2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048141 بازدید | 684645 پست
عزیزم مام اصلا اعتقادی به ایمنی نداره و ازمایشش هم نیاز نیست واسه مام  اعتقادی به تقویتی واسه ک ...

بنظرتون اگه نرسیدم الان بدم بعد از فریز جنین بدم عیب نداره؟منظورم این ایمنی انعقادی واسه گرفتن جنین به بدن مهمه یا برای کیفیت تخمک مهمه اگه مشکلی باشه تو آزمایش هام همراه آمپولا دارو میدن یا موقع انتقال جنین دارو میدن.

دلیل اینکه میپرسم چون شهری که هستم تجهیزات سی دی مارکرها رو نداره میگه خون رو فریز و ارسال می‌کنیم اگه جا داشته باشه که بعد بدم وقتی اومدم پیش علیرضایی میرم آزمایشگاه رویان انجام میدم تا قبل شروع آمپولا دیگه جوابش هم میاد ولی میترسم دیر آز رو بدم و لازم باشه چندماه قبل تخمک کشی دارو خورده باشم بعد واسه من جنین همیشه فریز میشه بخاطر هایپر شدن میگم یعنی فاصله میفته بین پانکچر و انتقال وقت برای آز دارم اگه رو کیفیت تخمک تاثیری ندارن کسی میدونه این رو؟

هانی جون نگران نباش هرجا میری انشالله خیرش ببینی بقول بچه های اینجا هرجا بریم اگه خدا بخواد جور میشه ...

مرسی عزیزم همچنین شما انتخاب مرکز معضلی شده واسه خودش مثلا من از  دکترم زاضی ام ولی میترسم جنین شناس عرفان خوب نباشه 

دقیقا هم خواست خدا مهم تر از همشونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم همچنین شما انتخاب مرکز معضلی شده واسه خودش مثلا من از  دکترم زاضی ام ولی میترسم جنین ...

دقیقا-حالا من فکر میکنم محیط جنین شناسی از دکتر هم مهم تره نمی‌دونم 🙈اخه میدونی داروها که تقریبا از هرکه میپرسی همون سینال و هاچ ام جی هست .بجز چندنفر که متفاوته بعد هر دارویی هم بدن مهم جواب بدن ماست دست دکتر نیست من میدونم الان از یزد میخوام برم تهران تقریبا تخمک هام همونه دیگه فقط شاید محیطش بهتر باشه جنین بهتر بشه برام وگرنه با چندتا تخمک کشی میدونم جواب تو چه رنجی توکل به خدا🙏🏻

سلام مرسی از مهتاب جون وهمه که دعام کردند.

من اومدم سونو خداروشکر خوب بود جواب ازمایششم چند روز دیگه آماده مبشه.انشاا...هر کس بارداره به سلامت زایمان کنه هر کس چشم انتظاره خیلی زود این روزا تجربه کنه

شادی صدام کنید
خدا بهت صبر و تحمل بده و زودی حالت خوب بشه و همچنین به زودی یه تو دلی سالم بهت هدیه بده. کاش میتونست ...

بادارو سقط نمیشه هرکاری میکنم بدون دارو چطور میشه؟صبح ۱۵۰ تا پله بالاپایین رفتم کلی پیاده روی ولی نمیشه که نمیشه

عزیزم میشه یه راهنمایی بگیرم.ببین من تشکیل پرونده بار اولی که رفتم مام پیش قاضی میرسعید دادم چون روز ...

عزیزم ازمایش ها مشکل نداشته باشه و تکمیل باشه  دارو میدن میگم شما چجوری از مام نوبت گرفتی 

مرسی عزیزم‌ممنون که گفتی . من دوماه پیش چکاپ دادم همه چی خوب بود یه قرص هیدروکسی کلروکین رو شروع کرد ...

اره آزمایش های هورمونی یکم حساس هستن شاید اصلا بگه تکرار کنی جواب متفاوت تر باشه یا حتی مثلا خوردن کلم و چیزای نشاسته دار مثل ماکارونی و اینا هم خودش یه چندتا غذا روز قبل آز بازم تاثیر داره‌مثل وقتی که میخوایم آزمایش قند بدیم میگن شب قبل برنج موز یا چیزایی که قند داره نخورین اما درکل عددت نگران کننده نیس در حدی که شاید دکتر بگه اصلا کاری لازم نیس بکنی 😊چون آنتی تی پی او خوبه.و اون مراقبت ها من چون خودم مشکل دارم انجام داد شما ذاتا تیروییدت مشکلی نداشته اگه واسه دارو هایی که خوردیهم باشه .خودش برمیگرده😍

عزیزم ازمایش ها مشکل نداشته باشه و تکمیل باشه  دارو میدن میگم شما چجوری از مام نوبت گرفتی

من اوایل امسال نوبت گرفتم تو گوگل سرچ کردم سایت نوبت دهی بالا اومد روزی که تهران بودم نگاه کردم کدوم دکتره همون رو انتخاب کردم فکر کنم یک هفته قبل از رفتیم گرفتم

ولی سی دی مارکرها و اینا رو اصلا قبول ندارن در کل

اینجا هم قبول ندارند فقط دوتا سی دی مارکر که همون سلولهای کشنده و پلاسما رحم هست رو اون هم فقط با بیوپسی چک میکنند، بقیه رو اصلا چک نمیکنند