2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فداتشم من ۸ روز دیگه ازمایش دارم..ای جونم نی نی های رقیه چیه؟؟ نفس جون من کم بیش باهاش در ارتباطتم ۲ ...

به سلامتی عزیزم، ان شاالله که حتما خوش خبر میای گلم 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آلا در چه وضعیتی از سیکلی عزیزم 

تو سیکل پانکچرم عزیزم. الان سونو شدم . دکتر گف احتمال زیاد ۴ شنبه عمل باشه ولی برای احتیاط گف دوشنبه هم بیام باز.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم، ان شاالله که حتما خوش خبر میای گلم 🤲

فداتشم..انتقال چهارمم بود..راستی جنسیت نی نی‌ها رقیه چیه؟؟ عزیزم من تو هانیل دقیق یادم ک ازمایش هاتون نزدیک بهم بود انگار

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
فداتشم..انتقال چهارمم بود..راستی جنسیت نی نی‌ها رقیه چیه؟؟ عزیزم من تو هانیل دقیق یادم ک ازمایش هاتو ...

یه دختر یه پسر هست خدا رو شکر.

متوجه منظورت نشدم، من و شما با هم بودیم؟

چی شد دختر؟ اوضاع چطور بود؟

اندازه شونو نگف. ماما دیر اومد برا نوشتن دارو . الان بیرون منتظرم ک خبرم کنن. اون موقع میگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه دختر یه پسر هست خدا رو شکر. متوجه منظورت نشدم، من و شما با هم بودیم؟

ن قشنگم‌با کاربر رقیه جون بودم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اندازه شونو نگف. ماما دیر اومد برا نوشتن دارو . الان بیرون منتظرم ک خبرم کنن. اون موقع میگه

یعنی دق دادن منو 😅

ان شاالله از دفعه قبل هم بیشتر و بهتر باشه 😍🤲

سلام خانوما منم روز 12انتقالم حس میکنم الاناس پری بشم اگه آزمایشم +نشه کی دوباره میتونم انتقال بدم ب ...

وویی عزیزم، حس پریودی و حس حاملگی یکیه ازین جهت، پناه بر خدا که باردار باشی، حتما خبر بارداریتو اینجا اعلام کن ما امیدوار بشیم ❤️❤️

بچه ها استامینوفن کدئین ممنوعه توی بارداری?  از شدت سردرد یدونه خوردم  ناراحتم نکنه عوارض ...

اشکال نداره عزیزم ، ۱۲هفته اول نباید بخوری اصلا ، بعدش هم استامینوفن ساده میتونی بخوری ، کودیین دیگه نخور