2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
برا من کاملا سفیده اون یکی خطه حتی بعدخشک شدن دوتاش قشنگ مشخصه مطمئنن مثبتی عزیزم😍😍

نگارجان جنینات سه روزن ؟

الهی معجزه ای خدا شامل حالمون شه من زندگی سختی گذروندم تا اینجا.صبح اشکام ریختن 

نگارجان جنینات سه روزن ؟ الهی معجزه ای خدا شامل حالمون شه من زندگی سختی گذروندم تا اینجا.صبح اشکام ...

آره عزیزم خدا خودش رحمی کنه بهمون این همه سختی کشیدیم بازم هرچی خواست خدا باشه شکرش 😔

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وی ور فک کنم انداختم بستشو

خوب مال من مدیکوره که اگر راست بگه حیاسیتش میگن به بیبی دیگه بالاتره و اینکه مثبت کاذب زیاد داره

دوستم روز پری روز روز 13 شب یکی صبح هم ی بیبی مارک روزان گذاشت هر دو هیچ حاله ی نداشتن حتی بعداز خشک شدن بعداز ظهر بتا داد 600بود

منم تجربه دردناکشو داشتم شیاف گلیسیرین بگیر مجازه تو بارداری گذاشتی یه نیم ساعت تحمل کن اخه بع ...

ممنون 

ان شاءالله خوب بشم 

ان شاءالله حاجاتت برآورده به خیر بشه.

همچنین ممنون از بقیه که پاسخ دادند

صبح آلو خیس کرده همراه آبش خوردم ، مربا به با کره خوردم 

دیشب کاهو خوردم اما هنوز تاثیری نداشته 

نگارجان جنینات سه روزن ؟ الهی معجزه ای خدا شامل حالمون شه من زندگی سختی گذروندم تا اینجا.صبح اشکام ...

من ک هیچکس خبر نداره از آی وی افی بودنم خدا میدونه چ چیا کشیدیم باشوهرم این دفعه هم هرچی مراسم ومهمونی بود افتاده بود توو این 14 روز جاری بزرگه قهروفیسه ک نرفتم عروسی خواهرش خواهرشوهرم سفره گذاشته بود نرفتم ناراحت شد بابام اینا قرآن خونی گرفتن نرفتم ناراحت شدن ومامانم وابجیم شک کردن بهم خلاصه که اوضاعیه😅😅فقط میگم خدایا دلت ب حال شوهرم رحم بیاد دست تنها همه کارا بیرون وخونه رودوششه😔😔

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
خوب مال من مدیکوره که اگر راست بگه حیاسیتش میگن به بیبی دیگه بالاتره و اینکه مثبت کاذب زیاد داره دو ...

ان شاء الله از این معجزه ها نصیب خودمونم بشه😍😍

الهی درکت میکنم با پوست استخون بخدا منم گفتم کمرم درده نوبت ام ارای گرفتم

دقيقا منم همین بهونه روکردم 😅

خانوما شماها چندنفرتون زمستون انتقال داشتین ومثبت شدین؟ 

ی تاپیک دیدم میگفتن پاییز و زمستان بخاطر سرما رحم سرد میشه انتقالا منفیه 😔😔

سلام دوستان

من روز سوم پریودی رفتم سونو ،گفتن ضخامتت بالاست

ایا کاری هست خودم انجام بدم ضخامتم کم بشه

سه روز دیگه دوباره باید برم سونو

لطفاااا اگه راه حلی  بلدید بگید