2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
یه چیزی بگم خیلی دلم گرفته 😭😭 من عاششششششق بچه بودم . سه سال اول ازدواجم خیلی خیلی سخت گذش ...

عزیزم خیلی سختی کشیدی اما امیدتو از دست نده😢😢😢😢

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه چیزی بگم خیلی دلم گرفته 😭😭 من عاششششششق بچه بودم . سه سال اول ازدواجم خیلی خیلی سخت گذش ...

عزیز دلم چقدر سختی کشیدی انشالله به زودی بچه دومت سالم بیاد بغلت منم دروغ نگم گاهی با خدا قهر میکنم چیز زیاد میگم بهش گاهی کافر میشم و کفر میگم 😔😢😢ولی مگه جز خدا کی رو داریم اگه خدا هم نداشته باشیم با کی درد و دل کنیم و به کی امید داشته باشیم فقط میتونم بگم شرایط بدی هس کاش همچین مشکلی از ریشه تو جهان وجود نداشت و هیچ مادری با بچه دار شدن امتحان نمیشد درد سختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا برای منم سینال جواب نداده ، آخه اون ‌چه‌ جور دکتریه که برای همه یه دارو ‌تجویز میکنه دیگه وقتی ...

اگه تهران بودم خوب بود شناخت داشتم رو دکترها هیچی واقعا ازشون نمی‌دونم که متد کدوم شون با بدن من جور در میاد از طرفی یک بار بیشتر نمیتونم شانسم رو امتحان کنم چون هزینه ها برای تهران خیلی زیاده و منم چون چندبار انجام دادم نمیخوام بیشتر از این دارو بگیرم چون اگه میخولست بشه با همین ‌دفعات میشه شرایط سختیه🤦🏻‍♀️

باشه ممنون جونم حتما میگیرم فقط شرکتی هستش من تو داروخونه ها دیدم نمیدونم بگیرم یا نه

ما خودمون از داروخونه میگیریم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آی گفتی ماها دیگه پاهامون نمیکشه خدا انشاالله به دلت نگاه کنه از دیوار نگاه میکنیم خیلی گرون کردن خی ...

تهران فامیل دارم عزیزم ، قربونت مهربونیت دوست‌ گلم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
[QUOTE=263107553]سلام عزیزم خداروشکر که طبیعی باردار شدین ، پس برای بچه دوم دارید اقدام میکنید❤️❤️ ب ...

من تعیین جنسیت هستم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

دوستان یه سوال من میخوام وارد سیکل بشم یه بار سوم پریودی رفتم ویزیت شدم دکتر گفت رحم و تخمک هات خوبن تقویتی داد و یه سری ازمایش نوشت حالا که ازمایش های خودم و شوهرم حاضر شده باز نیازه تو پریودی ببرم نشون بدم یا هر روزی که شد؟؟ من تعیین جنسیتم فرزند سوم چند سال نازایی بی علت داشتم برای دومی و کلی دوا و درمان تا ای یو ای ولی بعد چند سال و چند باری ای یو ای طبیعی باردار شدم حالا نمیدونم همچنان اون ناباروری دارم یا نه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای