2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
طاهری اسمش چیه و کدوم مرکزه گلم؟

مینو طاهری فکنم. مام

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان خوشحال میشم منو تو جمعتون بپذیرید  من تبریز پیش دکتر دانایی میرم کسی اینجا از تبری ...

هیدرو فکنم باید ببندی،،  دانایی دکتر خوبیه شنیدم اسمشو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواهش میکنم هر سوالی دارید بپرسید  35 سالم هست. یکبار منفی شد ای وی اف. رفتم پیش ماما که ...

اصفهان مطیعی رفتی اوروکولوتراپی

درمورد سن نگران نباش عزیزم  چیزی که این ماما به من گفتن این بود که اگر خودم تخمک داشته باشم حت ...

خیلیا طبیعی پیشش باردار شدن خوشبحالت که نزدیکی منم رفتم پیشش

خوبی پروانه جون بنظرت انتخاب دکتر علیرضایی خوبه؟  از نظرت منتظری یا لاهوتی بهتر نیستن؟ تو تلگر ...

سلام عزیزم من اینجا چند نفر با علیرضایی بودن انتخابش کردم زن داداشمم با منتظری بود ازش راضی بود ولی چون ابن سیناهم هست اصلا نمیخوام پیشش برم لاهوتیم تعریفشو شنیدم دیگه  واقعا احساس ممیکنم وسواس میگیریم دیگه انتخابمو کردم من اصلا به سینال بدنم جواب نمیده سینالم نمیزنم عزیزم 

سلام عزیزم من اینجا چند نفر با علیرضایی بودن انتخابش کردم زن داداشمم با منتظری بود ازش راضی بود ولی ...

اها یعنی میخوای آمپول خاصی پیشنهاد بدی به دکتر یعنی قبول میکنه ؟چون تو کانالش ماما گفت سینال و هاش ام جی میدیم

سلام عزیزم من اینجا چند نفر با علیرضایی بودن انتخابش کردم زن داداشمم با منتظری بود ازش راضی بود ولی ...

ببین منم میخوام اگه قراره از راه دور انقدر بکوبم برم و مرخصی جور کنم و هزینه کنم حداقل همون جایی برم که بیشترین درصد مثبت رو داره که اگه زبونم لال یک طرف قضیه منفی شدن یک طرفم مثبت شدن اگه طرف اول شد بگم بهترین مرکز و دکترم رفتم نشد بخاطر همین بیشتر همین بخش تشکیل جنین و محیط نگهداری جنینم برام مهمه که مام خوبه دکترا هم توجه کردم تقریبا عین هم پیش می‌رن مثلا برای قبل سیکل همه شون سونو سینه و قلب رو میدن و ویزیت بعدی آمپولا رو شروع میکنن تنها دغدغه من این مانع از اینکه آمپول خارجی بزنم نشن و دوست داشتم یه آمپول خوب بهم معرفی کنن مثلا بگن از فلان داروخونه بگیر که معتبر و قابل اعتماد ما هس چون تو کانالش دیدم ماما گفته بود میگیم برید فلان داروخونه 

حالا من دغدغه آوردن آمپولا تا خونه هم دارم اخه یخچالی هستن و نمیتونم کل ۱۴ روز تزریق رو تهران بمونم حداقل تا سونو اول که روز نهم میخواستم برگردم شهرم بازم خوبه کساییکه تهران هستن این چنین مشکلات رو ندارن 🤦🏻‍♀️

الان فقط مرحله تعیین مرکز رو رد کردم انتخابم شده مام😂

دنبال دکترم که آمپولم رو قبول کنه امیدوارم علیرضایی با شما راه بیاد منم مصمم بشم و مرحله دکترم رد کنم