2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
خدا رو شکر که نرمال بود. اینجا کلا یکبار اندازه میگیرند  اگه مشکلی باشه میفرستند واسه بار دوم ا ...

اره خوبه پس دیابت نداری خداروشکر 

من تا هفته قبل صد گرم اضافه کرده بودم البته از وزن قبل انتقال 

ولی دوماه اول دو‌کیلو‌ کم کردم که بعدش دوباره اضافه کردم اگه اینو حساب‌کنی ۲/۱۰۰اضافه کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم. براي سينه فكر كنم شنبه و سه شنبه صبح هست دكترشون. براي قلب اما هر روز مي توني بري. خيابون ...

عزیزم ممنون از محبتت،مرسی ک جوابمو دادی،ان شا الله که خیلی زود دامنت سبز بشه،تنت سلامت گلم

عزیزم منم یه دونه باردار بودم روز قبل زایمان دوتا امپول ریه زدم خواهرم که ای وی اف نبوده اونم یکی با ...

من تازه هفته ی سی ام

تا اینجا مشکل و درد و چیزی هم نداشتم خداروشکر خوب پیش رفته ولی گفته امروز امپول بزنم

واسه شما چرا روز قبل و دور قبل از زایمان تجویز کردن؟ مگه ب تاریخی ک دکتر بهتون داده بود زایمان نکردین؟

اگه تاریخ زایمان، زایمان کردید و نی نی زودتر دنیا نیومده ک دیگه احتیاج ب امپول نبوده

یه سوال دیگه، امپول خارجیشم تو بازار هست؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@zizi92     زی زی بیاااااا گلی احتمالا ۷ آذر انتقال جنین ام می افته چیا بخورم بعد انتقال ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید تازه الان پیامتو دیدم...اصلا فرصت نمیکنم بیام سایت آخه خودم و شوهرم و بچه ها آنفولانزا گرفته بودیم یه ماه مریض بودیم پدرم در اومد وقت سرخاروندن نداشتم فقط مریض داری کردم... نمیتونستم گوشی دستم بگیرم

الان چند روزه به یاد تو و بچه های دیگه ام که بالاخره انتقال دادین یا نه ؟؟؟

چی شد عزیزم آزمایش دادی مامان شدی انشاالله؟؟؟

خانمای دیگه حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده بود...کسایی که میخواستین انتقال بدن چی شد مامان شدن؟ فاطمه ها ، دوتا زینبا رادیس انتقال دادین؟؟؟

خانمای باردار چطورید نینیاتون خوبن 

هانیل آریل حال خودش و نینیش خوبه معجزه جون اکرم جون لیلاجون فرینازجان مامان ماهک نسرین جون پشمالو فرزی و....حالتون خوبه😊

۲۷ هفته فک کنم دوسه تا زدم تو دو روز ۳۶ هفته به دنیا اومد

مرسی عزیزم آره دوتا سه تاست دو روز پشت سر هم تزریق میشه

منم هفته ی سی ام امروز باید بزنم

اطلاع داری ک این امپولا خارجیشم هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانما  من امروز انتقالمو انجام دادم ممنونم بابت دعاها و دلگرمی هاتون  لکه دارم طبی ...

سلام عزیزم خداروشکر انشالله که مامان شدی ، فک کنم طبیعی باشه، چندتا انتقال دادی؟چندتا فریز کردی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍