2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048233 بازدید | 684647 پست
سلام گلم خوبی ؟ من قبلا با دانایی بودم عزیزم اصلا راضی نبودم ،انشالله شما باهاش جواب میگیرین‌ و خیر ...

سلام عزیزم والله دو جلسه رفتم پیشش اصلا به دلم ننشست ولی کسه دیگه هم نمیشناسم چون از خود تبریز نیستم از اطراف میام 

شما میشه از دکترایی رفتین و راضی بودین چندتا بگین میخوام یه دکتر دیگه هم برم و ویزیت شم

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
لاهوتی و علیرضایی و منتظری تلگرام دارن که من دارم میپرسم خبرش رو به شما هم میدم ولی بقیه دکترا فکر م ...

آخه پری جون یه چیزی رو هم درنظر بگیر، من از چندتا پزشک متخصص شنیدم در گرایشات مختلف که قرصهای ایرانی بهتر از خارجیه 

چون یا قاچاقه که شرایط نگهداریش ایده آل نیست و یا در گمرک کلی معطلی داره 

یعنی در هر دو صورت شرایط نگهداریشون رو نمیشه مطمئن شد چطوره و چه بسا کاراییشون را از دست بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بخوری، موردی نداره. این دمنوشها و گرمیجات هم با یکی دو روز مصرف کردن تاثیر آنچنانی روی بدن ند ...

عزیزم این درسته که قبل انتقال گرمی بخوریم و بعد انتقال سردی؟ شما اطلاعات دارید؟

عزیزم این درسته که قبل انتقال گرمی بخوریم و بعد انتقال سردی؟ شما اطلاعات دارید؟

به نظر من تغذیه نمیتونه اونقدر سریع تاثیر بذاره، هر چیزی رو در حد اعتدال بخوری موردی نداره، فقط دمنوشهای قاعده آور رو احتیاطا مصرف نکن و یا غذاهایی که خودت حس میکنی باهاشون اذیت میشی رو زیاد نخور

عزیزم قندناشتات چنده؟ مگه دیابت بارداری داری ؟

قند ناشتام امروز ۸۷ بود. البته خوندم بین ۶۰ تا ۹۰ طبیعیه و یکساعت بعد غذا تا ۱۴۰ طبیعیه. ولی واسه من با متفورمین شده ۱۲۸، نمیدونم خوبه یا نه.

از قبل بارداری متخصص زنان بهم گفت مقاومت به انسولین دارم و احتمال دیابت بارداری هست. برام روزی سه تا متفورمین تجویز کرد. (وزنم هم بالا نبوده، ۵۵ کیلو بودم) من یه مدت خوردم ولی بعدش با نظر و دلایل خودم کمش کردم به روزی دوتا، بعدش که کرونا گرفتم اصلا نمیتونستم متفورمین بخورم حالم بد میشد کردمش روزی یکی. ولی خودم هر روز قند خونم رو چک میکنم. دکتر زنانم البته تایید کرده روزی یکی فعلا کافیه، بهش چهارشنبه گذشته گفتم که روزی یکی میخورم

آخه پری جون یه چیزی رو هم درنظر بگیر، من از چندتا پزشک متخصص شنیدم در گرایشات مختلف که قرصهای ا ...

خیلی گیر کردم از طرفی میدونم سینال به دردم نمیخوره از طرفی برج شش که گونال گرفتم باز بهتر از سینال برام جواب داد ،اخه هستن داروهایی که خارجی أن و اثر خوب دارن دیدین دوست مون کاربر فردای روشن گفتن چقدر تفاوت داشته براشون اگه بد بود برای ایشون هم باید همینطور می‌شد چون سیکل با سینال شون اصلا خوب جواب نداده بود

خیلی گیر کردم از طرفی میدونم سینال به دردم نمیخوره از طرفی برج شش که گونال گرفتم باز بهتر از سینال ب ...

در کل درصورت استفاده از داروهای خارجی فکر میکنم به شانست بستگی داره که داروها سالم و اکی باشند یانه

خیلی گیر کردم از طرفی میدونم سینال به دردم نمیخوره از طرفی برج شش که گونال گرفتم باز بهتر از سینال ب ...

بین اون از کدوم داروخانه گرفته تو هم بگیر از اونجا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم