2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بهارک جون،  مرسی عزیزم از پیامت. تازه برگشتیم خونه. خدا رو شکر انومالی خوب بود. ان شااله ک ...

باران جان خیلی برات خوشحالم.خداروشکر این مرحله رو هم به سلامت طی کردی به حق این ایام وبه لطف خداوند بقیه بارداری اتم به سلامت طی کنی

شادی صدام کنید
خداروشكر عزيزم ايشالا ك تا اخرش همه چي خوب باشه واسه تو و گل دخترت😍😍 منم فردا اكو قلب جنين دارم ب ...

ممنون عزیزم. برای شما هم ان شااله به سلامتی سپری بشه. اکوی قلب رو هنوز نگفتند. اینجا کلا همه آزمایشات و سونو ها توی خود مطب انجام میشه. احتمالا اون رو هفته ۲۸ به بعد انجام میدند

عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله که به زودی حاجت روا بشی 

ای جان دلم انتظارش رو نداشتم چقدر اخه مهربونی😍🙏🏻 انشالله هرچی خوبی دنیاست سرازیر بشه به زندگیت خیلی ممنونم قشنگم😍♥️😘😘😘🙏🏻🙏🏻

باران جان خیلی برات خوشحالم.خداروشکر این مرحله رو هم به سلامت طی کردی به حق این ایام وبه لطف خداوند ...

ممنون شادی جون. همچنین شما. ان شااله که بارداریت رو به خوبی و سلامتی تا آخر سپری کنی.

من آمدم خونه سر اینکه چرا دکتر همه چی رو کامل نشون نداد با همسرم بحثم شد. ما همیشه بحثامون با خاطر دکترای اینجاست .

سلام دوستای گل

ببخشید من تو بارداریم آنوکسا4000 میزنم به روز در میون 

میخواستم بپرسم برا سزارینم مشکلی پیش میاد با باید از کی قطع کنم؟ لطفا اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنون آستاره جون. ان شااله که به زودی این روزها با سلامتی قسمت شما بشه

قربونت عزیزم مرسی .انشالله قسمت همه دوستان🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون شادی جون. همچنین شما. ان شااله که بارداریت رو به خوبی و سلامتی تا آخر سپری کنی. من آمدم خونه ...

باران جون

مهم سلامتی نی نی هست

حالا شما ببینی یا نه که مهم نیست

البته که آدم ذوق میکنه با دیدن نی نی 

ولی اصلا ارزش ناراحتی و بحث رو نداره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست