2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
سلام بچه ها صبح بخیر من حالم خوب نیست سرماخوردگی داشتم با میوه معایات خودمو خوب کردم اما گلو دردم بر ...

ان شااله زود خوب بشی. تنها راهش استراحت، نوشیدن مایعات و خوردن سوپ هست. شستشوی بینی، قرقره آب نمک هم انجام بده.

من از پنج شنبه هفته پیش اینطوری شدم، سردرد و گلو درد و گوش درد و بینی هام کلا کیپ شده، تا صبح هم سرفه میکنم. این چند روز هر روز سه بار آب نمک رقیق قرقره میکنم، حداقل دو بار شستشوی بینی انجام میدم و اسپری بینی هم طول روز استفاده میکنم که بتونم نفس بکشم. آبنبات واسه گلو درد خریدم، شبها که سرفه ام خیلی زیاده یکی میذارم توی دهنم. غذام هم بیشتر سوپ و مایعاته، آب هم همیشه ولرم رو به گرم میخورم. هنوز خوب نشدم ولی احساس میکنم امروز کمی بهتر شدم.

بچه ها یه سوال . شما بخواین گرمی بخورین مثل چای دارچین یا چای زنجبیل ، پودرشو میریزین تو چای یا چوب ...

من همیشه چوب دارچین استفاده میکردم و زنجبیل تازه. چون پودر دارچین اگه خودت آماده کنی که هیچی، اگه از بیرون بخری، معلوم نیست از کی پودر شده، کلی ترکیبات فرارش از بین میره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به انتقال نداره منم داشتم ، من بعد عمل رفتم بخش جنین شناسی پرسیدم میتونی زنگم بزنی 

عزیزم ممنونم از راهنماییتون

زنگ زدم جنین شناسی گفت ۵ تا تخمک بالغ داشتی که انتقال هم انجام گرفته 

گفت ۴شنبه ۱۰ به بعد تماس بگیر تا بگیم چند تا جنین تشکیل شده

۵ تا تخمک بالغ کم نیست؟

ممنون میشم عکسشو تونستی بفرستی 

عزیزم گوشیم انگار ویروس‌ داره قاطی کرده به خاطر همین نمیتونم عکس بفرستم ولی اسپریژن کلا فقط یک‌ نوع هست ،از هر کجا هم بگیری همونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه ها کلا سرما هم نخوردید در هفته یک یا دوبار سوپ درست کنید برای پیشیگیری از سرماخوردگی خیلی عالیه

بعد اینکه خانم هایی که با ای وی اف باردارید الان اطرافیان هی بهم میگن پا نشو،کار نکن

ولی واقعا نمیشه اینجوری بیرون که نمیرم خونه ام همش دراز می کشم کلافه میشم

من تو خونه غذا می پزم ظرف می شورم می شینم جلوی دراور لباس هام مرتب می کنم یا می شینم جلوی جا کفشی کفش هام مرتب می کنم  سبزی خوذدن پاک می کنم 

پشت سر هم نه ها به جز روتین غذا وظرف

بقیه اش هر روز فقط یه کار انجام میدم یعنی در این حدم انجاک ندم؟شما روال تون چه جوریه

شادی صدام کنید
من همیشه چوب دارچین استفاده میکردم و زنجبیل تازه. چون پودر دارچین اگه خودت آماده کنی که هیچی، اگه از ...

مرسی گلم . نه از عطاری پودرشو گرفتم ولی خب به قول شما اصلا معلوم نیست که تازس یا نه 

زنجبیل تازه فکر کنم الان هست عصر میرم‌میگیرم . اصلا یادم‌نبود خدا خیرت بده ایشالله 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانمها دستم به دامنتون من دیروز انتقال دادم امروز کارای خونه رو کردم الان از کمر درد و دل درد دار ...

سلام عزیزم چیزی نمیشه کمر درد ودل درد تو ۱۴ روز انتقال وهفته های اول بارداری طبیعیه.دوستان تو مرکز انتقال می دادن با هواپیما بر می گشتند شهرشون دیگه از این سخت تر نبوده که.

فقط جانب احتیاط رعایت کن منم از روز دوم خودم اشپزی کردم وسبک ظرف می شستم وفقط مراقب بودم.

شادی صدام کنید
سلام بچه ها کلا سرما هم نخوردید در هفته یک یا دوبار سوپ درست کنید برای پیشیگیری از سرماخوردگی خیلی ع ...

شادی جون زندگی نرمالت رو داشته باش. دکتر من همیشه میگه تحرک داشته باشم. اگه خدای نکرده مشکلی باشه که نیاز به استراحت مطلق و یا نسبی داشته باشی دکترت حتما بهت میگه. من تقریبا همه کارهای خونه رو خودم انجام میدم حتی شستن روشویی و دستشویی و... فقط کارهای سنگین رو انجام نمیدم مثل جارو برقی کشیدن. تمام خرید های خونه رو هم با همسرم میرم. سرکار هم میرم که یکساعت رفت و یکساعت برگشته. ولی حواسم هست خودم رو خسته نکنم. 

اون که دوستمون که روز انتقال لکه بینی داشتند پیام تون پیدا نکزدم عزیزم منم اومدم خونه دو قطره خون روشن روی لباس ام بود ولی نکران نشدم چون زمان انتقال دکتر دهانه رحمم با گیره گرفته بود گفت اگه رفتی خونه لکه یا خون دیدی به خاطر این گیره است نترس حالا شاید دکتر شما هم کاری کرده ولی به شما توضیح نداده لکه بینی تون به خاطر اون

ما که نمی دونیم دکترها چی کار می کنند.

روزهای بعدس لکه بینی قهوه ای هم داشتم

شادی صدام کنید
مرسی گلم . نه از عطاری پودرشو گرفتم ولی خب به قول شما اصلا معلوم نیست که تازس یا نه  زنجبیل تا ...

خواهش میکنم، در کل چوب دارچین تاثیرش بیشتره و رنگ چایی هم بهتر می مونه. میتونی تکه هاش رو خیلی کوچیک کنی و بریزی توی چایی.

شادی جون زندگی نرمالت رو داشته باش. دکتر من همیشه میگه تحرک داشته باشم. اگه خدای نکرده مشکلی باشه که ...

خدا دخترت برات حفظ کنه.

منم همین میگم یه جوری میگن کار نکن همین غذا درست کردنم می ترسم.به نظرم تحرک برای مادر لازمه.هم گردش خون،هم هضم غذااست هزاردا چیز که علم من قد نمیده

طول سزویکس دکتر چک کرد خداروشکر خوب بود.

شادی صدام کنید
خدا دخترت برات حفظ کنه. منم همین میگم یه جوری میگن کار نکن همین غذا درست کردنم می ترسم.به نظرم تحرک ...

ممنون عزیزم. همچنین نینی خودت سلامت باشه.

عدم تحرک احتمال ترومبوز یا همون لختگی خون رو زیاد میکنه. بهترین گزینه برای خانمهای باردار تحرک است مگر اینکه شرایط خاصی باشه که دکتر تحرک خانم باردار رو منع کرده باشه.

من این چند روز که حالم چندان خوب نیست و کلا خونه هستم، دیروز همسرم مجبورم کرد که بریم بیرون و قدم بزنیم. حدود ۴۰ دقیقه اطراف خونه پیاده روی کردیم و برگشتیم خونه. طول سرویکسم هفته پیش چهارشنبه خدا رو شکر ۴۰ بود.