2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
انشاالله عزیزم. الهی خدا جای دقلوهات پر کنه.بعید میدونم یکیشم گرفته باشه.راستی سری قبل کی بیبی مثبت ...

ان شالله خدا از زبونت بشنوه مهربونم 😍🤲

سری قبل طاقت داشتم فقط روز 13 گذاشتم مثبت شد باتاخیر فرداش آزمایشم 1300بود

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارک بیبیت چی بود نگار جان ؟روزه 13با تاخیر ؟ عجب از بیبیچکا بتای 1300 باتاخیر نشون داده 

مدیکور عزیزم آره واقعا اون بتا و تاخیر بیبی چک 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

[QUOTE=263201543]😥😥 ببخش عزیزم میپرسم شاید واست سخت باشه جواب دادنش هم . شما هم دوقلو بودی از دست دادی نی نی رو 

آره گلم اولین بارداری اولین انتقالم بوددوقلو بودن دختر و پسر 14 هفته سرکلاژ شدم دوهفته استراحت مطلق ب بعد استراحت نسبی 26 هفته بدون هیچ دلیلی کیسه یکیشون پاره شد و... 😢

@Ati7966    

توانگران نکن خودتو گلم این اتفاقا نادره من شدم یک از میلیون خدا حفظ کنه بچهاتو برات سالم و وصالح بغل بگیریشون🤲

خوبم فاطمه جون ،تو‌ خوبی ؟  آهان منم قبلا با دانایی و موسی پور بودم فاطمه جون در مورد دکتر صم ...

سلام رز خوبی 🌺میگم وارد کانال علیرضایی که دکتر مام هست شدم وویس های ماما رو گوش دادم در جواب به یه بیمار گفته بود خانم دکتر پروتکل دارو دادانش سینال و هاچ ام جی هست و نهایت اگه بیمار اصرار به گونال کنه اگه مطمئنه قاچاق نیاوردن میتونه بگیره ولی بیس درمانش با سینال و گونال گفت دکتر حتی النوا هم به کسی تجویز نمیکنه من اخه با سینال و هاش ام جی اصلا پیشرفت خاصی ندارم مردد شدم😢دوست دارم مثل کاربر فردای روشن که دکترش بهش آمپول عربی یا همون خارجی داده بود از اونا امتحان کنم اخه من سینال رو دوبار زدم مثل آب خالی هیچ🙁

[QUOTE=263201543]😥😥 ببخش عزیزم میپرسم شاید واست سخت باشه جواب دادنش هم . شما هم دوقلو بودی از دست ...

@Ati7966    

سلام خانما فردا انتقال دارم  واسه منم دعا کنید  ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه  ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مارک بیبیت چی بود نگار جان ؟روزه 13با تاخیر ؟ عجب از بیبیچکا بتای 1300 باتاخیر نشون داده 

اونوخ بی بی چکای من بتای ۵ رو هم نشون میدن😂😂 برا همینه همیشه هاله دارن آخه چ وضعیه. منم همین مارک معمولیا ک همه جا هستن استفاده می کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱