2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048319 بازدید | 684650 پست
دکتر زنان نمیری برا چکاپ چون دکترای خودمون که متخصص زنان نیستن 

اینجا واسه شرایط خاص و یا حتی میکرو از بعد بارداری دیگه ارجاع میدند به دکتر زنان و با بقیه اش کاری ندارند. بیمارستان تخصصی که میرفتم نامه داد که اینترا رو همون دکتر زنان تزریق کنه، دیگه خودشون کاری ندارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ببخشید تازه الان پیامتو دیدم...اصلا فرصت نمیکنم بیام سایت آخه خودم و شوهرم و بچه ها ...

سلام عزیز دلم انشاالله که حالت خوب بشه به زودی فسقلیا و پدرشون هم انشاالله خوب بشن انشاالله همیشه خبر خوشی و سلامتی باشه جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها بتا از 98 شده 332 خوبه ؟

مبارکه عزیزم بارداری سالمی داشته باشی انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم باهمیم🤩منم روز نهم انتقالم دوساعت پیش لک دیدم🥺بنظرت خطرناکه؟؟ راستی من دیروز من بیبی چک زدم ...

احتمالا بخاطر لانه‌گزینی هست گلم به ما گفتن لکه دیدین صبح شیافت ظهر امپول شب هم شیافت ..نه عزیز بی بی چک نزدم میترسم حقیقت..نه نترس گلم بیشتر استراحت کن‌.الهی کع برات گرفته اونم دوقلو

عالی ک بی بی چک هم مثبته ...چندمین انتقالته؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
قربونت برم عزیز مهربون  من میخواستم وارد سیکل دوم بشم که معجزه شد و طبیعی باردار شدم 😍

جدید میگید؟؟ بسلامتی عزیزم چه خبر خوبی؟ یعنی این دوره حتی از کلومیفن و اینا هم استفاده نکردی و hcg نزدی؟؟ 

ببخشید میشه بگی چندسالتونه؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم

جدید میگید؟؟ بسلامتی عزیزم چه خبر خوبی؟ یعنی این دوره حتی از کلومیفن و اینا هم استفاده نکردی و hcg ن ...

عزیزم خواهش میکنم هر سوالی دارید بپرسید 

35 سالم هست. یکبار منفی شد ای وی اف. رفتم پیش ماما که اوریکولوتراپی انجام دادم حدود سه ماه. همسرم هم همینطور. ایشون اصلاح سبک هم میدن به مراجعین

من تا حدی اصلاح سبک رو رعایت کردم. تازه میخواستم بیشتر رعایت کنم ک پریود عقب افتاد... 

من دارو استفاده نکردم فقط اووابوست روزی دو عدد. 

دوتا جنین بلاست مثبت شده ولی چ‌فایده لکه بینیه بدجور منو ترسونده انقدر گریه کردم🥲🥹

نترس بخدااا خیلی از بچه های همینجا لکه بینی داشتی طبیهیه..حتی کاربر زی زی جون‌خون ریزی شدید داشت ک گفت‌پریودشدم میخواست داروهاشوو قطع کنه ک بچه ها نذاشتن و سه قلو بارداربود نگران نباش بخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ایشالا شمام مثبتی گلم چندتا انتقال دادی و‌جنینات چند روزه بودن؟

من این بار بارچهارمم بود ک انتقال دادم..سه تا جنین‌چهار روزهه عزیزم..دعاکن واسم