2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
خیییلی ممنونم عزیزم. نه اسمش سیکل شانگهای هست ینی تو یه سیکل دو بار عمل پانکچر انجام میشه. مثلا برا ...

ممنون از توضیحاتت ، مطمئن باش که انشاللله طبق برنامه ای که داری تمام کارهات خوب انجام میشه آلائه جون❤️❤️❤️ فقط بقول بچه ها مثبت اندیش باش و امیدوار و فقط بخند 💋💋

من تازه دکترم عوض کردم، دکتر قبلیم فقط تعریف می‌کرد میگفت رحمت خوبه، ولی دکتر دومم که معروفه تو رشت به ivf با سونو اول گفت انگار تخمداننت کوچیکه و آز ذخیره تخمدان داد که باید انجام بدم و گفت از روز ۲۱پریودی استرادیول بخورم 

منظورم اینه واقعا بقول پری هر دکتری طبق علم خودش روش داره ، و بقول خودم ما هم دور از جون موشهای آزمایشگاهی😆

بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️ فولیکولا ...

خداروشکر عزیزم نه چون فردا که آمپول نداری فقط آزادسازی داری پس اونم زیاد درشت نمیکنه فقط یه ۱۹ داشتی ۵تا۱۵؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریودم تموم شد 😭😭😭امروز روز چهارم هستش تا سه روز اول خونریزی شدید داشتم تا خالا اینجور پریود نشدم ...

اگه لکه بینی داری نزدیکی با کاندوم کن بقیه پریودت میاد  من یه بار اینجور شد نمی‌دونم اگه فکر میکنی بد میشه انجام نده

سلام عزیزم روز سوم پری رفتم سونو گفتن ضخامت زیادع داروی خاصی جر متفورمین نمیخوردم مهر ماه که استر ...

بنظر منم به خاطر استرادیول هست،الان چند ماه پشت سر هم داری استفاده میکنی

ببین عزیزم دکتر برا من آزمایش نوشته،دیدم پروژسترون هم توش هست

میگم شاید با آزمایش بتونی سطح استروژن رو بدونی چقدره

پریودم تموم شد 😭😭😭امروز روز چهارم هستش تا سه روز اول خونریزی شدید داشتم تا خالا اینجور پریود نشدم ...

همین ک س روز شدید بوده خونریزیت ان شاالله نشونه خوبی هس ک چهارشنبه وضعیت بهتر باشه. ناامید نشو. مطمینا راهی پیدا میشه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ببین منم دقیقا پریودام اینجوری حتی بدتر از شما. یکی دو روز لک دو روز اینا خونریزی بعد دوباره لک. ولی ضخامتم پایینه همش‌. اینو گفتم ک منم تو شرایط شمام ولی متفاوتیم و  فقط با خونریزی پریود فکرتو ناراحت نکنی. ان شاالله حل میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️ فولیکولا ...

ایشالا همه چی عالیه ماهم اینجا برات دعا میکنیم 😍😍😍🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خانوما الان یه کلیپ دیدم خیلی تعجب کردم مگه هاش ام جی رو دور ناف میزنن؟ من همیشه تو سیکل ها عضلانی ی ...

دو‌نوع داره hmg هم زیر جلدی داره هم عضلانی وقتی میخری باید روشو بخونی ببینی چی زده تزریقشو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

آزاد نمیشه الا جان ، انشالله به سلامتی عزیزم با خبر خوب میای بازم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم بگم کی رو. من با دانایی، موسی پور، حضرتی ، امینی ... اینا یادمه تو جهاد باهاشون ویزیت شدم. و ...

انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

اونجا نوبت دهیش چه طوره ؟

قیمتا نسبت به بیمارستان ولیعصر که دانایی توشه کمتره اره؟

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️

خدا رو هزاااار مرتبه شکر عزیزم، نگران نباش اگر ریسک آزاد شدن داشت دکتر بهت میگفتم. خیلی خوشحال شدم الهی که به حق محسن زهرا هر ۶ تاشون بشن جنین های عالی و بچسبن به دلت و مهمون قلب و خونتون بشن و برکت و خوشبختی با خودشون بیارن 🤲🌹🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم یکی ام اینکه مشکلتون چیه ؟

سه سال هست اقدام میکنم

قبل اقدام برایه  چکاپ که دکتر زنان میرفتم میگفتن مشکلی نداری درست از موقع اقدام گفتن تنبلی داری

منم هرماه پریود میشدم فکر نمیکردم مشکلی باشه ۵ سال بود جلوگیری میکردم با حرف دکترا 

الان میگن تخمک  مناسب بارداری نداری ولی ازمایشات هورومنی که دادم‌ خوبه و مشکلی نبست که رفتم برایه عکس رنگی که اونجا مشخص شد شکل رحم قوسی شکله 

حالت طبیعی نیست  ولی دکتر گفت اشکال نداره و هم اینکه یکی از لوله هام هیدرو سالپنکس هست متاسفانه که در موردش چیزایه خوبی ننوشتن وباز دوباره دکتر گفت فعلا مشکلی نیست خفیفه

فقط ازمایش همسرم تو شهر خودمون نسبتا عالی بود ولی تو بیمارستان ولیعصر که دادیم انگار افتضاح بود  و بیشتر تاکیید دکتر رو اون بود  ولی من واقعا نگران رحم و لوله هستم واقعا یعنی مشکل از من نیست

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️

بسلامتی عزیزم. ان شاء الله همه چیز خوب پیش میره و روز چهارشنبه با خبر خوش میای. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌