2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم،من از شهرستان میخوام بیام مام برای تشکیل پرونده،میشه بگین چه آزمایشاتی رو درخواست دادن؟آی ...

سلام گلم. براي سينه فكر كنم شنبه و سه شنبه صبح هست دكترشون. براي قلب اما هر روز مي توني بري. خيابون دوم گاندي. البته دكتر من گفت هر دكتر قلبي مي توني بري. همسرم هم پيش اورولوژ مركز وقت گرفتم كه زود وقت داد. براي خودم چون ذخيره تخمدان و تيروييد و قند و ويتامين دي رو تازه آزمايش داده بودم آزمايش HIV و هپاتيت و بيماري هاي ديگه رو نوشت.  براي همسرم گفت فعلا آزمايش نمي خواد. البته ازمايش اسپرم مركز ناباروري داشت. پيش دكتر توسلي اول ويزيت شدم اما بعدش ميرم پيش دكتر منتظري. 

روز چندی عزیزم ؟

13 گلم 

بنظرت پریود بشم میتونم دوباره انتقال جنین انجام بدم یاباید دوتا پریودی بگذره؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

13 گلم  بنظرت پریود بشم میتونم دوباره انتقال جنین انجام بدم یاباید دوتا پریودی بگذره؟

گلم هنوز زوده برای نا امیدی.اره الدی شروع میشه پریود بعدی انتقال میدی.

راستی بیبیت چیه بیبی چک من بعداز دوساعت خطش کاملا دیده میشه.

گلم هنوز زوده برای نا امیدی.اره الدی شروع میشه پریود بعدی انتقال میدی. راستی بیبیت چیه بیبی چک من ب ...

ای جانم عزیزززم😍😍😍😍مبارکت باشه مطمئنم بیشتراز یکیه نی نی هات😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
قربونت برم نگار جان توجه نکردی گفتم منفیه بعداز دوساعت معتبر نیست بزار عکسش بدم 

داری یکی دیگه بزار هاله هم نداشت اون 20 دقیقه اول؟ 

اره کاش بالای همون دیروزی پایینی امروزی  

برا من کاملا سفیده اون یکی خطه حتی بعدخشک شدن

دوتاش قشنگ مشخصه مطمئنن مثبتی عزیزم😍😍