2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
گفتن ۴شنبه دوباره بیا ،ببینیم چه جوریه کفتن کیسه اب گرم بزار ولی امروز پریودیم قطع شده ،اینحوری که ...

نه متاسفانه. اخه من همیشه مشکل برعکسش رو داشتم.

فقط شنیدم از بچه ها ک مثلا میگفتن پریودی دارچین اینا تو چایی زیاد نخورین چون ضخامتو میاره پایین ولی خودم اطلاعات خاصی ندارم نمیدونم واقعا اثر میداره یا نه.

ان شاالله ک چهارشنبه حل شده باشه مشکلت. اگه نشدم ی سر میخوای طب سنتی برو شاید ب دردت خورد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم والله دو جلسه رفتم پیشش اصلا به دلم ننشست ولی کسه دیگه هم نمیشناسم چون از خود تبریز نیستم ...

تبریز دکتر زیاد داره ولی من فقط پیش دوتاش رفتم که یکیش همین دانایی بود ،از کار بقیه دکترا اطلاع ندارم عزیزم

از کدوم شهر میای تبریز ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام صدف جان الان روز چندی؟ قبلش دارویی مصرف نکردی؟

سلام عزیزم

روز سوم پری رفتم سونو گفتن ضخامت زیادع

داروی خاصی جر متفورمین نمیخوردم

مهر ماه که استرادیول خپردم و ضخامت رفت بالا و سبکلم کنسل شد 

ماه بعدش باز ضخامت بالا بود هیسترو کردم

این ماه که میشه ماه سوم باز اینجوری شد😔

اعصابم اینقدرررر داغونه که نگو

سر انتقال قبلیم به من لتروزل دادن که ضخامت بالا نمیرفت 

البته باز خوب شد و انتقال دادن

من اصلا این وند سال کسی نگفته بود ضخامتت زیادع

میگم خودم شاید تاثیر همون استرادیوله🤔🤔🤔

یه دوستم ضخامت رحمش همیشه بالا بود هیسترو کرد خوب شد

سلام عزیزم والله دو جلسه رفتم پیشش اصلا به دلم ننشست ولی کسه دیگه هم نمیشناسم چون از خود تبریز نیستم ...

عزیزم یکی ام اینکه مشکلتون چیه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه متاسفانه. اخه من همیشه مشکل برعکسش رو داشتم. فقط شنیدم از بچه ها ک مثلا میگفتن پریودی دارچین این ...

نمیدونم والله

۴شنبه برم اگه نشد از دکترم بپرسم ببینم چی میگه

دیروز گفتم من اینجوری نبودم تا حالا،میگه واکنش بدنت بوده

خیلی گیر کردم از طرفی میدونم سینال به دردم نمیخوره از طرفی برج شش که گونال گرفتم باز بهتر از سینال ب ...

عزیزم اگه بتونی گونال بگیری خیلی بهتره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من هم‌ متاسفانه سرفه هام همینطوره. تازه بعدش زیر دلم هم درد میگیره ولی چکار کنم، سرفه خودش میاد. ان ...

رفتم دکتر خداروشکر همه چیزش خوب بود بچه فقط فشارم پایین بود 7نیم بود برام شربت و دارو نوشت دیگه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستانی که دیابت بارداری داشتید و یا دکتر چیزی در این مورد بهتون گفته و اطلاعات دارید ممکنه جواب سوا ...

عزیزم مگه نمیگی طبیعی ۱۴۰ هست مال شما کمتره به نظر من نشون میده با متفورمین کنترل شده قند ناشتا هم مهمه . من سر بارداری دخترم ماه ۸ به بعد یه چند روز مشکوک به دیابت بارداری بودم بعد غذا بالا بود یادم نمیاد ولی ۲۰۰ هم داشتم . دیگه یه هفته با کنترل و حدف نون و برنج بهتر شدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
گفتن ۴شنبه دوباره بیا ،ببینیم چه جوریه کفتن کیسه اب گرم بزار ولی امروز پریودیم قطع شده ،اینحوری که ...

میگن خوردن زعفرون و گرمی ها ضخامت رو نازک میکنه ولی من قطعیتش رو نمی‌دونم بیشتر کارایی که هست مال بالا بردنه نه پایین آوردن فکر کنم نباید اصلا بهت استرادیول بدن و باید غذایی ها رو سرچ کنی بخوری که پروژسترون شون بیشتره 

نمیدونم. نگفتن اینقدررررر اعصابم خورده که نگوووو برای اولین بار ،کم اوردم واقعاااا😔😔😔همیشه به هم ...

چیزی نیست که احتمالا پریودت طی ماهای اخیر کم بوده پرژسترون بخور دو ماه برامنم اینجورب بود اومد پایین اونا میگفتن کورتاژ با همون دوفاست اومد پایین،  نهایتم نیاد هیسترو میکنن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگن خوردن زعفرون و گرمی ها ضخامت رو نازک میکنه ولی من قطعیتش رو نمی‌دونم بیشتر کارایی که هست مال با ...

اخه من پلی کیستیکم اون ماه که لتروزل دادن 

باید همراه ضخامت ،فولیکولم هم رشد میکرد و تا انتقال ازاد میشد که با ازاد شدنش پروژسترون تولید کنه

ولی ضخامت رفت بالا ولی فولیکول غالب نداشتم البته انتقال دادن  و امپول پروژسترون قبل انتقال به من زدن ولی منفی شد بعد یه دکتر به من کفت وقتی با این روش فولیکولت رشد نکرد یعنی  تعادل هرمون هات به هم خورده بو و شاید احتمال منفی شدنت این بود

به خاطر همین برای سیکل جدیدم استرادیول دادن