2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام دوستان متاسفانه جنین من پنج هفته رشد متوقف شد حالا دکتر قرص میزوپروستول داده برای سقط.ازدیروز ش ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبوری بده اگه افتادی به خونریزی شاید دو سه روز طول بکشه سقطت ممکنه با درد باشه ولی بعدش مطمئن شو که از جفت چیزی نمونده حتما بعدش برو سونو 

خدا کمکت کنه تو این راه عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام اکرم جونم خوبی عزیزم؟قربووونت برم. فعلا تو مرحله دارو و امپولم. سونوی قبلی ۴ تا فولیکول ریز دا ...

ان شاالله که همش جنین بشه برات 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر جنتی میگفت نمونه از بیضه دیگه آخرین راهه و به این سادگی انجام نمیده خدا خیرش بده اگه واسه ما هم ...

شما هم بهتره به این سادگی نمونه رو قبول نکنید ما با این که خودمون راضی بودیم دکتر قبول نکرد گفت سن شوهرت پایینه اگه شده تخمک رو فریز میکنیم و با دارو چندین ماه امتحان میکنین و به همین سادگی سریع نمونه نمیگیریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان  خوب هستین؟ برای منم دعاکنین

سلام عزیزم به سلامتی رفتین تو سیکل انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تاثیری هم داشته؟؟

چون پانکچر نشدم نمیدونم نتیجه خوبی گذاشته یا نه 

ببخشید گلم همه ی دکترهای مام تو تلگرام گروه دارن یا فقط لاهوتی🙊

نمیدونم عزیزم .من فقط کانال لاهوتی رو دارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی بابت دلگرمی تون…امیدوارم که واسه من هم همینطور باشه … من بعد جراحی آخر ذخیره رو‌چک‌ نکردم ولی ...

۱/۸ که خوبه ،کم نیست 

اگه بتونی مدارکتو ‌بدی ایران یکی ببره به دکتر نشون ‌بده‌ و شرایطتت رو بهش توضیح ‌بده ببینی نظر دکتر چیه در مورد دارو خوب میشه ، درسته توی مراکز تا پرونده تشکیل ندی نمیذارن ویزیت بشی ولی شاید توضیح‌ بده قبول کنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاالله که همش جنین بشه برات 

ممنوونم عزیزم❤️❤️ان شاالله با دعای شما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام امیدوارم خوب باشید یه سوال داشتم  من پانکچر کردم و هایپر شدم( 30 تخمک داشنم) خیلی خیلی حا ...

برای هایپری که سس مایونز ضرر نداره‌ دیگه ‌چاره ای نداری خیار شور و‌ تخم‌ مرغشو ‌زیاد کن ‌بخور 

دوغ شور هم خوبه اونم ‌بخور 

من پفکم خوردم 🙈

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اها انشاالله نتیجه خوبی داشته باشه عزیزم

مرسی عزیزم شما هم همینطور