2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست
سلام عزیزم قربونت مرسی،والا دکتر به من گفت محیط رحمت پر از فیبرومای ریزه باید عمل کنیم برداریم،هیستر ...

یه دنیا ممنون عزیز دلم که جواب دادی یکم استرس دارم منم سه تا میوم دارم در حد دو سه سانت نمی‌دونم برمیداره یا نه لطفاً دعام کن فکر کنم علت بالا نیامدن ضخامتم هم همینا باشه برام دعا کن انشاالله شما هم نتیجه ی مثبتی بگیری جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مرکز آزمایش دادین ؟ منم نمیدونم عزیزم .ولی تو رویان از من جدای از ازمایش کاریوتایپ یه آزمایش ژن ...

سلام جونم خوبی حال و احوالت چطوره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام هورا جان .کارت جنین رو گرفتین ؟ قرار بود انتقال فرش داشته باشین چی شد 

سلام رادیس جان خوبی ؟ممنونم حواست بهم بود

بله رفتم پنج شنبه انتقال ندادم

۷تاجنین تشکیل شده بود منتهی گریدهاشونbc و c بودن،چون نمیدونستم چه تصمیمی بگیرم گفتم دکتر جنین شناس تو تصمیم گیری کمک کنه بهم،که گفت ما ترجیح میدیم همه رو فریز کنیم بعد برای انتقال بیای همه رو ذوب کنیم هرکدوم به بلاست برسن برات انتقال بدیم ،من گفتم یعنی قابل فریز هستن یا امکان به بلاست رسیدن هستن،گفتن انشااله و بهترین راه حله

بعد گفتم نمیشه دوسه تا امروز انتقال بدیم بقیشو فریز کنیم گفت نه اگر اینکارو بکنی بقیه ارزش فریز ندارن

باز گفتم خوب نمیشه بذاریم تا شنبه هرکدوم بلاست شدن انتقال بدیم گفتن دکترت برای امروز بدنت رو تایید کرده باید دکترت بگه تا شنبه آیا بدنت آماده خواهد بودکه منم دکترم نبود مرکز بهش دسترسی هم نداشتم

یه جورایی بهترین راه حل بود فریز کردن،نمیگم نگران نیستم ،راستش همونجا سپردم به خدا خواستم بهترین راه رو جلو راهم بذاره بقیشم توکل بر خدا انشااله به خواست خدا از فریز دربیان

راستش حالم خوب نبوده که بیام اطلاع بدم وگرنه یادتون بودم 

بچه ها دعام کنید خیلی محتاج دعای تک تکتونم

من دوباره میخوام‌پانکچر شم ، دو بار پانکچر شدم متاسفانه ناموفق بود ،ببینیم اینبار چی میشه 😔

انشاالله اینبار با خبرای خوب خوب جانیم

دخترا میشه دعام کنین فردا صاحب خونه جدید میخواد شرایط رهن و اجاره رو بگه دعام کنین جور بشه همینجا بشینیم خونه خیلی گشتیم پیدا نکردیم خیلی اجاره ها بالا بود میشه دعام کنین ممنون خواهرای گلم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام رادیس جان خوبی ؟ممنونم حواست بهم بود بله رفتم پنج شنبه انتقال ندادم ۷تاجنین تشکیل شده بود منت ...

وای عزیزم تحسین میکنم صبرتو جونم انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره منم چهارتا جنین برام مونده آخرین شانسمه توکل بخدا انشاالله که این روحیه ت شامل حال همه مون بشه دلم برات روشن خواهر گلم

انشالله موفق میشی عزیزم  جنینات رویان هستن ؟  منم رویان پرونده تشکیل دادم میخوام وارد سی ...

عزیزم شما بعدش جنین تون رو از شهرتون میتونید بیارید تهران همراه جنین های جدیدتون استفاده کنید؟؟

بچه ها یه سوال ذهنم رو درگیر کرده،طبق چیزایی که شماها گفتین یعنی تخمک ضعیفه که تا روز سوم جنین ضعیف تشکیل میشه؟یه سوال دیگه به نظرتون گریدbc از نظر علمی از فریز درمیاد؟؟؟میدونم اگر خدا بخواد همه چی ممکنه ولی از نظر علمی چی؟

سلام به همگی خوبید دخترا یه مدت سایت بسته بود 

پیاما رو نخوندم اونایی ک باردارشدن مبارکشون باشه انشالله ک ب سلامتی فارغ بشن اونایی ک موفق نشدن انشالله تا اخر امسال همشون خبرای خوبی تو این سایت بذارن 

وای عزیزم تحسین میکنم صبرتو جونم انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره منم چهارتا جنین برام مونده آخرین ...

عزیزم تو این راه ما هیچ کاره ایم و دکترا وسیله،درسته برای بهترین ها باید تلاش کرد ولی نتیجش دیگگه باید سپرده بشه به خدا که حتما بهترینها رو برامون رقم میزنه هرچند باب میلمون نباشه

یه دنیا ممنون عزیز دلم که جواب دادی یکم استرس دارم منم سه تا میوم دارم در حد دو سه سانت نمی‌دونم برم ...

ان شاالله همه چی عالی پیش میره فاطمه جون. کیه عملت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا میشه دعام کنین فردا صاحب خونه جدید میخواد شرایط رهن و اجاره رو بگه دعام کنین جور بشه همینجا بش ...

ان شااالله با بهترین حالت تمدید کنید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

کسی هس راهنماییم کنه خواهرم ماه پیش طبیعی باردار شدقلب بچه تشکیل نشدمجبور ب کورتاژشدن بعد کورتاژ خون ریزی داشت ک بعدش قطع شد و این ماه پریود ک شد امروز ۱۳ روز ک خون ریزی داره و قطع نشده به نظرتون عادیه فردا میره دکتر