2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم، الهی به سلامتی این روزارو بگذرونی نگران نباش عزیزم طبق صحبتای دوستای باردارمون میگن دو ...

مرسی گلم انشالله این استرس ها قسمت همه منتظر ها☺️برای ما که هر روز مثل این زندانی ها خط میزنم روزا رو دوسه روز کم نیست بین علما اختلاف افتاده 😂😂😂

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
مرسی گلم انشالله این استرس ها قسمت همه منتظر ها☺️برای ما که هر روز مثل این زندانی ها خط میزنم روزا ر ...

ای جاااان  

راس میگین واقعا ولی به خودت استرس راه نده همه چی به خوبی داره پیش میره ان شاءالله از اینجا به بعدش بدون استرس باشه برات عزیزدلم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی بین رویان و مام موندم😘از طرفی میگم مام خوبه ولی شانس ما جنین شناسش عوض شده از طرفی میگن ...

عزیزم من تا حالا سه بار انتقال منفی بلاست داشتم، تا وقتی که خدا نخواد نمیشه جانم🙂🙂

سلام عزیز شما تحقیقات کامل هست در مورد بهمن نمیدونی؟

عزیزم من بیمارستان بهمن بودم با دکتر عارفی .من پیششون جواب نگرفتم ولی دکتر خوبی هستن و خیلیها باهاشون جواب گرفتن .پرسنل بخش ivf خوب و خوش برخورد هستن من راضی بودم .معطلی زیاد داره .جنینی شناسشم نمیدونم خوب بود یا نه .چون سری اول پانکچر ۶ تا جنین داشتم سری دوم ۲ تا که خوب نبود نمیدونم کارشون افت کرده بود یا واقعا وصعیت تخمکها و اسپرم افتضاح شده بود البته منم سنم بالاست بلاخره بی تاثیر نیست الانم که گویا جنین شناس مام رفته انجا پس جنین شنایش خوبتر شده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من امروز پانکچر شدم و ۵ تا تخمک داشتم با سایز فولیکولهای ۱۷ به بالا که انشااله با کیفیت ...

به سلامتی ان شاالله هر ۵ تاشم براتون جنین با کیفیت بشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی لطف کردی نمی‌دونم چطور تشکر کنم ببخشید هر دفعه زحمت دادم بهت مخصوصا امروز که انتظار نداشتم جور ...

منم دیروز یادم بود پرسیدم براتون و در تکمیل صحبت هورا جان  گفتن اگه سیکلی شروع بشه توی اسفند دکتر هست که کار رو پیش ببر و از این بابت نگرانی نداشته باشید 

خانوما ببخشید این دوتا کیوتن باهم فرق دارن؟یا فقط کارخونه شون فرق میکنه؟

دوزشون فرق داره همون قرمز رو بخوری بهتره 

سلام عزیزم الهی نصیب خودت بشه ی جفتش مبارکشون باشه ی دوست دیگه ی هم دداشتیم mml ی همچین کاریری داشت ...

اونو‌ یادم‌ نیست عزیزم ولی ماهک یه دختر یه پسر بوده ،منم الان فهمیدم‌

ممنون گل نازم ،همچنین انشالله قسمت خودت بشه و‌ بزودی خبر خوبشو‌ بهمون بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
معجزه نی نی اش‌ پسر  نسرین دو‌تا پسر  اکرمم‌ دوتا پسر

مامانای بادیگاردا😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی پانکچر دومت چطور پیش رفت از رادیس حالت و میپرسیم 

سلام اکرم جونم خوبی عزیزم؟قربووونت برم.

فعلا تو مرحله دارو و امپولم. سونوی قبلی ۴ تا فولیکول ریز داشتم دوباره برا شنبه وقت سونو داده توکل به خدا.❤️❤️💋💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان 

خوب هستین؟ برای منم دعاکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانما چه داروهایی واسه تقیت تخمدان میخورین و روزی چندتا  اووبوست رو میخورین روزی چندتا؟؟

من الان اووابوست دارم روزی دو تا ، کیوتن قرمز  ی دونه ، کوآلی فول ی دونه و dheaدو تا.ویتامین دی 

قبلا اپتی وومن و فموبرا و...چند تا دیگه هم داشتم ک یادم نمونده. کاش بگید دکتر بنویسه سر خود نخورین

من الان اووابوست دارم روزی دو تا ، کیوتن قرمز  ی دونه ، کوآلی فول ی دونه و dheaدو تا.ویتامین دی ...

ممنون عزیزم 

من تنبلی دارم شنیدم اووابوست و کیوتن جواب میده خواستم این ماه امتحان کنم

خدایـا شكرت♥😍😘