2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
نمی دونم من همیشه تیروئیدم نرمال بود که سری اخر به سمت کم کاری رفت هرچند دکتر عارفی میگفت خوبه و مشک ...

بخدا من اینقدر این انتقالم طول کشید که خسته شدم . الان ۴ ماهه که پریود نشدم . همه چیم قاطی شده 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مام اصلا اعتقادی به ایمنی نداره و ازمایشش هم نیاز نیست واسه مام  اعتقادی به تقویتی واسه ک ...

خوب اگه تخمک بدون تقویت خوب باشه ، ایمنی هم‌مهم نباشه همه خودشون باردار میشن دیگه نیازی به ای وی اف نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جونم به سلامتی ان شاالله گل دخترتون رو بغل کنین 😍😍😍 مرسی عزیزم .باران جان یه سوال داشتم گفتم ا ...

ممنون عزیزم. مسکن خوردی؟ من روز اول درد داشتم ولی ایبوپروفن و بوسکوپان خوردم و دردش مثل درد پری بود. روز بعدش درد نداشتم ولی یه جوری بودم و انگار بدنم خسته بود دیگه توی رختخواب موندم و استراحت کردم

دوستان من ب خاطر عفونت ب دکتر مراجعه کردم واسم کرم واژینال نوشت گفت داخلی استفاده کن با توجه ب شرایط ...

کرم واژینال موردی نداره ولی انگار نباید با اپلیکاتور استفاده بشه.

من به ترشحات واژینال خودم حساسیت دارم البته عفونت ندارم ولی دکتر بهم کرم واژینال داده. داروخونه که رفتم گفت با انگشت استفاده کنم و گفت اپلیکاتور توی بارداری استفاده نکنم.

ممنون عزیزم. مسکن خوردی؟ من روز اول درد داشتم ولی ایبوپروفن و بوسکوپان خوردم و دردش مثل درد پری بود. ...

مسکن خوردم دردش یه جوریه برام انگار دلم پیچ میخوره توصیفش برام سخته .من امروز روز سوم شده هنوزم یه جوریم به نطرتون غیر طبیعی نیست دیروزم چون وقت دکتر داشتم یه سره در تکاپو بودم و راه زیاد رفتم یعنی استراحت نداشتم تو حالت نشیته بیشتر اذیت میشم .دوز مسکنم رو بیشتر میکنم ببینم چی میشه .مرسی عزیزم ❤💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوب اگه تخمک بدون تقویت خوب باشه ، ایمنی هم‌مهم نباشه همه خودشون باردار میشن دیگه نیازی به ای وی اف ...

😂😂راست میگه دوستمون، ببین نه اینکه به ایمنی اعتقاد نداشته باشن، ولی خیلی هم اهمیت نداره براشون، منو مثلا فرستادن پیش دکتر برا ایمنی، ولی کارش غدد بود، کلی هم چکاب داد، گفت همه چی خوبه، کاری نمیتونم برات بکنم

خوب اگه تخمک بدون تقویت خوب باشه ، ایمنی هم‌مهم نباشه همه خودشون باردار میشن دیگه نیازی به ای وی اف ...

تو مام تنها چیزی که خیلی مهمه سن خانمه، سنت بالای ۳۵ باشه، دیگه هر مشکلی باشه از تخمکه🤨ما با اسپرم داغون رفتیم تعداد کم و مورفو و تحرک صفر، انقدر که روز عمل پانکچر من از تو نمونه نتونستن چند تا دونه خوب در بیارن، مجبور به تسه شدن، ولی اخرش گفتن حتما کیفیت تخمک خوب نیست که نمیگیره 🥺

دوستان من ب خاطر عفونت ب دکتر مراجعه کردم واسم کرم واژینال نوشت گفت داخلی استفاده کن با توجه ب شرایط ...

عزيزم اصلا مشكلي نداره حتما استفاده كن ولي اپليكاتور رو از نصف كمتر داخل ببر هيچي نميشه من از اول بارداريم تا حالا ١٠٠بار استفاده كردم

مسکن خوردم دردش یه جوریه برام انگار دلم پیچ میخوره توصیفش برام سخته .من امروز روز سوم شده هنوزم یه ج ...

من هم این حس رو داشتم همون روز اول بوسکوپان خوردم. اگه احساس دل پیچ خوردگی داری، یه دونه هیوسین بخور، ضرری نداره. هیوسین اینجا اسمش بوسکوپان هست ولی ایران همون هیوسین هست و کمک میکنه به برطرف شدن انقباضات شکمی. دوزش هم فکر کنم ۱۰ میلی گرم هست و بالا نیست.

عزیزم مام اصلا اعتقادی به ایمنی نداره و ازمایشش هم نیاز نیست واسه مام  اعتقادی به تقویتی واسه ک ...

مرسی از جوابت .اخه خود مام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت ولی چون من نرسیدم انجام بدم از سیستم پاک شد .حالا میخوام دکتر زنان شهر خودم چیزایی که میخوام رو بنویسه چون چندتا منفی داشتم اگه اونا هم نخوان دوست دارم چک بشم خیالم راحت بشه🌺♥️

ولی سی دی مارکرها و اینا رو اصلا قبول ندارن در کل

عه جدی؟اخه خیلی هم گرونه واسه من قاضی میرسعید زد تو سیستم فقط رفتم قیمت کردم چقدر میشه گفت مگه مشکل خاصی داشتی انقدر تخصصی آزمایش واست نوشته گفت میشه پنج میلیون و خوردی آزمایش لوپوس،توکسو،روبلا،گال، ایدز،هپاتیت کلی آزمایشش هاش هم تکراری بودن ولی نوشته بود برام از مبلغش گرخیدم اون ماه آز ندادم ماه بعد هم پرید از سیستم اما حالا که فکرش میکنم کار خوبی کردن نرفتم آز بدم چون اول اینکه اصلا سی دی مارکرها رو ننوشته بود دوم اینکه با آزمایش ایمنی انعقادی که تو این پیج همه میگن فرقش زمین تا آسمون بود حالا که نمیخوام پیشش ادامه بدم همین سی دی مارکر ها و انعقاد. و ایمنی که بچه ها گفتن میدم دکترم بزنه انجام بدم حداقل خیال خودم راحت بشه اگه اونا هم نخواستن،

سلام وقتی رویان و مام و ابن سینا هست چرا بعضیا می‌رن بهمن و عرفان؟منظورم هزینه کمتر یا دکتر خاصی دار ...

خب من ابن سینا رو تجربه کردم عرفانم چون مطب دکتر اسرافیلی رفتم و خیلی از بچه ها از دکتر تعریف کردن اینجا و نتیجه گرفتن ازش میرم که دکتر کارای عملشو تو بیمارستان عرفان انجام میده وگرنه هزینه اشم نمی دونم چقدر هست اصلا ویزیت و سونو دکترم ۳۵۰ میشه باهم و واقعا دکتر با حوصله و دقیقیه حداقل از دکتر انصاری پور که خیلی خیلی بهتره دکتر انصاری پور خیلی تو ابن سینا اسم در کرده منشیش هر سری اونجا بودم میگفت این بهترین دکتر مرکزمونه این فلانه ولی خیلی بی دقتی و بی توجهی ازش دیدم واقعا با یه برنامه از قبل تعیین شده جلو میرفتن ماماهاش