2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم خواهری.واقعاتاوان چه گناه ناخواسته ی هست نمی‌دونم.خدای خوبم ببخش مارا 

من دوبار دل شکستم یعنی خواستگاری داشتم که تا پای حلقه خریدن هم شد بعد گفتم نمیخوام و باعث شد گریه کنه همش میگم خدایا نکنه از اونه اما ازدواج کرد و الانم بچه داره نمی‌دونم این چه فکرهایی که میکنیم😔

وقتی مام هست چرا عرفان نیایش؟؟ این سوال رو امروز هزار بار من و همسرم از خودمون پرسیدیم یک آی یو آی ...

عرفان نیایش نه ها عرفان دو تا بیمارستان عرفان داریم 

جدی میگی 😥 ای خدا یعنی بیمارستان عرفانم خوب نیست دکترتون کی بود اونجا 

عرفان نیایش نه ها عرفان دو تا بیمارستان عرفان داریم  جدی میگی 😥 ای خدا یعنی بیمارستان عرفانم ...

سلام وقتی رویان و مام و ابن سینا هست چرا بعضیا می‌رن بهمن و عرفان؟منظورم هزینه کمتر یا دکتر خاصی داره که معروفه؟اخه من تهران نیستم خیلی اطلاعی ندارم اسم این سه تا مرکزم یک ماهه که میدونم بهتره😀

دوستان بین شما کسی بوده که یک جنین را ۲ بار فریز کرده باشن . بنظرتون دفعه دوم هم از فریز در میاد و ه ...

بار آخر که من انتقال داشتم تو یه بسته سه تا جنین داشتم دوتا بلاست یکی کامپکت دکتر خودم گفت چرا اینجوری کردن حداقل کمتر بذارن برای بعد هم شانس داشتی رفتم به جنین شناس گفتم نمیشه وقتی باز کردین دوتا انتقال بدید یکی از بلاست ها حداقل فریز بشه گفت نه وقتی ذوب بشن دوباره فریز کنیم و مجدد یک بار دیگه برای انتقال بعدی ذوب کنی امکان اینکه کیفیت بد بشه هست البته من سه تا جنینم B بود دوتا بلاستB یکی کامپکتB که اینطور گفت

عرفان نیایش نه ها عرفان دو تا بیمارستان عرفان داریم  جدی میگی 😥 ای خدا یعنی بیمارستان عرفانم ...

هانی جون نگران نباش هرجا میری انشالله خیرش ببینی بقول بچه های اینجا هرجا بریم اگه خدا بخواد جور میشه همه چیزش حساسیت زیادم خوب نیس انشالله مرکز خوبی هست😍😍😍😍😍و بهترین جنین ها رو اونجا خواهی داشت 🤗😊♥️🌹

دکتر خودش میگه کی قطع کنی قبل عمل چند روز قبلش باید قطع کنی

آخه میگن که باید دوهفته مونده باید قطع کنی بجاش هپارین بزنی 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام وقتی رویان و مام و ابن سینا هست چرا بعضیا می‌رن بهمن و عرفان؟منظورم هزینه کمتر یا دکتر خاصی دار ...

دکترانجا انجام میده مثلا دکتر عارفی معروف هست و انجا عملهاش رو انجام‌میداد زمانی که من پیشش رفتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان بین شما کسی بوده که یک جنین را ۲ بار فریز کرده باشن . بنظرتون دفعه دوم هم از فریز در میاد و ه ...

نه کیفیتش پایین تر میاد معمولا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...