2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم  اره شوهرم رفته پیش دکتر  گفته دوز سینان رو ببر بالا امروز و فردا بزن و شنبه ...

نه مشکلی نیست اتفاقا برا دی اف ای بالا باید ی روز قبل تخلیه داشته باشه شاید همون روزم دوبار نمونه بگیرن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نمی‌دونم ف...آ...ل  راست باشه یا کسی با گفتنش خنده ش بگیره یا نه ولی من همون سال اول بعد ا ...

انشالله 

جتی اگه ف.  ا.  ل چیز مسخره ای هم باشه همین ‌که الان داری جذب میکنی که به زودی نتیجه میگیری این خودش خوبه 

انشالله همه منتظرا نتیجه زحماتشون رو به زودی بگیرن ،انتظار کشیدن خیلی سخته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم ف...آ...ل  راست باشه یا کسی با گفتنش خنده ش بگیره یا نه ولی من همون سال اول بعد ا ...

عزیزم چرا مسخره ادم گاهی از روی خنده وسرگرمی گاهی از سر استصال سراغ این چیزا می ره من هر کی می شناسم چندبار سراغ این چیزا رفته حتی برای چشم زخم خیلی می رند.

انشاا...شما هم نتیجه می گیرید به خدا من اصلا امروز چیزی که می دیدم باور نمی کردم همش میگم یعنی واقعیه یعنی این نی نی من.

شادی صدام کنید
عزیزم چرا مسخره ادم گاهی از روی خنده وسرگرمی گاهی از سر استصال سراغ این چیزا می ره من هر کی می شناسم ...

انشاا...برای تمام خانم های چشم انتظار قبلا هم گفتم من این سایت زیر رو کردم انقدر تجربه خانم ها خوندم بعد از سالها سختی یا با درمان یا طبیعی باردار شدند همون ها سرپا نکه ام می داشت

شادی صدام کنید
عالیه تیروییدت عزیززم اون تی ای اچ هم ک رو حداقله واسع اقدام به بارداری عالیه فک نکنم دز داروهاتو تغ ...

مرسی عزیزم . ممنون 

راستش من داروی تیرویید تا بحال نخوردم . فقط ازمایشو که دیدم یه لحظه ترسیدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
البته بجز این دوره چیزای دیگه ای گفتن که درست بود واسه همین هنوز بهش فکر میکنم😬البته کاش نگرفته بود ...

من رفته بودم برای قلب خودم نکران بودم یه خانمه اون جا بود خودش می خواست اهدایی بگیره به من گفت برو تو مطمئن باش قلب داره اهدایی ها همه مثبتن.ظاهرا حسابی تحقیق کرده بود ولی من خودم قبل از انتقال هیج اطلاعاتی راحبع اهدایی مثبت نداشتم 

شادی صدام کنید
منم آنتی تی پی اوم ۱۱٨ یا ۱۳۵ بود. حتما بخاطر همین فاکتور بهم داده. نه عزیزم لرزش دست نگرفتم. فقط دک ...

باشه عزیزم‌ممنون . شما با این دارو tpo تون اومد تو رنج نرمال ؟ 

آره منم شنیدم‌تاری دید و مشکل شبکیه چشم رو میاره .

خدای من خدای معجزه هاست . 
دکترهایی که تو تیم نصر هستن کلا کدوم شون میشن؟ علیرضایی و تمیزی رو فقط میدونم ببخشید آزمایش قلب واس ...

کلا مرکز مام‌مال  دکتر نصر وزیر نظر دکتر نصر هر دمتری اون جاست زیر نظر دمتر نصر.ماموگرافی معاینه سینه است ولی من ازش اطلاعات ندارم چون انجام ندادم.

جواب ازمایش ها هیج کدوم هموم روز اماده نمیشه ازمایش ها که اماده بشه می رید جواب می گیرید همون روز به دکتر نشون می دید بقیه پروسه درمان به جز ازمایشی که نیاز به ناشتایی داشته باشه که شهر خودتدن می تونید انجام بدین

عزیزم بهرحال باید رفت واند منبد امروز مام مریض داشت از ارومیه

شادی صدام کنید
عزیزم چرا مسخره ادم گاهی از روی خنده وسرگرمی گاهی از سر استصال سراغ این چیزا می ره من هر کی می شناسم ...

کار خیلی خوبی کردی عزیزم.من سال اول دوم که فهمیدم مشکل داریم گفتم وای تخمک اهدایی دیگه چیه اگه شد خودمون نشد ولش کن اصلا.ولی با خودم فکر کردم گفتم اخه تا کی این خلا تو زندگی ما باشه تا کی فکر و روح مون در عذاب باشه شوهرم چه گناهی داره که پدر نشه هیچوقت تا کی رفت و آمدم رو کم کنم و فاصله بگیرم و بترسم مبادا کسی فکر کنه من بچه ش رو چشم میزنم چونکه ندارم گفتم اخه اونم تو شکم خودم بزرگ میشه با تربیت خودم بقول بقیه مادر شدن فقط محبت به یه سلول از تخمک نیس یا بقول شما اصلا بعد از اهدایی فراموش میکنم که اهدایی گرفتم انقدر الان تو دنیا باب شده که چیز عجیبی هم نیس .بخدا از اینکه هربار میریم خونه بقیه میگن بیا دمنوش بخور برات خوبه یا نه ترشی نخور برات بد شاید اونا از دلسوزی میگن ولی من اون لحظه داغون میشم نمی‌دونم چرا فکر نمیکنن بعضی مهربونیا عذاب دادنه طرفه😔

کار خیلی خوبی کردی عزیزم.من سال اول دوم که فهمیدم مشکل داریم گفتم وای تخمک اهدایی دیگه چیه اگه شد خو ...

بچه نداشتن شرایط سختیه.البته الان که شده دوتا یا یکی 

معلوم نیست همونم چندسال دیگه بیارن یا نه ولی دقیقا خودتم که باهاش کنار بیای بقیه نمی ذارن.من با اهدایی مشکلی ندارم 

فقط سالم باشه سلامت به دنیا بیاد.من چند صدبار گفتم چه زوج هایی که تو همین ایران می رن بچه از پرورشگاه میارن.

ما یکبار به دنیا میایم حق داریم از هر راهی که برامون مقدوره با عنایت خدا صاحب فرزند بشیم ومادر وپدر بشیم .

شادی صدام کنید

چقدر ما از زندگی عقب افتادیم چقدر مسافرت ها رو بخاطر خرج درمان ازش گذشتیم از اول شروع زندگی با این مشکل رو به رو شدیم من خودمم تو شهر غریب ام خواهر هم ندارم و خانواده خودم کم جمعیت هستیم امید داشتم زود بچه دار بشم و حتی تو انتظاراتم ۴تا بچه داشته باشم🙈🙊اما خدا خواست و اینطور شد .داروهای تخمک کشی هم دیگه کم کم داره آسیب به خودم میزنه مثلا من اصلا پولیپ نداشتم گفتن چون چندین دوره دارو تخمک کشی استفاده کردی رحمت اینطور شده یعنی علنأ شانس بارداری طبیعی هم با دارو دارم از خودم میگیرم اصلا همون اهدایی هم که بخوام حداقل باید رحمم خوب باشه تا بگیره الان نه پنج سال دیگه،با تخمک کشی های مکرر انگار سنگ جلوی پای خودم میندازم فقط اوف اون ۱۴روز انتظار رو نگم که کلا به یه آدم روانی تبدیل میکنه آدم رو با هر انتقال منفی پنج سال پیر میشه آدم مگه اخه ما چقدر تحمل داریم،بجز این من میگرن هم دارم داروهای استرادیول و پروژسترون همش سردرد شدید میگیرم دوساله هم یبوست شدم همش مجبورم ملین بخورم دیگه به جنگ خدا که نمیشه رفت،الهی همه مون به زودی جواب بگیریم ببخشید درد و دل کردم فضا یکم منفی شد♥️♥️♥️ 

بچه نداشتن شرایط سختیه.البته الان که شده دوتا یا یکی  معلوم نیست همونم چندسال دیگه بیارن یا نه ...

دقیقا درست میگی واقعا حق مون هست هرطور که شده این کمبود رو جبران کنیم و به زندگی عادی خودمون برگردیم تلاش هم تا حدودی خوبه بقیه ش تعصب الکی و گیر دادن به یه موضوعیه که حل شدنی نیس توکل به خدا انشالله که در رحمتش رو به روی همه مون باز کنه ما جز خدا کسی رو نداریم