2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم منم تبریزم. ی چند تا از بچه ها هم اینجا از تبریزن. ان شاالله پر از خیررو موفقیت باشه برا ...

خوشبختم 

عزیزم 

شما پیش کدوم دکتر میرین 

میخوام  یه دکتر دیگه هم ویزیت شم  تو تبریز   کدوم بهتره

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
خواهش میکنم، در کل چوب دارچین تاثیرش بیشتره و رنگ چایی هم بهتر می مونه. میتونی تکه هاش رو خیلی کوچیک ...

آره عزیزم‌رنگ چایی بهتر میمونه . باران جان یه سوال . من کیست اندومتریوز داشتم دکتر میکرورلین برام‌تجویز کرد بعد الان ۴ ماهه و نیم که پریود نشدم روزایی که پیاده روی میرم یا چند ساعت بیرونم   برمیگردم لکه بینی دارم ولی بعدش قطع میشه . حالا منتظرم پریود شم که برم برای انتقال اگه خدا بخواد  

حالا به نظر شما گرمی بخورم که پریود شم خوبه مثلا کاچی ، حلوا ، ... یا نه بزارم بدنم معمولی بره جلو ؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوشحال میشم منو تو جمعتون بپذیرید  من تبریز پیش دکتر دانایی میرم کسی اینجا از تبری ...

سلام گلم خوبی ؟

من قبلا با دانایی بودم عزیزم اصلا راضی نبودم ،انشالله شما باهاش جواب میگیرین‌ و خیر پیش میاد براتون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره عزیزم‌رنگ چایی بهتر میمونه . باران جان یه سوال . من کیست اندومتریوز داشتم دکتر میکرورلین برام‌تج ...

میتونی بخوری، موردی نداره. این دمنوشها و گرمیجات هم با یکی دو روز مصرف کردن تاثیر آنچنانی روی بدن نداره. چای کم رنگ با زنجبیل تازه، دارچین و هل و کمی زعفرون درست کن برای خودت. کاچی و حلوا  هم میتونی بخوری. 

من توی هفته ۱۶ بارداری سرفه داشتم دکتر بهم دیفن هیدارمین نوشت دو قاشق خوردم و خوب شدم بعدش ادامه ...

من اینقدر سرفه می کنم رحمم تیر می کشه می ترسم برای بچه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزيزم انتي بيوتيك سفيكسيم و اموكسي ميتوني مصرف كني من دقيقا ٨ هفته بودم ك سرما خوردم و دكترم داد زود ...

یک ساعت دیگه نوبت دکتر دارم برای چکاپ میگم بهم دارو بده که برای بچه هم ضرر نداشته باشه 

من اینقدر سرفه می کنم رحمم تیر می کشه می ترسم برای بچه 

من هم‌ متاسفانه سرفه هام همینطوره. تازه بعدش زیر دلم هم درد میگیره ولی چکار کنم، سرفه خودش میاد. ان شااله که واسه فندقهامون اتفاقی نمی افته، استرس نده به خودت

ان شااله زود خوب بشی. تنها راهش استراحت، نوشیدن مایعات و خوردن سوپ هست. شستشوی بینی، قرقره آب نمک هم ...

انشالله سریع خوب بشی منم انجام میدم خوب شده بودم جر همین گلو درد اینقدر سرفه می کنم که حالت تهوع هم ندارم اما بالا میارم

دوستانی که دیابت بارداری داشتید و یا دکتر چیزی در این مورد بهتون گفته و اطلاعات دارید ممکنه جواب سوالم رو بدید.

به نظرتون میزان قند خون، یکساعت بعد صبحانه با وجود مصرف یه متفورمین، ۱۲۸ باشه، خیلی بالاست؟

من هم‌ متاسفانه سرفه هام همینطوره. تازه بعدش زیر دلم هم درد میگیره ولی چکار کنم، سرفه خودش میاد. ان ...

انشالله خدا خودش نگهدارشون باشه 

عزیزم ممنونم از راهنماییتون زنگ زدم جنین شناسی گفت ۵ تا تخمک بالغ داشتی که انتقال هم انجام گرفته&nb ...

انشالله که خیره، نه همین که بالغن خداروشکر کن انشالله ۵ تاشون جنین بشن برات 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍