2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048153 بازدید | 684646 پست
سلام دوستان  خوب هستین؟ برای منم دعاکنین

سلام عزیزم ان شاالله حاجت روا به خیر بشی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم  من تنبلی دارم شنیدم اووابوست و کیوتن جواب میده خواستم این ماه امتحان کنم

ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی هست که کارت جنین منو تفسیر کنه ؟ من ۲ بار پانکچر شدم و ۲ تا کارت جنین دارم  . چنتا سوال دارم . توی یک کارت نوشته مورفولوژی اسپرم صفر . خب اگه صفر بوده چطور جنین تشکیل شده ؟ جنین با گرید آ ۸ سلولی چه فرقی با گرید آ ۴ یا ۶ سلولی داره ؟ یعنی ضعیفتره ؟

سلام دوستان متاسفانه جنین من پنج هفته رشد متوقف شد حالا دکتر قرص میزوپروستول داده برای سقط.ازدیروز شش تا زیرزبونی استفاده کردم.شش تا داده بود.از قبل مصرف قرص خونریزی کمی شروع شد و تا الانم هست ولی جنین هنوز سقط نشده.بنظرتون قرصها چندساعته اثر میکنن؟

سلام دوستان متاسفانه جنین من پنج هفته رشد متوقف شد حالا دکتر قرص میزوپروستول داده برای سقط.ازدیروز ش ...

الهی بمیرم  چقد این مدت برات نگران بودیم ریحانه

امیدوارم جاش به زودی سبز بشه برات عزیزدلم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنونم خودمم داغونم تا هفته قبل تلاش میکردم بیشتر بهم بچسبه الان تلاش میکنم ازم جدا بشه ولی نمیشه

قربونه دله صبورت بشم من.  

ببخشید دوستم از اینکه نمی تونم در این مورد بهت کمکی کنم

فقط اینکه از بچه ها شنیدم جعفری تازه هم دم کنی به عنوان دمنوش استفاده کنی کمک می کنه به سقط

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستان متاسفانه جنین من پنج هفته رشد متوقف شد حالا دکتر قرص میزوپروستول داده برای سقط.ازدیروز ش ...

چقد منتظر بودیم بیای خبر خوش بدی، عزیزدلم😔 انشالله زود حالت خوب شه 💔💔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من الان اووابوست دارم روزی دو تا ، کیوتن قرمز  ی دونه ، کوآلی فول ی دونه و dheaدو تا.ویتامین دی ...

خانمي من قبل از پانكچرم دو ماه قرص dhea استفاده كردم و دكتر گفت زمان شروع سيكل پانكچر قرص را استفاده نكنم. از دكترت راجع به اين سوال كن.

دوستان کسی هست که کارت جنین منو تفسیر کنه ؟ من ۲ بار پانکچر شدم و ۲ تا کارت جنین دارم  . چنتا س ...

چقد مرتب و واضح همه چی ابن سینا باید میرفتی دم در جنین شناسی یا زنگ میزدی فقط تعداد و گرید جنینو میگفتن همین دیگه نمی فهمیدیم کیفیت اسپرم چجوریه تخمکا چند تاش پوچه چند تاش قابل تزریقه 

واقعا دمشون گرم 

خداحاجت روات کنه شماقبلا اینجابودین فکرکنم خدا دختربهت داده اگه اشتباه نکنم نمی‌دونم منویادت هست بعض ...

سلام رزیتا جان 

خوبین؟ بله یه دختر سه ساله دارم،بازم بعدش دیگه باردار نشدم علی رغم تلاش‌های فراوان😅

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان کسی هست که کارت جنین منو تفسیر کنه ؟ من ۲ بار پانکچر شدم و ۲ تا کارت جنین دارم  . چنتا س ...

سلام 

خدا رشکر جنین های خوبی داری،ان شاالله دوقلو سه قلو باردار شی این روزا یادت بره.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.