجه میگیری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگار جون و آترین جون چی شد؟؟ از صبح بفکرتونم، الهی که خبر بتا بالاتون و بدید ❤️❤️❤️❤️، بیااااااین دی ...

من منفی شدم عزیزم 😔ممنون ک بیادم بودی

ان شالله آترین خوشخبر باشه برامون😍🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
از دست این دکترا ، ببین عزیزم همسر منم یه آزمایشگاه معمولی انجام داد تعداد اسپرمش۱۰۰ میلیون بود ، ول ...

دوست عزیز شما الان مهر میرید؟پیش کدوم دکتر؟ 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
من منفی شدم عزیزم 😔ممنون ک بیادم بودی ان شالله آترین خوشخبر باشه برامون😍🤲

چقدر ناراحت شدم😣 باورت میشه همسرم هم حتی با من منتظر جواب شما بود☹️ اشکالی نداره عزیزدلم، چاره ای نیست جز اینکه دوباره سرپا بشی ،دوباره شروع کنی، ایشالله سری بعد خبر خوش میدی عزیزم😍😍 انتقال اولت بود؟

دوست عزیز شما الان مهر میرید؟پیش کدوم دکتر؟ 

عزیزم من اول رفتم اصغرنیا iui کرد و منفی شدم و دکترم را عوض کردم پیش دکتر ظهیری رفتم و گفت باید دوره را شروع کنم ایشون توی مهر هم انجام میده ، ازش نپرسیدم کجا انجام میده 

شما کدوم شهرید؟ دکترتون کیه؟

عزیزم من اول رفتم اصغرنیا iui کرد و منفی شدم و دکترم را عوض کردم پیش دکتر ظهیری رفتم و گفت باید دوره ...

من دو تا بارداری هامو پیش ظهیری بودم الان موسسه میرم فعلا عبدالهیان حالا قصد دارم سیکل رو با زارع یوسفی شروع کنم 

من دو تا بارداری هامو پیش ظهیری بودم الان موسسه میرم فعلا عبدالهیان حالا قصد دارم سیکل رو با زارع یو ...

ظهیری بیشتر کاراشو تو مهر انجام میده