2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
اخه من هیسترو کردم مگه بعد از هیسترو نباید خوب میشد🤔🤔

ضخامتت خوبه چرا استرادیول میده پس،  خونریزی ضخامت مباره پایین فکنم کنجد و دارچین خوب باشه نمیدونم دقیق 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ضخامتت خوبه چرا استرادیول میده پس،  خونریزی ضخامت مباره پایین فکنم کنجد و دارچین خوب باشه نمیدو ...

گفتم دیگه با اون روش باید فولیکولم رشد میکرد که نکرد این سری روش رو تغییر دادن البته با لتروزل روز بیستم انتقال دادم که شاید اونم دیر بود

البته یه کیست ثابت سمت راست دارم که مشکلی برای بارداری نذاره ولی یه دکتر به من گفت شاید لتروزل اونو تحریک کنه و بزرگ بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من پلی کیستیکم اون ماه که لتروزل دادن  باید همراه ضخامت ،فولیکولم هم رشد میکرد و تا انتقال ...

واسه انتقال تخمک گذاری نباید مهم باشه نمی‌دونم علم دکترا رو نداریم😊دکترا از هم دیگه عیب میگیرن که بگن من کاربلد تر هستم چی بگم والا ما هم دوست داریم عیب از علم دکتر باشه تا رحم و جنین خودمون 

بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️

فولیکولا   ۱۵-۱۹ بود سایزشون. تا چهارشتبه اون ۱۹ آزاد نشه؟ تا حالا ب ۱۹ نرسیده بود تو سونوی قبل پانکچر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله که چیزی نیست ، ولی میتونه از علائم هایپر باشه بعد پانکچر سونوگرافی شدی؟

ن سنو نشدم 

فقط موقع انتقال سنو رو شکمی انجام دادن 

خب بنظرت الان مشکلی پیش میاد واسه جنینم؟ 

بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️ فولیکولا ...

الهییی❤️❤️بسلامتی عزیزدلم، انشالله که انتقالتون هم چند روز بعدش باشه و دو هفته بعد بارداریتو جشن بگیری آمییین

ولی چرا پانکچر دوم؟؟ یعنی یکبار شدید ولی تخمکهاتون کم بود؟؟ مگه باید چندتا باشه تا انتقال بدن؟ 

ممنون میشم توضیح بدی من کلا داغانم ، هرچی بیشتر مطالب شما را میبینم بیشتر میفهمم و البته استرسی تر میشم☹️

بچه ها چهارشنبه قطعی شد برا پانکچر دوم‌ . خییبلی محتاج دعاتونم ک همه چی خوب پیش بره❤️❤️❤️ فولیکولا ...

نه آزاد نمیشه عزیزم، من چندباری که واسه آمپول hcg سونو میشدم واسه اقدام طبیعی، یکبار یدونه فولیکول ۱۹ داشتم و یدونه ۲۳ 

که اون ۱۹ بعد آمپول آزاد شد ولی ۲۳نشد و کیست شد😬

الهییی❤️❤️بسلامتی عزیزدلم، انشالله که انتقالتون هم چند روز بعدش باشه و دو هفته بعد بارداریتو جشن بگی ...

خیییلی ممنونم عزیزم.

نه اسمش سیکل شانگهای هست ینی تو یه سیکل دو بار عمل پانکچر انجام میشه. مثلا برا کسایی ک دخیره تخمدان کم دارن یا مثلا سایز فولیکولاشون متناسب هم رشد نمی کنه استفاده می کنن تو پانکچر اول اونایی ک بزرگ شدن رو برمیدارن و دوباره دارو میدن برا تقویت بقیه. 

البته فکر نمی کنم دیگه انتقال بدن الان . چون دو بار عمل شدم. احتمال زیاد انتقال میمونه برا بعد.

دعا کنین این همه هزینه و فشار روحی و جسمی ان شاالله نتیجه بده❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه آزاد نمیشه عزیزم، من چندباری که واسه آمپول hcg سونو میشدم واسه اقدام طبیعی، یکبار یدونه فولیکول ۱ ...

ممنونم عزیزم  خیالم راحت شد❤️

نکته دیگه اینکه الان خیلی زوده واسه قضاوت در مورد دیواره رحم شما ورزش کن پیاده روی برو خیلی فعالیت ک ...

پریودم تموم شد 😭😭😭امروز روز چهارم هستش تا سه روز اول خونریزی شدید داشتم تا خالا اینجور پریود نشدم

فکر میکنی پیاده روی کنم باز خونریزیم میگیره؟؟

من که امروز خیلییی نا امید شدم وقتی پریم تقریبا شبیه لکه بینی شد

همیشه همینم بعد سه روز ذیگه لکه کم میشه تا ۷روز پاک بشم