2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ان شاالله اذیت تون نکنه. ینی قطعی نگف ک بعد موعد تمدید می کنه؟😬

سلام فاطمه جون خوبی عزیزم فقط گفت بیستم دی بیایین برا تمدید کاش رو حرفش بمونه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ما خودمون از داروخونه میگیریم

ممنون میشم عکسشو تونستی بفرستی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران فامیل دارم عزیزم ، قربونت مهربونیت دوست‌ گلم

شکر خدا عزیزم شکر خدا

سلام خانما  من امروز انتقالمو انجام دادم ممنونم بابت دعاها و دلگرمی هاتون  لکه دارم طبی ...

ان شالله بچسبن ب دلت و8 ماه مهمون رحمت باشن😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام خانما  من امروز انتقالمو انجام دادم ممنونم بابت دعاها و دلگرمی هاتون  لکه دارم طبی ...

طبیعیه گلم 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ممنون شادی جون، به نظرم وزنش زیاده. میترسم این زیادی وزن به خاطر سرم های اینترا باشه که تزریق کردم چ ...

عه زیاده

من فکر کردم کمه چون معمولا مادرا نکرانن وزن جنین کم باشه 

من در مورد سرم اینترا چیزی نمی دونم خوب مگه جواب غربالگری دوم به دکترت یا ماما نشون ندادی نظرشون چی بود

شادی صدام کنید
نگران نباش اره من دادم خداروشکر نرمال بود دکتر گفت دوباره هفته ۲۸ باید بدم چون امکان  دیابت دیر ...

خدا رو شکر که نرمال بود. اینجا کلا یکبار اندازه میگیرند  اگه مشکلی باشه میفرستند واسه بار دوم اگه نه هم هیچی. ناشتا هم انجام نمیدند، با گلوکز کم انجام میدند و یکساعت بعدش خون میگیرند.

از اول تا الان حدود ۴ کیلو اضافه کردم. همه کارها و آزمایشات اینجا با دکتره، مامای من هم که تا الان برام کاری نکرده. مامای خوبیه ولی از شانس من الان سرش با نوه هاش گرمه، بیشترین فعالیتش برای من گفته بعد تولد میاد.

من خودم دستگاه قند خون دارم، خونه اندازه میگیرم، دیروز ناشتا ۸۸ بود و یکساعت بعد صبحانه ۱۰۵، به نظرت خوبه؟

راستی تو چند کیلو اضافه کردی؟

عه زیاده من فکر کردم کمه چون معمولا مادرا نکرانن وزن جنین کم باشه  من در مورد سرم اینترا چیزی ...

دکتر من هم هیچی از اینترالیپید نمیدونه، فقط برام تزریق کرده و خودش هم گفت توی کل دوره طبابتش تا الان من اولین نفرم که انجام داده. اولش که نامه بیمارستان زنان رو براش بردم که باید اینترالیپید تزریق کنم، بهم گفت اصلا نمیدونه چیه و باید بره مطالعه کنه.🙄

سلام خوبی  پسرتو ختنه کردین؟

سلام مرسی

نه هنوز آنفولانزا گرفته بودیم هممون نشد ماه قبل ببرمش واکسن ،تازه چند روز واکسن دوماهگیش و زدیم قراره این هفته ببرمش دکتر ببینم برا چه روزی میگه ببریمش ختنش کنیم

تو چیکار کردی ختنه نکردی پسرتو؟؟!