2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
خداروشکر چندتا تخمک داشتی؟

والا هرچی از پرستار ها پرسیدم بهم نگفتن

گفتن جنین شناس باهات تماس میگیره و تعداد تخمک ها و جنین ها بهت میگه

دکتر هم ۳ تا آمپول پروژسترون بهم داده 

منکه انتقال ندارم این ماه 

چرا پس آمپول داده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزان  ولی من لکه بینی دارم هنوز😞قهوه ایه دستمال میکشم رقیق و قهوه ایه🥺

اشکال نداره گلم قهوه‌ای نشونه خوبیه اونم رقیقش 😍😍من خودم دوروز کامل داشتم درحدی ک نوارمیزاشتم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
اشکال نداره گلم قهوه‌ای نشونه خوبیه اونم رقیقش 😍😍من خودم دوروز کامل داشتم درحدی ک نوارمیزاشتم

ای جان ممنون از دلگرمیت

انشالا فردا جواب آزمایشت مثبته از ته دلم برات دعا میکنم

راستی شما بی بی چک نزدی؟؟

ای جان ممنون از دلگرمیت انشالا فردا جواب آزمایشت مثبته از ته دلم برات دعا میکنم راستی شما بی بی ...

فدای دلت مرسی عزیزم 🥺😍🤲

بی بی ها منفی بودن

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
من شاید بخاطر اینکه استراحت مطلق نکردم لکه بینی دارم اخه دخترمو چیکار کنم شوهرمم سرکاره بنده خدا&nbs ...

اره منم واقعا بخاطر دخترم استراحتم کمه واسه همین هم فک میکنم هماتوم گرفتم . شما هم تعیین جنسیت بودی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
حالا من دغدغه آوردن آمپولا تا خونه هم دارم اخه یخچالی هستن و نمیتونم کل ۱۴ روز تزریق رو تهران بمونم ...

عزیزم این که مشکلی نیست 

من خودم تابستون مسیر ۶،۷ساعته رو باید طی میکردیم یا خواهر شوهرم از بندرعباس میرفت تهران 

داروهارو میزاشتیم تو یخچال فیبری زیرش یه بطری یخ زده میزاشتیم روشم یکی دیگه میزاشتیم 

عههه سرکلاژ شدی؟؟ عزیزم الان داروهات چیان؟؟هنوز  آمپول پروژسترون و شیاف میزنی؟؟

اره بخاطر دوقلو بودن مجبور شدم سرکلاژ کنم . من الان روزی دوتا شیاف دارم هفتگی هم یه دونه امپول میزنم ‌

دکتر گفت این یه ماه هم به همین روال باشه بعدش کم میونه پروژسترون رو قبل سرکلاژ کلا شبی دوتا پروژسترون میزدم دیگه خونریزی کردم و سرکلاژ شدم دوتا شیاف هم اضافه شد شما داروهاتون چیه ؟؟ من تازه بهم ففول و پریناتال داده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم اصلا نگران نباش بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست ازمایش بتا میدی انشالا که خیره

توکل به خدا هرچی خیره 🥺

بله گلم خدا رو شکر همه چی خوب بود خیلی ترسیده بودم

خدارووووشکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱