2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
گلم مال من واسه چندماه قبل از نوبتم بود قبول کردن اخه ژنتیک کاریوتایپ یعنی مشکل کروموزومی هر شخصی یه ...

آخه کلا آزمایش ژنتیک یه آزمایشیه که‌هر کسی توی عمرش یه بار بده کافیه ،ژن که تغییر نمیکنه ،نمیدونم‌ والا اون خانوم میگفت اونجا اینجوری بود گفتم ببینم تو اطلاعی داری یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها یه سوال اصلا بگم پرت یا چی نمی دونم واقعا  همتون‌می دونید که من با تخمک اهدایی باردار ش ...

عزیزم از خدا بچه سالم ‌و ‌صالح بخواه ، ول کن این نگرانیارو ، بچه به دنیا بیاد همه عادت دارن بگن شبیه باباشه یا شبیه خودته یا اصلا شبیه نیست این بچه شبیه کیه ؟ این چیزا رو باید ولش کنی ،آرامش داشته باش ،به این چیزا فکر نکن 

تو هورمونات خیلی بهم ریخته همش دل نگرانی ،نفس عمیق بکش‌،مدیتیشن کن 

الان که خدا رو شکر باردار شدی و همه چی هم خوب بوده نگران این چیزای الکی نباش ،همه چیرو بسپار به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم شبیه اهدا کننده نشه.البته زمان ثبت نام همسرم مشخصات ظاهری من ثبت کرد ولی من اون خانم ندیدم. عک ...

حق داری عزیزم منم میگم اگه کارم به اهدایی رسید یعنی بچه مون شبیه شوهرم میشه که کسی حرفی آخرش در نیاره و هنوز که اقدام نکردم این موضوع از ذهنم رد میشه.چون ژن خانواده شوهرم انگار قوی نیس یعنی حتی خواهرش هم که دوتا بچه داره کلا به خانواده شوهرش رفتن پس بنابراین تقریبا شانس منم این که به شوهرم نره نمیدونم🙊ولی در کل بقول بچه ها وقتی همه چیز خوبه از شرایط لذت ببر چون مثل یه گردو سر بسته ست هرچقدر فکر کنی تا باز نشه مشخص نیس ولی من الان خودمم اونقدر که بگی شبیه پدر مادرم نیستم یا با برادرم خیلی متفاوتم یعنی اگر هم شبیه نشد چیز عجیبی نیس تازه شما ۴بار باردار شدی کسی اصلا فکرش نمیره سمت اهدایی😍😍😍

ممنونم‌عزیزم خدا کنه شبیه پدرش و خواهر شوهرم بشه

یه سونو هم هست که دقیقا اطلاعی از اینکه چند هفته انجام میشه ندارم و اینکه آیا به نوزاد خطری وارد میکنه یا نه نمی‌دونم اما تو اینستا زیاد دیدم بلاگرها انجام دادن که میشه قیافه بچه رو دید اگه از استرست کم میکنه انجام بده اما بازم چون بچه ای که به دنیا میاد کلا هر هفته یه شکله پس تو شکمم هرچی شد امکان تغییرش تا بدنیا اومدن هست.ولی بلاگرها که گذاشته بود با بچه ای که بدنیا اومده بود مثل یه سیب از وسط بود🤭همون بودن همه 

رز جون بنظرم شما هم اگه فقط رویان تشکیل و دادی و کاری انجام ندادی بیا مام🙊اخه چندبار تکرار کردی بلا ...

پری جون من اولین باره رویان میام قبلا پانکچرامو تبریز انجام دادم ،چرا دیگه اون آزمایشهایی که رویان برام نوشتن رو انجام دادم ،آره عزیزم هزینه ها برای من آزاد حساب میشه 

ببینیم قسمت چی میشه ،منم ‌مثل تو‌ تهران نمیدونستم‌ کدوم مرکز و کدوم دکتر برم وگرنه از همون اول میخواستم برم تهران ولی متاسفانه توی انتخاب دکتر و ‌مرکز مشکل داشتم الان نسبت به شرایطم فکر کردم شاید اینجا با این دکتر بهتر باشه ،انشالله هر چی خیره برامون پیش بیاد 

پری جون مرکز و ‌دکتر همش وسیله است ،اصل کاری خواست خداست ،باید خدا بخواد‌ و بشه وگرنه همون جاهایی که توی تبریز من رفتم خیلیا نتیجه میگرفتن حتی از شهرای خیلی دور هم ‌میومدن‌ اونجا ولی برای من خوب نبود 

عزیزم من دوتا تخمک کشی هام به هم نزدیک بودن کمتر از سه ماه جواب دهی دوتاش مثل هم بود منظورم چون مکمل ...

فداتشم من این مکمل ها رو هشت ماهی هست دارم میخورم و قطع نکردم و دکتر تمیزی گفت ادامه بده فقط متفورمین رو اضافه کرد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
پری جون من اولین باره رویان میام قبلا پانکچرامو تبریز انجام دادم ،چرا دیگه اون آزمایشهایی که رویان ب ...

نمی‌دونم ف...آ...ل  راست باشه یا کسی با گفتنش خنده ش بگیره یا نه ولی من همون سال اول بعد از اینکه چندین ماه دیدم باردار نمیشم تو اینستا یکی زده بود همه تعریف کرده بودن گفتم حالا۷۰ تومن که بیشتر نیس بذار واسه دلخوشیم سوال کنم نیت کردم و بهش چیزی نگفتم گفت برای نیتت پنج دوره باید صبر کنی بهش گفتم یعنی چند وقت گفت بستگی داره میتونه پنج سال میتونه پنج ماه باشه من ف..آ...ل رو سال ۹۸ که عروسی کردم گرفتم همه ی اون پنج دوره ها گذشت بجز پنج سال که سال آینده میفته دلم خوشه به اون. شاید بگید چه اعتقاد مسخره ای ولی چنین موقع ها دوست داری یکی یه زمان بهت بده و دلت رو خوش کنی بهش حتی امید کاذب انشالله سال آینده واسه من و همه ی بچه های نی نی سایت تموم شدن غصه ناباروری مون باشه و دیگه خرج ها رو برای خود نی نی ها بکنیم 😍

عزیزم آمپولا رو هم براتون تجویز کردن اگه اره چی بودن؟یا گفتن پریود که شدین برید سونو کنن بعد شروع می ...

نه آمپولا رو تجویز نکردن

آزمایش قلب برا اینکه ببینن سلامت قلب در حدی هست که آی وی اف انجام بشه یا نه

مامو گرافی هم آزمایش سینه و پستان هست

آزمایش های اولیه هم الان عکسشو میفرستم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

البته بجز این دوره چیزای دیگه ای گفتن که درست بود واسه همین هنوز بهش فکر میکنم😬البته کاش نگرفته بودم فکرم مشغولش هست گاهی وقت ها😂ولی تموم این سال ها سعی ام رو نکردم نشد اما من اگه با تخمک خودم نشه حتما شوهرمو راضی میکنم تخمک اهدایی رو قبول کنه که بازم تقریبا حرف همون خانم میشه که گفتن پنج دوره.البته همون اهدایی هم امکان داره نگیره ولی یکم به مرکز مام اعتماد دارم چون اکثر اهدایی هاش مثبتن فقط دعا میکنم اول با تخمک خودم بشه 😊بقول شما تهش همونه که خدا بخواد وگرنه با همون اهدایی هم....

بله ، تیم نصر هستن ادمین دکتر نصر بهم گفت با تمیزی بردار، گفت آمار مثبتش بیشتره بله گفت هر جا خواس ...

منم تعریفشو شنیدم میتونم با تمیزی بردارم زود نوبت میده چون برایه من خیلی دیر دادزودترین نوبتش بود منم از شلوغی متنفرم 

فداتشم من این مکمل ها رو هشت ماهی هست دارم میخورم و قطع نکردم و دکتر تمیزی گفت ادامه بده فقط متفورمی ...

در مورد آزمایش های ایمنی انعقادی صحبتی کردن یا بقول بچه ها اعتقادی نداشتن؟